Planiram od frenda uzeti navedeni mis ali nes je mrdao po njemu i onaj usb kaj se ugura u komp mu je puknuo i sad kolko bi dosao popravak tog misa?
Ja mislim njemu dat samsung d900 a on meni taj mis.
Planiram od frenda uzeti navedeni mis ali nes je mrdao po njemu i onaj usb kaj se ugura u komp mu je puknuo i sad kolko bi dosao popravak tog misa?
Ja mislim njemu dat samsung d900 a on meni taj mis.
Anyone?
neznam hocel ti to iko tjet popravit
lijepo samo prespoji neki drugi usb i kabel sa nekog drugog starog misa i to je to! i nek ti ovaj skine cijenu
MX620 je wireless.
Pa ukljuci i viid radil. Posalji mail podrske. Logitech je poznat sto salje nove miseve i dijelove.
Ja poslao mail da mi je harmony remote pokvaren i pitali me par pitanja tipa jesam li probao sa novim baterijama, koji je serijski broj i sl i na putu mi je novi a ovaj pokvareni ne traze nazad ;)
Samo napisi mail i jos bolje uslikaj i posalji i dobijas novi mis ili taj dio 100%. Ne kosta te nista.
kupi si najjeftiniji logitech bežični miš i radit će ti prijamnik sa mx-om
Ja poslao mail da mi je harmony remote pokvaren i pitali me par pitanja tipa jesam li probao sa novim baterijama, koji je serijski broj i sl i na putu mi je novi a ovaj pokvareni ne traze nazad ;)
Samo napisi mail i jos bolje uslikaj i posalji i dobijas novi mis ili taj dio 100%. Ne kosta te nista.
Frend mi nema nikakavu garanciju ni slicno i to..Znaci ja njima posaljem da mi se strgao usb i oni mi gajnc novog posalju?
Daj provjeri to da se ne zeznem..I preporucis mi neki naj jeftiniji mis?
Evo meni danas javili da mi salju novog VX revolution ;)
A prosle sedmice mi poslali novi logitech harmony 525 daljinski. Takav support nema niko na svijetu.
Samo im posalji mail i reci sta ti se desilo ali ti preporucujem da kazes da ti je samo prestao raditi iz cista mira a ne da ti je napukao ;)
100% dobijas novog ;)
Frend mi nema nikakavu garanciju ni slicno i to..Znaci ja njima posaljem da mi se strgao usb i oni mi gajnc novog posalju?
Daj provjeri to da se ne zeznem..I preporucis mi neki naj jeftiniji mis?
Nemam što provjeriti, imao isti miš, isti problem i na taj način ga riješio. Imaš nekakav Logitech ex100 ili nešto sl., uglavnom izgleda kao jaje i košta 100tinjak kn
Nemoj reci da si ga potrgao vec da je jednostavno prestao raditi. Jbg bi li ti dao novog ak si starog mehanicki ostetio. Kazem ti ja rekao da mi je moj prestao raditi, pitali me jesam li probao na drugom kompu i druge baterije, ja rekao jesam i da je sve isto i oni mi trazli adresu, serijski broj i gdje i kad sam ga kupio ali ne i racun i rekli da su poslali novog. Tako je bilo sa i sa logitechovim daljinskim. njega sam vec dobio a mis je na putu. Samo ti uradi ovo sto ti rekoh i ne kupuj nista ili kupi pa ces imati 3 misa ;)
Nemoj reci da si ga potrgao vec da je jednostavno prestao raditi. Jbg bi li ti dao novog ak si starog mehanicki ostetio. Kazem ti ja rekao da mi je moj prestao raditi, pitali me jesam li probao na drugom kompu i druge baterije, ja rekao jesam i da je sve isto i oni mi trazli adresu, serijski broj i gdje i kad sam ga kupio ali ne i racun i rekli da su poslali novog. Tako je bilo sa i sa logitechovim daljinskim. njega sam vec dobio a mis je na putu. Samo ti uradi ovo sto ti rekoh i ne kupuj nista ili kupi pa ces imati 3 misa ;)
E pitao sam frenda da mi opet da mis jer sam mu vratio nakon sto ga nisam mogao popravit.I sad ak ja logitechu posaljem mail i kazem im da mi je prestao raditi a nije nego mi se usb strgo znaci onaj dio koji ulazi u komp se odvaja od onog unutra je u banani.Kak da im onda kazem da mi novi posalju??
Nezelim da opet kad uzmem mis da mu opet trebam vracat jer bi se ja mjenjao za mob..On meni mis ja njemu mob.
PA ako ti poslaju poslace ti sve. Dobijes ga zapakovanog sa svim. I nemoj ga traziti vec pitaj sta da radis ;)
Sve te oznake imas negdje na misu. Najvjerovatnije ispod baterije. Mozda nemas sve al neke moras imati tipa PN i SN.
connect on two other computers
ja imam MX600 i isto mi je pokvaren USB prijamnik. Jel ima netko mozda tko bi prodo taj prijamnim ili gdje ga mogu kupiti...
ja imam MX600 i isto mi je pokvaren USB prijamnik. Jel ima netko mozda tko bi prodo taj prijamnim ili gdje ga mogu kupiti...
Na supportu napisi da ti je mis jednostavno prestao raditi i da si ga probao na 3 kompa i da nis nije bilo,da si baterije mjenjao i napisi sta da ucinis i onda ces garant trebat dat serijski kod i te gluposti i ima mugucnost da ti posalju drugog..Tak cu i ja napravit.
Na supportu napisi da ti je mis jednostavno prestao raditi i da si ga probao na 3 kompa i da nis nije bilo,da si baterije mjenjao i napisi sta da ucinis i onda ces garant trebat dat serijski kod i te gluposti i ima mugucnost da ti posalju drugog..Tak cu i ja napravit.
alo ono dok ti oni sve to posalju, naplate ti sve troskove ,postarinu,carinu... ispadne ti više para nego da kupiš novi miš!... Netko je naveo da se moze kupit neki jeftini logitech bezicni mis i da ce od njega pasat taj prijavnik, jel to 100% tocno?? prijamik bi trebo radit na 2,4GHz
Ja za daljinski od 80 EURA i mis koji kosta isto toliko nisam platio nista. Postarina je sigurno njihov trosak a carina ti zavisi od drzave. Meni zaBanja Luku nisu nist naplatili. Samo potpisao i preuzeo. S tim da ti donesu na vrata ;)Trosak 0.
Dečki već sam vam rekao što da napravite a onda se zaj... sa Logitechom jer bi to moglo potrajat.
Ja sam na autopijaci za 4kn kupio od nekoga cige mx600 za 4kn bez prijamnika te otišao u obližnju it trgovinu sa tim mišem, tamo isprobao prijamnik od najjeftinijeg Log bežičnog miša te kupio istu kombinaciju kada sam vidio da radi.
Jedina razlika je bila ta što nisam imao usb stick kao po "default"-u nego priamnik na usb kabelu cca 1m.
Što vam još nije jasno?
Pisao sam Logitechu i rekao da više miš ne radi no odgovor mi je bio da kupim najjeftiniji Log bež. miš, da mi oni ne mogu pomoći. Možda vi budete imali više sreće, no ja vam kažem ziher da proradi.
Sretno još jednom!!