Prvi put vidim ovako nešto i stvarno ne znam u čemu je problem.
Znači ovako: prolio sam čaj po tipkovnici danas, al samo lijevu stranu (nekih 10 tipki)... Otvorio sam ju, sva sreca ništa nije ušlo u utore za tipke, samo okolo bilo, pa reko idem očistiti odmah cijelu, povaditi sve tipke, posto nisam duže vrijeme. Vratio sam natrag sve i spojio natrag u računalo i nije registriralo ništa, probao pokrenuti par puta ista stvar.
Ali kada je upaljen screensaver koju god tipku na tipkovnici stinem on registrira da sam nešto stisnuo i izbaci prozor za upis lozinke (win 10), al kd stisnem na upisivanje ne registrira... Znači stisnem npr "P" i odmrzne zaslon, al kad stisnem "P" u upisu lozinke ne registrira.
Onda sam isprobavao i ispada da kada držim CTRL i stisnem neko od slova koje ima funkciju (znakovi kao @, {},^^ itd.) se pojave, ali čim pustim CTRL i stisnem to isto slovo koje mi je maloprije registrirao sada ga ne registrira. Također Caps normalno registrira.
Nadam se da ste shvatili što želim reći, poludio sam već, rad imam za predati sutra, a rezerne tipkovnice nemam...
Hvala!
EDIT: Ne radi niti on-screen tipkovnica kada uđem u nju preko easy accessa.
Ne radi niti druga tipkovnica koju sam isprobao.