Amis - da ili ne?

poruka: 346
|
čitano: 223.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Hmm, ovaj ST780 kojeg trenutno koristim radi besprijekorno već više od 2 godine (razne MP igre, torrenti, itd).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Ako ti SpeedTouch sada, onda ga uzmi. Ne znam što da ti drugo kažem. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 13:30 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
Amis - da ili ne?

A jel možeš birati koji modem želiš? Da im pošaljem e-mail ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Ja nisam mogao birati kada sam prelazio na Amis (davno je to bilo, prije jedno 5-6 godina). Nazovi službu za korisnike pa pitaj.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Amis - da ili ne?

Sad mi je teta rekla da ću dobiti encom modem (il tak nešt). Jel to valja {#} ?

14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Valja. :)

0 0 hvala 0
13 godina
Amis - da ili ne?

Evo spojeno {#} 

http://www.speedtest.net/my-result/3428210192

Nešto me muči telefon ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 17:51 (tomislav10).

0 0 hvala 0
13 godina

Nikako da mi proradi telefon na Amisu. Sve su pokušali, čak i zamijenili modem ali ništa. Telefon dođe na sat vremena i ode ...

14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Čuješ li ikakav zvuk u telefonu npr. znak zauzetosti linije?

0 0 hvala 0
13 godina

Da čuje se znak zauzeća linije

14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Probaj zamijeniti kabel od telefona. Kako ti je telefon spojen? U modem ili?

0 0 hvala 0
11 godina
Marko :D kaže...

Ni slučajno ne uzimaj SpeedTouch! Oni su najlošiji. Sa njim mi je veza pucala čim bi počeo skidati torrent ili gledati video na YouTube-u.

majstore, koji god uzmeš i ak skidaš torrente pucati će ti veza

14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Ne znam kako onda drugi skidaju torrente tim modemima, a da im ne puca veza ali ok, nema veze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:05 (Marko :D).

2 1 hvala 0
13 godina

Spojen je direktno u modem. Tako i mora. Nema više switcha.

14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Pogledaj imaš li u kući telefonske utičnice u kojima je nešto spojeno.

0 0 hvala 0
14 godina
Amis - da ili ne?

A ne znam jesi probao sa drugim telefonskim uređajem, nekad je nekaj  najočitije kvar , ko kad mi kosilica nije htjela upalit pa izvadim frgazer i sve očistim i onda skužim da mi je samo nestalo benzina.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D

0 0 hvala 0
13 godina
Marko :D kaže...

Pogledaj imaš li u kući telefonske utičnice u kojima je nešto spojeno.

Jesam. i s drugim uređajem i s drugom kabelom. Nema nigdje niđšta više spojeno...

13 godina
Amis - da ili ne?

Samo da nadopunim da sad telefon uredno radi... Ipak je T-com morao nešto podesiti na centrali ...

2 0 hvala 0
14 godina
Amis - da ili ne?

Evo da se javim sa jednim neugodnim iskustvom. Nije Amis kriv i nije njihov minus ali je minus koji je neizbježan ako koristite operatera koji nema svoju infrastrukturu. Dakle dan i pol sam bio bez interneta i telefona jer je Iskon nekaj isprčkal po ormariću t-coma sa paricama , telefon je nestao u cijeloj ulici, bio sam pet puta na telefonu s Amisom i stvarno su se trudili slali požurnice pa i pokušavali se nekak probit ali stvar je bila u t-scumu, nakon što je t-scum popravio kvar , javili su se iz Amisa i dali najveću moguću brzinu ispričali se i tak to. Dakle Amis + , t-com -  .

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Svi vi koji imate Amis internet (bakrena parica ili optika, nebitno) sigurno ste primjetili nekakve probleme sa internetom (ne učitavanje ili neispravno učitavanje stranica). Problem je do Amisovih DNS-a. Ako hoćete normalno koristiti internet, promijenite DNS servere.

Nekoliko alternativnih DNS servera:

Google Public DNS

OpenDNS

NortonDNS

Comodo Secure DNS

Najbrži su Google Public DNS i OpenDNS jer imaju servere po cijelome svijetu, dok su ostala dva malo sporija.

Pozdrav.

Problem je od oko 11:30h službeno potvrđen od strane Amisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 11:08 (Marko :D).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Gledam ovo http://www.amis.hr/privatni_internet.php i cini mi se u redu 110 kuna, neogranicen internet i 3mbps,teo bih pitati neke stvari u vezi s paketom.

Dali se mora potpisati ugovor? sada sam na t-com planirao sam preci na drugog operatera,a T-com istekao

I drugo koliko je cijena modema ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

Sve informacije o Amis uslugama možeš dobiti na broj telefona 0800 50 10 (od 0-24), mailu info@amis.hr ili njihovoj Facebook stranici - fb.com/amistelekom

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 20:11 (Marko :D).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Amis - da ili ne?

pozdrav, planiram od amisa uzet 2u1 internet + telefon paket midi od 8mpbs dl i 768kb upload, ali me zanima dali pokrivaju moje podrucje... (okolica Omisa) i sto im znaci ovo 10 mail adresa, 150mb mailbox prostora 50mb web prostora, ne razumijem jednostavno sto je to (-.-'')  itd itd, mozda je malo glupo pitanje al ono ne razumijem se bas najbolje u to sve, hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vuco69 kaže...

pozdrav, planiram od amisa uzet 2u1 internet + telefon paket midi od 8mpbs dl i 768kb upload, ali me zanima dali pokrivaju moje podrucje... (okolica Omisa) i sto im znaci ovo 10 mail adresa, 150mb mailbox prostora 50mb web prostora, ne razumijem jednostavno sto je to (-.-'')  itd itd, mozda je malo glupo pitanje al ono ne razumijem se bas najbolje u to sve, hvala :)

Amis je dostupan na području Zagreba, Velike Gorice, Sesveta i Samobora.

10 mail adresa znači da možete zatražiti da vam naprave 10 e-mail adresa sa korisničkim imenom po vašem izboru u obliku korisnickoime@net.amis.hr dok 150MB mailbox prostora znači da u mailu imate dostupno 150MB prostora za pristiglu poštu.

50MB web prostora služi za pohranu web-stranica na njihovom serveru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 22:39 (Marko :D).
11 godina
neaktivan

znaci osudjen sam na mafiju od tcoma... opet... hvala na odgovoru :)

13 godina

Nisi jedini. I U Zagrebu su mnogi osuđeni na T-com... ako te to tješi ...

16 godina
Vuco69 kaže...

znaci osudjen sam na mafiju od tcoma... opet... hvala na odgovoru :)

-to je kao mafijaška podjela kvartova.. kako koga zadesi. ako nije došlo do promjene, nemaš mogućnost za Amis.

-za svaki info, najjednostavnije nazoveš ih i dobiješ odgovor iz prve ruke (ili provjera unosom broja, koji možda nije najtočniji).

-u Amisu ipak rade ljudi-osobe, kad zoveš (besplatan broj) stvarno razgovaraš i ako mogu oni rješe (ili nazovu idući dan..), ostali su samo 'studentski' SKZ koji nema stvarne informacije ili mogućnost nešto napraviti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 20:01 (ihush).
14 godina
Amis - da ili ne?

eto iako imam mogućnost za amis sami problemi sa t com mafijom, prvo je u srijedu trebalo biti prebačeno, normalno nije, gamad je u subutu isključila svoje usluge a normalno da je moju paricu prosljedilo dalje, i sad kreće ping pong ja-amis-tscum.... nego jel ima smisla pisati prigovor hakomu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Checola kaže...

..nego jel ima smisla pisati prigovor hakomu?

ima, problem je samo imaš li volje uz proceduru, prvo moraš žalbe operateru, pa tek tad hakomu..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Amis - da ili ne?

procedura je da odustaneš :), uglavnom stigao je amis, brzina 8mpbs, za sad zadovoljan, izuzev malo te zezancije sa tcomom

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice