Gamerska tipkovnica

poruka: 97
|
čitano: 17.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

jel moze ko rec neku gamersku tipkovnicu a da nije preskupa i da izgleda kolko tolko normalno

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Gamerska tipkovnica
Logic, javi se.
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
Gamerska tipkovnica
And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
malada kaže...

jel moze ko rec neku gamersku tipkovnicu a da nije preskupa i da izgleda kolko tolko normalno

je ti citas

malada
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

do koliko para tebi nije preskupo?

mozda logi G110

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gamerska tipkovnica
Preskupa je RELATIVAN pojam tako da nemoj citirati sam sebe jel si trebao napisati za koliko novaca a ne se cudit kad ti netko predlozi tipkovnicu od +1000 kn

@lukavg
Cim sam procitao naslov sjetio sam se logica
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
14 0 hvala 0
17 godina
Gamerska tipkovnica

Bwahahaha... Logic... da... javi se :D

Moderatori... moze li smajli koji bljuje... Bas fali...

I'm going woo woo

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije los niti preskup mozda uzmem i to

malada
15 godina
protjeran
Prava steta sto nisam gamer koji mora imati gejmerske stvari, stoga ti nemogu preporucit tipkovnicu gamersku...
Udri brigu na veselje
15 godina
neaktivan

pa ne mora biti gamerska samo treba biti dobra za igranje

malada
15 godina
protjeran
malada kaže...

pa ne mora biti gamerska samo treba biti dobra za igranje

Onda chicony za 25kn. Osim ako igras mmo i trebaju ti g tipke. Chicony tipkovnica je savršena za igranje iz razloga što ako se tokom igranja naljutiš slobodno ju možeš napucati o zid ili ju maznuti čekićem. Vjerojatno joj neće ništa biti, a i ako joj bude nešto, barem nisi bacio stotine kuna u vjetar. Također ima odličan hod tipki (subjektivno) i meni je nezamjenjiva. Kod igranja je isto dobra.

17 godina
Gamerska tipkovnica

Ne moras imati najbolji alat da bi bio najbolji majstor ;)

Tipkovnica po meni uopce nije nesto previse bitna za igranje, ako igras pucacine onda uzmi dobar mis, a tipkovnicu, uzmi neku od microsofte, do 100 kn i gotovo, dobro su kvalitetne, osim ako po cijeli dan ne pises, onda mozes uzeti naku "bolju" tipkovnicu

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Daniman123 kaže...
Prava steta sto nisam gamer koji mora imati gejmerske stvari, stoga ti nemogu preporucit tipkovnicu gamersku...

Ali si se morao javiti u ovu temu.

Cekaj BlackWidow ili kupi neku SteelSeries s mehanickim tipkama.

Logitech je isto super.

Zasto zelis gamer-sku  tastaturu ako ne zelis da izgleda cool.

To im je jedina vidljiva prednost u odnosu na ostale (uz sam mehanizam).

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Preskupa je RELATIVAN pojam tako da nemoj citirati sam sebe jel si trebao napisati za koliko novaca a ne se cudit kad ti netko predlozi tipkovnicu od +1000 kn

@lukavg
Cim sam procitao naslov sjetio sam se logica

ma daj molim te on napise neko mu se preporuci neka dobro ne preskupa tipkovnica a ovaj mu odma predlozi najskuplju tipkovnicu na trzistu

EDIT:malada napisi kolko para mislis potrosit jer nekome je i 100kn preskupo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 16:07 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

Gamer-ska i skupo obično idu zajedno, al po meni ne postoji gamerska tipkovnica, jedino tipkovnica koja ima dodatne tipke, ali mislim da ju to ne svrstava u gamer-sku kategoriju, mislim da je za svako igranje dovoljna bilo kakva tipkovnica, s mišem je već druga stvar!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Predobra tipkovnica, vjerojatno ne dobavljiva kod nas, a cjena joj je vjerojatno paprena, mora bit preko 1000 KN, al dao bi mali prst s noge za nju!? Smijeh

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
16 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

Ja sam ju želio više nego dvije blizanke mulatkinje u krevetu, gnjavio sam sve žive može li se naručiti i onda sad kad nemam viška para da ju kupim ona dođe u Links. Htio sam lupat glavom u zid. Inače, u Linksu je cijena bila 800 kuna ili malo manje, ali to je tipkovnica koju imaš za čitav život. Đubre je neuništivo!

EDIT: Evo je, ipak je još uvijek imaju...

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+STEELSERIES+7G%2C+crna%2C+USB%2C+PS%2F2&option=artikl&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.198

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 18:46 (The Man).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

to nije tipkovnica ti je cigla s tipkama

stose tice cool izgleda to je ok ali recio ovo je stvarno previse

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+STEELSERIES+Zboard+Gaming+keyboard%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.195

ili ovo

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+STEELSERIES+Merc+Stealth+Gaming+Keyboard%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.196

a recimo po meni je razer lycosa najbolja pa mozda nju uzmem

sto se tice preskupo za mene je preko 500kn

malada
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 19:37 (malada).
16 godina
neaktivan
malada kaže...
The Man kaže...

to nije tipkovnica ti je cigla s tipkama

Probao si pa znaš ili?

15 godina
neaktivan

pa vidim

malada
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

Sta vidis? Njezinu kvalitetu? Po slici?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

pa izgleda ko svaka druga od 20 kn samo je cigla

malada
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerska tipkovnica

A nisi procitao njezine prednosti na officialnoj stranici i preporuku onih forumasa gore?

I rekao si da zelis da izgleda normalno, onda si trebao reci da hoces stylish i sa G tipkama ili sto vec zelis, a ne da je gamerska

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:34 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
malada kaže...

A što bi trebala imati dobra tipkovnica? Jesu li bitniji odaziv (makar je on na svim današnjim tipkovnicama savršen), kvaliteta, raspored i hod tipki (što je subjektivna stvar) ili ledice, touch sranja, beskorisni ekrani i slične zvizdarije? Ova tipkovnica je cigla? Mora da si slijep.

14 godina
Gamerska tipkovnica

uzmi si neku logi g serije 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
malada kaže...

A što bi trebala imati dobra tipkovnica? Jesu li bitniji odaziv (makar je on na svim današnjim tipkovnicama savršen), kvaliteta, raspored i hod tipki (što je subjektivna stvar) ili ledice, touch sranja, beskorisni ekrani i slične zvizdarije? Ova tipkovnica je cigla? Mora da si slijep.

sorry sto sam je usporedio sa ciglom ali sa ovim dodatkom koji se moze skinuti stvarno tako izgleda(to sam reko jer sam mislio da je to nesto sto se ne moze maknuti)

i po cemu je ta tipkovnica najbolja

malada
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gamerska tipkovnica
Steel series FTW, uzmi ju, da je bar bilo steel seriesa u Hr kad sam ja kupio, inace sam i sa svojim roccatom zadovoljan, puno bolji izbor od lycose, kojoj se nevide tipke po danu, a previse bljeste po noci, senzorske tipke znaju stekati, i tipkanje je puno ugodnije, dakle moje preporuke: steel series ili roccat,

Logitech meni ne pase niti kvalitetom tipkanja, niti izgledom, niti cijenom za recimo G15.
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice