Adsl Problem

poruka: 5
|
čitano: 2.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Adsl PROBLEM ! ! !

Ovako od subote sam prikljucio ADSL NetFlat2,dosao mi je ovaj ruter ZXV10W300,za sada sam zadovoljan.Ali covjek sto je dolazio kao reako je da imam mogucnosti spajanja na 4 uređaja.Sa ovim WNEtWatcherom pratim ko mi je spojen na ruter.I sada sam vidio da je neko spojen preko ove 192.168.1.3 IP adresom ima slika,cim sam primijetio odma sam promijenio sifru ruteru,ali i dalje je konektovan.KAda ukucam tu IP Adresu u browser trazi mi admin i pasword od AtaVOIPAdapter,od tada mi je konekcija spala sa 2Mb na 1,5 Mb.???

Eto pa čekam odgovore.:...A moguce je da zbog rutera,posto se zagrijava,pa spada konekcija???

To je ta slika! To je ta slika!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adsl PROBLEM ! ! !

Ne brini ti ništa, to ti je neki uređaj fizički kablom spojen na ruter (imaš neki VoIP modem?), i kad upišeš tu IP adresu i otvoriš, on te pita za username i password od tog modema, da bi mogao otvoriti njegove postavke.
Uglavnom ne znam kako je to sve kod tebe spojeno, ali nemaš se što brinuti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Adsl PROBLEM ! ! !

Ok, sad znam sta je taj IP, al me i dalje zanima zasto mi je brzina neta spala?! Da li je to mozda do rutera koji se zagrijava? :@

A i neznam bas da li je to neki fizicki uređaj, jer mi ga danas uopste ne pokazuje na programu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 12:16 (adis02).
17 godina
Adsl Problem

Kako znas da ti je pala brzina? Daj neke konkretne brojke.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Adsl Problem

Od kada sam prikljucio internet testiram svoju brzinu, i stalno je bila nekako 2.0 .2.1, e poslije kada sam primijetio da mi se taj uređaj loguje na net, tako i na speed test mi pokazuje 1.5 :( Nezz stvarno o cemu se radi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice