Zanima me postoji li tipkovnica G19 cro (da ima đ,ž,š,č,ć)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajte brzo , trebam znati jer sam jucer kupio eng G19 pa da ju vratim ( mogu u 5 dana)!!!
na hrv tržištu se nebi niti smjele prodavati tipkovnice koje nemaju naše znakove. ok, g19 je još nova, pa je moguće da nisu stigli staviti. vidi tamo gdje si kupio da ti to oni riješe.
da ali imas tipkovnica koji nikad ne dobe cro tipke, recimo ova moja.
ali to me ne smeta previse, naviknes se
ja jos idem u skolu (gdje su nase tipkovnice), a bilo gdje u hr su nase tipkovnice, pa nemam ja dva profilea da mjenjam malo,malo.
eo ljudi ponovo nakon nekoliko mjeseci pitam isto pitanje , jel konacno izasla tipkovnica G19 jer mi hitno treba ta tipkovnica a glupo mi dat 1300 kn za tipkovnicu na kojoj se mogu samo igrat!!
Kontaktiraj ove gdje si naručio i pitaj dali imaju.
Ostavi ovu staru negdje pri ruci i samo ju uštekaj kad trebaš neki veći tekst natipkat. Isto tako vjerojatno ove dodatne tipke možeš bindat za palatale. Navikneš se u 2 tjedna max :P
Eo ovak nedavno sam nazvao logitech i pitao jel ima G19 na hr, a ona me pitala jesam normalan, da se te tipkovnice kod nas prodaju 5kom godisnje i da smo premalo trziste. No dala mi je broj firme Zagria Microlinea-tvrtka koja radi na te tipkovnice hr gravure, no te tipke ne mogu svijetliti,Pa sad neznam da uzmem ili ne, zaljubljenik sam u G19 i zelim je imati, no neznam kakva je kvaliteta te izrade, pa molim za savjet.
Moj savjet ti je da držiš uštekane dvije tipkovnice kao što sam ja jedno vrijeme imao, i onda imaš jednu za tipkat tekstove i jednu za gaming, ali vjeruj mi u manje od mjesec dana se navikneš na nove tipke i napamet znaš gdje treba koja tipka doći
Ako neko ima g19 pokvarenu ili polovnu za prodaju neka mi se javi na PM.tnx
Mislim da je minimalna narudžba da se na tipkovnicu stave naša slova 1000 kom, tako da... išt od toga