Znaci prije 2 tjedna uzeo sam ovaj miš u linksu dosao kuci ukljucio i prvo sto sam iso napravi je stavit na 800 dpi-a jer je na tvornickim postavkama na 1600, ali sto se dogadja on ne reagira i ne mijenja nista. Probao sam nac software za taj mis i nasao sam ga jedva (jedan jedini na internetu) i opet nista. Inace na tom misu dpi bi se trebao promjenit kad se stisnu lijeva + desna+ scroll tipka u isto vrijeme i drzi par sekundi.
Zvao sam Links rekli su nema problema donesite mis i zamjenit cemo vam novim ukoliko je ovaj neispravan, stari mi je iso prema gradu ja govorim sto cu ja ic kad moze i on odnjet, i nista vraca se on i govori da mu nisu htijeli zamjenit jer je to kao obicni mis i on uopce nema dpi-e, zovem ja link javi mi se isti lik i pocne mi prodavat neke price, nije mi se dalo s njim natezat samo sam reko ''sigurno je onda to bio nesporazum'' kad je skuzio da se razumijem u to sretno je potvrdio i rekao da mis ponovo donesem pa da ce ga zaprimit okej, danas opet otac ide na posao i dajem mu mis i odnese ga, probudim se sad vidim stari mis na stolu a on spava, znaci gamad ga opet nije zamjenila...
Jel imo ko vec neko iskustvo sa linksom? koga bi trebalo zvat? itd itd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore