G19 cro edition

poruka: 12
|
čitano: 3.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
G19 cro edition

Zanima me postoji li tipkovnica G19 cro (da ima đ,ž,š,č,ć)

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: G19 cro edition

dajte brzo , trebam znati jer sam jucer kupio eng G19 pa da ju vratim ( mogu u 5 dana)!!!

17 godina
neaktivan
G19 cro edition

na hrv tržištu se nebi niti smjele prodavati tipkovnice koje nemaju naše znakove. ok, g19 je još nova, pa je moguće da nisu stigli staviti. vidi tamo gdje si kupio da ti to oni riješe.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
G19 cro edition

da ali imas tipkovnica koji nikad ne dobe cro tipke, recimo ova moja.Plač

ali to me ne smeta previse, naviknes se

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja jos idem u skolu (gdje su nase tipkovnice), a bilo gdje u hr su nase tipkovnice, pa nemam ja dva profilea da mjenjam malo,malo.

16 godina
G19 cro edition

eo ljudi ponovo nakon nekoliko mjeseci pitam isto pitanje , jel konacno izasla tipkovnica G19 jer mi hitno treba ta tipkovnica a glupo mi dat 1300 kn za tipkovnicu na kojoj se mogu samo igrat!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G19 cro edition

Kontaktiraj ove gdje si naručio i pitaj dali imaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ostavi ovu staru negdje pri ruci i samo ju uštekaj kad trebaš neki veći tekst natipkat. Isto tako vjerojatno ove dodatne tipke možeš bindat za palatale. Navikneš se u 2 tjedna max :P

Excuse the phun.
16 godina
G19 cro edition

Eo ovak nedavno sam nazvao logitech i pitao jel ima G19 na hr, a ona me pitala jesam normalan, da se te tipkovnice kod nas prodaju 5kom godisnje i da smo premalo trziste. No dala mi je broj firme Zagria Microlinea-tvrtka koja radi na te tipkovnice hr gravure, no te tipke ne mogu svijetliti,Pa sad neznam da uzmem ili ne, zaljubljenik sam u G19 i zelim je imati, no neznam kakva je kvaliteta te izrade, pa molim za savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G19 cro edition

Moj savjet ti je da držiš uštekane dvije tipkovnice kao što sam ja jedno vrijeme imao, i onda imaš jednu za tipkat tekstove i jednu za gaming, ali vjeruj mi u manje od mjesec dana se navikneš na nove tipke i napamet znaš gdje treba koja tipka doći

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G19 cro edition

Ako neko ima g19 pokvarenu ili polovnu za prodaju neka mi se javi na PM.tnx

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
G19 cro edition

Mislim da je minimalna narudžba da se na tipkovnicu stave naša slova 1000 kom, tako da... išt od toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice