dali mogu napraviti da kad sam na internetu da mi lampica za online ne svijetli?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali mogu napraviti da kad sam na internetu da mi lampica za online ne svijetli?
Naljepiš izolir traku preko nje i problem rješen. Btw. kakvo ti je to kučište od interneta?
Možda je misllio za lampicu na mrežnoj?
Naljepiš izolir traku preko nje i problem rješen. Btw. kakvo ti je to kučište od interneta?
kučište od interneta ti je kad naslažeš internet na internet i unutra staviš komponente, nešto u rangu cosmos-a s po tišini
ne,nemože traka,mora biti nevidljivo da ne svijetli :D
Možda je misllio za lampicu na mrežnoj?
Imas kucista na kojima naprijed imas ledicu koja signalizira status mreze...uglavno kao led za hdd ili on/off samo za mreznu...ja na poslu imam to kuciste, acerov racunar i izbudali me nekada...
A možda je mislio na ruter?
Prvo valja pogidit na sta on misli :D hahaha
ruter ljudi :D
ruter ljudi :D
Problem s roditeljima? :)
Kaj nije jednostavnije samo zaljepiti izolir traku prek?
Ak ti je ruter crni zaljepiš bijelu , a ak je bijeli zaljepiš crnu. Ili možeš obratno.
to je vrlo ozbiljna stvar i s time se ne bi trebalo salit i smatram da to jedino kako mozes rijesit je da otvoris to tvoje kuciste od interneta i iskopcas lampicu....koje ti imas kuciste od interneta?? ja imam ovo
Bolje onda bojom u spreju nek prešprica lampicu u kojoj je boji kučište interneta!
pogledaj možda ima opcija turn off led
Dali ste se uopće potrudili pogledati prokleti datum??
Tip je protjeran, a tema stara 2 mjeseca!!