Razer deathadder vs roccat kova

poruka: 27
|
čitano: 6.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav....dvoumim se izmedu ova dva mis dpi su tu negdje,i jedan i drugi su mi ljepi...kvaliiteta kod razera mislim da je bolja ali bih htjeo cuti i vasa misljenja na pitanje koji da mis uzmem od ova dva???

Čips
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Razer deathadder vs roccat kova
Čips kaže...

pozdrav....dvoumim se izmedu ova dva mis dpi su tu negdje,i jedan i drugi su mi ljepi...kvaliiteta kod razera mislim da je bolja ali bih htjeo cuti i vasa misljenja na pitanje koji da mis uzmem od ova dva???

nije

uzmi kovu,razer je za neke mlade koji se zele praviti "joj vidi ja imam mis koji svijetli"

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina

Uzmi Razer DA koji spada u legendarne miševe, Kova je dosta loša po testu u zadnjem BUG - u, a i inače što sam čuo.

btw kakva šminka Razer DA ffs

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako stvarno zelis najbolji mis uzmi G9x,ja ga imam i odlican je :)

16 godina
neaktivan
Haki1988 kaže...

Ma ocito ga nece jer ovo je mislim 3 tema koju je otvorio da odabere mišonju

16 godina
simeparanoja kaže...
Haki1988 kaže...

Ma ocito ga nece jer ovo je mislim 3 tema koju je otvorio da odabere mišonju

tocno...i koliko vidim sto god mi njemu savjetovali on ce kupiti razera na kraju.....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
14 godina
neaktivan

gle ja gledam ima puno čjudi koji kazzu da je razer najbolji neki da je najlosiji ali oni mi se svidaju ja nisam neki turbo gamer ocu mis koji je ljep i precizan mislim da su ta dva bas takvi samo me muci to sto sam cito da na koneu i kova-i brzo ode kotacic iz cistog mira..?????samo ta dva ocu g9 i g9x mi nece sjedat u ruku imam 14 god ali opet mislim da mi je ruka povelika za taj mis???

Čips
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imperator :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čips kaže...

gle ja gledam ima puno čjudi koji kazzu da je razer najbolji neki da je najlosiji ali oni mi se svidaju ja nisam neki turbo gamer ocu mis koji je ljep i precizan mislim da su ta dva bas takvi samo me muci to sto sam cito da na koneu i kova-i brzo ode kotacic iz cistog mira..?????samo ta dva ocu g9 i g9x mi nece sjedat u ruku imam 14 god ali opet mislim da mi je ruka povelika za taj mis???

OK ali mislim da ti dovoljno govori činjenica što imaš dva ista miša iz vrha razerove ponude, razer mamba, u bugovom oglasniku, koji se prodaju da bi se kupio logitech G700 Cool

14 godina
neaktivan

logitech mozda je kvalitetan ali ponavljam ja nisam neki pre gamer nijedan nemoze biti losiji od ovog kojeg sad imam pito sam koji da uzmem od ta dva????

Čips
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa ako ti mis nece sjedati u ruku kako mozes biti siguran da ce ti sjedati onaj koji ti hoces?

btw: imas 14 god,nemoj trositi puno para na mis trenutacno ti je najvaznije da ti mis sjeda u ruku i da je kvalitetan.

15 godina

Razer imperator :-)

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

hahah ma netreba mi bas mis takve kvalitete bezveze cu bacit novce....rade abbisusa haha ma zanimaju me ova dva tu mi je cijena ,lijepi su mi i misevi nisu losi samo imam zamjerku kod roccata zbog koje se i dvoumim cuo sam da mu brzo odde kotacic iz cistog razloga...pa molim da mi neko odg kojeg da kupim??

Čips
16 godina
neaktivan

kova definitvno....

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za Kovu u novom BUG-u kažu da iole ozbiljniji igraći trebaju razmislit o drugom modelu.

Performanse optičkog sustava da su jako loše.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e pa sto to meni znaci ako se meni svida kova...:)

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da pito sam nke frendove kazu da se na kovu bas nemoze oslonit kazu da joj kotacic ode....svaka cast suppp model lijep,dobre performance ali mislim da je adder u prednosti,htjeo sam i lachesis ali sam cuo da su ovi bolji ali mislim da je adder naj od ovih 3..jos 3500..pffff lachesis ima 4000 ali nije to to i mislim da mi nebi sjedo na ruku mamba mi je tu nedje a milslim da ce mi adder odlicno sjedat na ruku...

Čips
14 godina
neaktivan

e jel kova ima laserski ili kakav??

Čips
16 godina
neaktivan

noooo kupi DEATHADDER, mis je odlican, to ce potvrdit svatko ko ga ima i nemoj otvarat bezveze teme, vec si dvije otvorio o misevima!!!!

Najvise gledaj na ergonomiju, znaci odi do ducana i reci da oces isprobati i koji je bolji kupi!!!!!!!!!!!

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Razer definitivno. Evo su i pokrenuli novu nagradnu igru gdje možeš osvojiti cijeli set njihove opreme

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ti preporucujem DeathAdder!

Ja ga imam vise od godinu dana i jako sam zadovoljan kvalitetom i ergonomijom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po cemu znas da ce ti neki od ovih sjedati u ruci? Mo kao i tastaturu moras probati ako zelis da  znas da li ti pase.

:)
14 godina
neaktivan

DeathAdder svakako,ja ga imam i miš je odličan

14 godina
neaktivan

uzeo sam deathaddera.......pice

Čips
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Čips kaže...

nije

uzmi kovu,razer je za neke mlade koji se zele praviti "joj vidi ja imam mis koji svijetli"

Dijeliš miševe na osnovi dobi ?
ti si moram ti reć klaun....
ja sam probao i roccat kovu, kone , i razer diamondback 3G i deathadder i lachesis....

svi su mi bili odlični , moji osobni dojmovi su bili
roccat : osjecaj je tvrd, jako je cvrsto napravljen i dobro leži u ruci
razer : lachesis ako imas lopatu od dlana , deathadder savršeno legne na ruku , diamondback meni osobno nije dobro sjeo u ruku

OVO SU MOJI OSOBNI DOJMOVI

nemam
16 godina
neaktivan
Re: Razer deathadder vs roccat kova

A TEBI PREPORUČAM DA ODEŠ DO NEKOG FRENDA ILI U DUĆAN PA VIDI DALI TI LEŽI U RUCI I KUPI MIŠ PREMA SVOJOJ PROCJENI JER TVOJA RUKA JE JEDINSTVENA , JA NEMOGU REĆI DA JE DEATHADDER ODLIČAN IZBOR ZA TEBE , JER MI SUSJEDU OTPADNE RUKA NA MOME MIŠU ( DEATHADDERU ) I UVIJEK STISNE DESNI KLIK SLUČAJNO , ŠTO SE MENI NIKAD NIJE DESILO .

nemam
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 22:31 (Ace).
15 godina
neaktivan

Ne piši velikim slovima jer to nije dopušteno.

Deathadder je koplje iznad kove.Bolji senzor, bolji softver, odlična kvaliteta izrade.

Ja se ne bi puno dvoumio ako ti dobro leži u ruci

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice