Koji provider?

poruka: 8
|
čitano: 2.559
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji provider?

Pozdrav! 

Dakle, uskoro se selim u novu kuću do koje ne dolazi signal gradske mreže koju sam do sad koristio.

Zato sad treba odabrati providera u svoj onoj hrpi na tržištu, pa ako netko prati takve stvari bilo bi mi od pomoći da dobijem par sugestija.  Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji provider?

Saznaj pojedinačno koji su ti dostupni, informiraj se

a zatim postaj rezultate.

Mislim da nema smisla da ti recimo sad krenem davati svoja iskustva i mišljenja o Optimi

ukoliko se na kraju ispostavi da ti nije uopće ni dostupna,

onda sam pisao bez veze.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji provider?

Dostpuni su mi i iskon i optima.

Treba mi internet + telefon.

15 godina

Možda je samo do mene, ali osobno nisam bio zadovoljan ni jednim ni drugim providerom. U slučaju iskona ruteri su bili omanja katastrofa (kasda 318 i thompson st780). Grijali se, resetirali, gubili konekciju, vraćali na tvorničke postavke.

Optima je slična priča, na početku su bili super (10 mbit download woohoo), očaravajući, usluga je brzo uvedena nakon što je postala dostupna itditd. A sada, nakon dvije godine...sada je ni više ni manje nego isto smeće ko iskon. Ruter (sagem f@st 1701) se randomly disconnecta, zna biti problema sa "access denied" porukama (internet se uredno plaća, ali tu i tamo izbaci tu poruku kao da ne može pristupiti internetzu), prije kojih mjesec-dva sam morao visiti na telefonu i ćakulati sa čoekom iz službe za necjenjene korisnike koji je pokušavao srediti situaciju s njihove strane konstantnim flushanjem, resetima i bogapitaj čime ne. Veza je općenito nestabilna, ne isporučuju mi mojih 10 mbit-a (kreće se između 7-9) itd

Možda je sve to do rutera ili do lokacije gdje živim... činjenica je da ima ljudi koji će pohvaliti i jednog i drugog. Tako da ti je bolje raspitati se po kvartu šta tko ima, što je bolje i zaključiti sam.

15 godina
neaktivan

Onda kolko čitam, ustvari, svi su isti? Sa svima možeš , ali i nemoraš imat problema.

btw. bezveze što sam spomenuo iskon i optimu, jer sve mi je dostupno

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 13:09 (mavikotas).
15 godina

A čuj.. do sad od svega što sam proučavao vidio sam kako je b.net nekako najzastupljeniji što se pohvala tiče. Cura ga ima i kad sam tamo osobno sam zadovoljan, a ni ona ne prijavljuje neke probleme. Jeftini su, možeš dobit za nevelike novce 3u1 uslugu (tv, internet, telefun). Svako tolko me krene sprdat što meni puca net, a ona jadničak ni ne zna što je to ni kako izgleda :D 

Pokraj toga imaš i H1 koji je odnedavno postao dostupan svugdje (tako označavam providere koji svoju uslugu nude u mom kvartu, pošto istih kronično nedostaje), no za njih su mišljenja podijeljena. Razmišljao o promjeni providera kad mi istekne ugovor za cca mjesec dana i odabiru njih, ali su me nekako odbile priče o neorganizaciji, manjkavoj usluzi i sve popratne mušice. 

Za amis ne znam ništa, pošto sam odustao od proučavanja istih kada sam saznao da kod mene nisu dostupni i vjerojatno neće biti još neko duže vrijeme.

15 godina
neaktivan

koristi li tko uslugu carnet duo od iskona?

15 godina
neaktivan

Evo, odlučio sam se za iskon. 

I da ne otvaram novu temu, zanima me što sve trebam u kući(novogradnja) da mi postave internet i telefon? ( na szk su spominjali priključak od t-coma).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice