Preporuka headseta

poruka: 26
|
čitano: 4.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Pozdrav ekipa,

Doslovno sam doveden do ludila. Dakle kupio sam bio Fatality MK2 slušalice, nakon čega su mi se nakon 6 mjeseci doslovno raspale (pukla je plastika koja drži tkz. "školjku"). Iako mi se zvuk sviđao baš kao i mikrofon koji se može maknuti plust dizajn - očito je sranje materijal. Kupio sam ih opet kasnije i opet mi se isto dogodilo.

Možete li mi preporučiti neki headset koji ima eto sve što i ovaj i može ga se kupiti u Hrvatskoj, ali da je KVALITETNIJE izrade.

Links, HGSPot, Vemil (ili šta je ostalo od njega ... ) samo trebam dobru preporuku.

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka headseta

plantronics gamecom 377 ili 367,pale su mi par puta sa stola visokog oko metar...ko nove su...cak ni ogrebotine nemaju od padanja

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Preporuka headseta

Možeš li mi dati nekakav link gdje ih npr. mogu nabaviti?

14 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Možeš li mi dati nekakav link gdje ih npr. mogu nabaviti?

Mislim da ima 367 u Svijetu Medija

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
nisi reko kolko love??
Za 349 kn u admu creative labs tactic 3d odlicne slusalice 40mm zvucnici 3d tehnologija jaki bas thx certifikat mozes maknut mikrofon softver za stelanje svega mogucega ima i starijeg brata creative labs tactic 3d sigma..
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
nisi reko kolko love??
Za 349 kn u admu creative labs tactic 3d odlicne slusalice 40mm zvucnici 3d tehnologija jaki bas thx certifikat mozes maknut mikrofon softver za stelanje svega mogucega ima i starijeg brata creative labs tactic 3d sigma..
17 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Ali kakva je kvaliteta? Vidiš da sam već imao Creative Labs pa su mi pucale dva puta.

A negdje do 600 kn mi je limit.

btw. da, ima 367 u Svijetu Medija ... zanima me sao kolika je ugodnost slušanja i da li je moguće da Plantronics ima kvalitetniju izradu od Creative Labsa i Alienwarea? =O

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 19:05 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kvaliteta je odlicna..imas u broju 227 bugu mislim il 228 za headsete sve vrste..
15 godina
Preporuka headseta

evo neki opaki model plantronicsa u linksu,osim ak ti nije problem dat 30 kn vise 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 19:36 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nemogu vidit link prek moba al 777 je jelda?
17 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Kvaliteta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka headseta

moje steelseries 4h mali od 7 mj redovito zvace i lete na pod svaki dan i prezivjele su do sada!{#} preporuka!

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Evo ja sam danas kupio u Linksu Roccat Kave 5.1 i dosad sam zadovoljan.Slusalice su masivene,cvrste zvuk je odlican,malo su teze ali to mi se svidja.Preporuka!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Ljudi, za 777 kažu da pucaju bez beda, meni treba nešto što - NE PUCA LAKO.

Kakva su vaša iskustva s Syberia SteelSeries modelom? Da li se teško prilagoditi na drugačiji način nošenja headseta (iza glave)? Kakva je kvaliteta? Reviewi baš ne odaju puno ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 12:14 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
uzmi creative labs tactic 3d sigmu ima ti zeljezno ono za namjestanje za glavu a izvana je plasticno i nemoze ti nikako puknut proguglaj i pogledaj review na yt..ako ti je preskupo(najjeftinije je u admu 480kn mislim)uzmi malo slabijeg brata alphu..
17 godina
neaktivan
MilkMan kaže...
uzmi creative labs tactic 3d sigmu ima ti zeljezno ono za namjestanje za glavu a izvana je plasticno i nemoze ti nikako puknut proguglaj i pogledaj review na yt..ako ti je preskupo(najjeftinije je u admu 480kn mislim)uzmi malo slabijeg brata alphu..

Nije skupo, ali evo

to je review, plastika je izvana, ali meni je baš znalo pucati tamo gdje se spajaju "školjke" i ostatak headseta. Misliš na to da ke željezno?

16 godina
to je alpha naci jeftinije i ima pladtiku a sigma ima vece zvucnike i zeljezni unutra a pladtiku van... Samo upisi na yt [review]creative labs tactic 3d sigma
17 godina
neaktivan
Preporuka headseta

Ništa niti od sigme stari, kazu ljudi da nestaje zvuk na jednoj od slušalica nakon nekog vremena. Kupiti ću Steelseries Siberia.

Thx, lock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ok tvoj izbor..ja cu uskoro kupit alphu pa ti se javim :) pozz
14 godina
Preporuka headseta

Evo da ne otvaram novu temu pisat cu ovdje.Trebam preporuku za neki headset do 350kn(ako se moze dobit i nesto znacajno bolje za 450kn moze i do toliko).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
creative labs tactic 3d alpha 349kn a ako os malo bolje onda sigma 480kn..u admu
14 godina
MilkMan kaže...
creative labs tactic 3d alpha 349kn a ako os malo bolje onda sigma 480kn..u admu

A ove neke Plantronics gamecom 377?U bugu prosolom su ih nahvalili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 14:04 (gamer34).
16 godina
Preporuka headseta

meni su bolje creativke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka headseta

Ja isto razmisljam uzet nove sluske jel su dobre speedlink medusa nx?

0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka headseta

Sry dupli post

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:14 (Kresho).

0 0 hvala 0
14 godina
MilkMan kaže...

meni su bolje creativke...

A sto mislis o corsair 1300.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice