BNET sprinternet

poruka: 6
|
čitano: 5.079
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BNET sprinternet

evo da podjelim iskustva na bnet "šiternetu".

Redovito pet,sub,ned internet brzine padaju sa 8mb/768kb na 3mb/256kb ,a i dostupnost nekih linkova je upitna.

Jedva čekam da mi sa tog GOVNONETA istekne ugovor pa da pobjegnem!

T-HT je mala beba prema tim govnarima.

{#}

Sva sreća kaj imam VIP mobilni internet kao rezervu pa mogu na internet!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 22:57 (dax1974).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BNET sprinternet

A gle...Ovisi gdje živiš i kako su dobro postavili svoje kabele pred zgradu, ulicu. Kod mene nikad problema i savršeno radi uvijek u bilo koje vrijeme. Tu i tamo znaju isključit net na nekoliko minuta ako nešto rade, ali to je nekoliko puta godišnje.

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BNET sprinternet

"šiternet" na RAVNICAMA kod Dinamovog stadiona dobro živi.

Veće govno od internet providera nisam doživio,

bio sam na t-ht,iskon,amis i sada na bnet.

BNET je najveće govno od interneta pogotovo UPLOAD ! ,zatim t-ht,pa iskon,

najbolji je bio AA MM II SS...!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 2:25 (dax1974).
14 godina
dax1974 kaže...

evo da podjelim iskustva na bnet "šiternetu".

Redovito pet,sub,ned internet brzine padaju sa 8mb/768kb na 3mb/256kb ,a i dostupnost nekih linkova je upitna.

Jedva čekam da mi sa tog GOVNONETA istekne ugovor pa da pobjegnem!

T-HT je mala beba prema tim govnarima.

{#}

Sva sreća kaj imam VIP mobilni internet kao rezervu pa mogu na internet!

Sva sreća da ti je taj VIP kupio BNET.

Inace sve radi super. Konstantno full brzina.

16 godina
neaktivan

vipnet brzina 5mb/1.5mb preko mobilne točke!

imam carnet i 15gb prometa za 90kn mjesečno nosim točku po cijeloj hr!

čak sam vlakom išao od zg do vinkovaca i nikada mi nije pukla veza na mobilnoj točki!

a kaj je sa bnet linkovima to je druga stvar,odjebat ću ih jer mislim da ima boljih providera za fiksnu telefoniju i internet!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 2:34 (dax1974).
14 godina
neaktivan

....Slažem se, evo ja san u centru Splita i brzina downloada mi je obično 2-3Mb max (od plaćenih i obećanih 8Mb) Nekoliko puta smo ja i prijatelji zvali njihovu službu za korisnike (navodno besplatnu koja vas iz Splita preusmjeri na Zagreb a oni vas oderu više nego najskuplji sexi-fon).

Šta je najsmišnije onda će vas njihov službenik na vašu primjedbu o `brzini` arogantno `otkantat` jer kao koristili ste krive servere za testiranje. ...idući korak je da vas usmjeri na neki anonimni Flash b.netov server na kojem će brzina downloada čudesno bit konstantnih 8Mb (da da, pa to su vam i obećali) a B.Netov klaun će likovat nad vašim `neznanjem` i uvjeravat vas kako ste obični šizofrenik koji eto ne shvaća kako `brz` internet ima.

Šta se tiče onih koji se s menon neće složit jer su testirali brzine na npr. Speedtest.net pa su dobili nekakve gluposti kao brzine downloada 10Mb, 12Mb ili slično, upozoravam vas da se radi o običnim Flash video sranj.....  koja nemaju veze sa stvarnošću (napravite nekoliko testova u periodu od recimo 2h pa se dobro nasmijte)

Sve ostale koje zanima stvarna brzina interneta i stabilnost veze (ustvari one koje zanima koliko mene i vas BNET pljačka i laže) uputija bi na http://testmy.net/ koja je jedna od rijetkih no-bulshit stranica za Broadband testiranja.

Serveri su u Washingtonu i Seatlleu šta je odlična stvar za razliku od B.Netovih nebuloza koje vas uvjeravaju da je brzina downloada od 6-7Mb sa servera u Dubrovniku na moj Splitski komp fantastična stvar i da bi to triba zvat "brzi internet".

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice