Imam 2 telefonske linije (Iskon) i htio bih nekako napraviti da mi je ova druga samo fax, ali da mi ide preko kompa (dakle faksovi koji dođu ostanu na kompu).
Jel moguće i kako tako šta izvesti?
Tnx
Imam 2 telefonske linije (Iskon) i htio bih nekako napraviti da mi je ova druga samo fax, ali da mi ide preko kompa (dakle faksovi koji dođu ostanu na kompu).
Jel moguće i kako tako šta izvesti?
Tnx
Za pocetak, probaj s onom varijantom ugradjenom u Win Xp :) Evo linka , pa probaj prvo s tom varijantom. Ako ti se ne dopadne ili ne upali, probaj s nekom komercijalnom ili nekom dobrom besplatnom :) Google is your friend :) Eh da, komp ti mora biti stalno upaljen da bi primao faks. To ti je valjda jasno :)
Da ne otvaram sad novu temu, imam pitanje u vezi fax-a preko racunala. Dakle, vidjeh da u Win7 ima onaj neki Windows Fax and Scan. Prije kad su modemi bili glavni nacin za spajanje na net (jos uvijek se sjecam onog dialing zvuka) nije problem bio poslati i primiti fax. No sad kad svi imamo ADSL-ove, vec je malo problem.
Mene sad zanima u tom Windows Fax and Scan-u, sto to tocno njima znaci fax modem kojeg moram odabrati? Da li je uopce moguce preko ADSL-a poslati obican fax (ne preko nekog online servisa, ne preko nekog udaljenog fax servera)?
Za sad nije moguće, ako nije uključen VOIP na ADSL-u, odnosno ako telefon nije preko ADSL-a.
Pogledaj ovo
Ne odgovaram za duševnu bol i oštećenja vida prouzrokovana backgroundom stranice...