jel moze ko rec neku gamersku tipkovnicu a da nije preskupa i da izgleda kolko tolko normalno
Gamerska tipkovnica
- poruka: 97
- |
- čitano: 17.991
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus

Ako imas para uzmi ovu :http://protis.hr/products/details/tipkovnica-logitech-g19-usb-engleska/21688?service=1
jel moze ko rec neku gamersku tipkovnicu a da nije preskupa i da izgleda kolko tolko normalno
je ti citas
do koliko para tebi nije preskupo?
mozda logi G110
@lukavg
Cim sam procitao naslov sjetio sam se logica

Bwahahaha... Logic... da... javi se :D
Moderatori... moze li smajli koji bljuje... Bas fali...
nije los niti preskup mozda uzmem i to

pa ne mora biti gamerska samo treba biti dobra za igranje
pa ne mora biti gamerska samo treba biti dobra za igranje
Onda chicony za 25kn. Osim ako igras mmo i trebaju ti g tipke. Chicony tipkovnica je savršena za igranje iz razloga što ako se tokom igranja naljutiš slobodno ju možeš napucati o zid ili ju maznuti čekićem. Vjerojatno joj neće ništa biti, a i ako joj bude nešto, barem nisi bacio stotine kuna u vjetar. Također ima odličan hod tipki (subjektivno) i meni je nezamjenjiva. Kod igranja je isto dobra.
Ne moras imati najbolji alat da bi bio najbolji majstor ;)
Tipkovnica po meni uopce nije nesto previse bitna za igranje, ako igras pucacine onda uzmi dobar mis, a tipkovnicu, uzmi neku od microsofte, do 100 kn i gotovo, dobro su kvalitetne, osim ako po cijeli dan ne pises, onda mozes uzeti naku "bolju" tipkovnicu
Ali si se morao javiti u ovu temu.
Cekaj BlackWidow ili kupi neku SteelSeries s mehanickim tipkama.
Logitech je isto super.
Zasto zelis gamer-sku tastaturu ako ne zelis da izgleda cool.
To im je jedina vidljiva prednost u odnosu na ostale (uz sam mehanizam).
@lukavg
Cim sam procitao naslov sjetio sam se logica
ma daj molim te on napise neko mu se preporuci neka dobro ne preskupa tipkovnica a ovaj mu odma predlozi najskuplju tipkovnicu na trzistu
EDIT:malada napisi kolko para mislis potrosit jer nekome je i 100kn preskupo...
Gamer-ska i skupo obično idu zajedno, al po meni ne postoji gamerska tipkovnica, jedino tipkovnica koja ima dodatne tipke, ali mislim da ju to ne svrstava u gamer-sku kategoriju, mislim da je za svako igranje dovoljna bilo kakva tipkovnica, s mišem je već druga stvar!?
Predobra tipkovnica, vjerojatno ne dobavljiva kod nas, a cjena joj je vjerojatno paprena, mora bit preko 1000 KN, al dao bi mali prst s noge za nju!?
Ja sam ju želio više nego dvije blizanke mulatkinje u krevetu, gnjavio sam sve žive može li se naručiti i onda sad kad nemam viška para da ju kupim ona dođe u Links. Htio sam lupat glavom u zid. Inače, u Linksu je cijena bila 800 kuna ili malo manje, ali to je tipkovnica koju imaš za čitav život. Đubre je neuništivo!
to nije tipkovnica ti je cigla s tipkama
stose tice cool izgleda to je ok ali recio ovo je stvarno previse
ili ovo
a recimo po meni je razer lycosa najbolja pa mozda nju uzmem
sto se tice preskupo za mene je preko 500kn
to nije tipkovnica ti je cigla s tipkama
Probao si pa znaš ili?
pa vidim
Sta vidis? Njezinu kvalitetu? Po slici?
pa izgleda ko svaka druga od 20 kn samo je cigla
A nisi procitao njezine prednosti na officialnoj stranici i preporuku onih forumasa gore?
I rekao si da zelis da izgleda normalno, onda si trebao reci da hoces stylish i sa G tipkama ili sto vec zelis, a ne da je gamerska
A što bi trebala imati dobra tipkovnica? Jesu li bitniji odaziv (makar je on na svim današnjim tipkovnicama savršen), kvaliteta, raspored i hod tipki (što je subjektivna stvar) ili ledice, touch sranja, beskorisni ekrani i slične zvizdarije? Ova tipkovnica je cigla? Mora da si slijep.
uzmi si neku logi g serije
A što bi trebala imati dobra tipkovnica? Jesu li bitniji odaziv (makar je on na svim današnjim tipkovnicama savršen), kvaliteta, raspored i hod tipki (što je subjektivna stvar) ili ledice, touch sranja, beskorisni ekrani i slične zvizdarije? Ova tipkovnica je cigla? Mora da si slijep.
sorry sto sam je usporedio sa ciglom ali sa ovim dodatkom koji se moze skinuti stvarno tako izgleda(to sam reko jer sam mislio da je to nesto sto se ne moze maknuti)
i po cemu je ta tipkovnica najbolja
Logitech meni ne pase niti kvalitetom tipkanja, niti izgledom, niti cijenom za recimo G15.