Čudan problem sa wirellesom

poruka: 4
|
čitano: 1.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nadam se da sam pogodio pravu temu...

Ovako, u kuci imamo Optimin wirelles internet (sa WPA2-PSK lozinkom) + OptiTV, flat rate, brzina ako se ne varam oko 4mbps. Jedno računalo je spojeno zicno, a 3 su spojena wirellesom + zicno TV.

Stvar je sljedeća: Prekjučer mi pretraživač (firefox) jednostavno nije htjeo otvarati FaceBook, Gmail, slati postove na forume i slicno, stranice tipa Tportal, net.hr je otvarao normalno. Skenirao sam cijeli komp sa NOD 32 koji sam upravo tad updateovao, nasao je 2 virusa koje sam zatim obrisao. Pregledan je i sa anti-malwareom ali nije nista nasao. Problem se i dalje pojavljivao, a probao sam i druge browsere (operu, chrome). Odlučio sam nanovo instalirati Win XP (koji sam i tada imao), instaliram sve drivere, međutim - problem se i dalje javlja. Tada sam već lagano počeo mračiti, pa sam instalirao Windows 7 Ultimate, koji je manje više sve drivere sam instalirao - i evo sve mi radi kako treba.

Danas, na drugom kompu koji je bezicno spojen, pojavio se problem koji se i meni događao prije instalacije sedmice. Taj komp još nisam pregledao od virusa, ali mi nije jasno kako se problem baš mogao pojaviti tada kada je meni problem uklonjen??

Na trecem racunalu za sada sve radi normalno.

Pregledao sam admin panel od routera te mi tamo ne javlja nikakvu grešku, konekcija je uredna i stabilna.

Jel mi može netko pojasniti što se tu meni događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BUMP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni na t-comu i siemensu sx763 jedino što pomogne svakih mjesec-dva je reset modema jer se idiot toliko zblesira da se jedva dobije.

Istu u njemu piše da je sve normalno, ali očito - nije.

No međutim, ne dira me to nešto previše da bih to prijavljivao službi za korisnike jer bih opet dobio isto njesra od modema, ako ne i gore.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice