Epson L365 - wireless problem

poruka: 3
|
čitano: 1.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Epson

Imam printer Epson L365, printer radi kada je povezan USB-om. No kada pokrenem aplikaciju pomoću koje bi ga trebao moći prebaciti u wireless mod, tada računalo kaže da ne može pronaći printer (tijekom tog "prebacivanja" potrebno je printer spojiti kabelom te ga ne pronalazi žičano, iako u žičanom modu printa bez problema).

Jel imao tko iskustva s Epsonom i tim procesom? Taj printer sam već prije postavljao i tada sam to riješio bez problema.

Printer je prije bio povezan na drugu mrežu te u postavkama samog printera (koje se mogu pristikom na gumb isprintati) piše da je printer na Default Gatewayu 192.168.1.1 dok je meni trenutna mreža na gatewayu 192.168.0.1.

To je jedina stvar koja mi se čini da bi mogla biti uzrok, ali onda valjda nebi radilo niti printanje žicom kada ga već u tom postupku prebacivanja na WiFi ne želi prepoznati niti kada je povezan žičano.

Postoji li kakav način da se resetiraju WiFi postavke printera? Takvo što nigdje nisam našao.

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Epson

Probaj samo wireless spojiti bez kabela preko wps meni radi imam isti printer

1 wps na ruteru

2 wireless na printeru

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2018 21:05 (bak).
9 godina
neaktivan
Re: Epson

Na istom stolu imao na testiranju

Epson XP 245. Ista stvar kao i L345 ali bez CISSa

I Canon MG3250

Što se tiće Wifia Canon je plug & play. Proradio od prve. Epson nije nikada proradio javlja  signal Low. I digli ruke od WiFia.

Na istoj lokaciji imao jedan micro HP sa instaliranom Wifi karticom iz Laptopa.  Signal strenght == exelent. Nikakvih probelama

Zaključak

Eposn L serija je konzumer serija ista kao PX u koju je ugrađen CISS i  Wifi prijemnik je usklađen sa tim kriterijem. Identična MB ploča znači i identične Wifi komponenete.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice