Dvb-t usb tv-driveri

poruka: 4
|
čitano: 3.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dvb-t usb tv-driveri

pozz...danas mi je frend dao dvb-t usb tv stick jer ne moze naci drivere za njega a nece radit bez drivera...ni ja ne mogu naci drivere,vec sam trazio po googlu...ako itko zna gdje se nalaze driveri za njega molim nek mi da link...znam samo da se stick zove Infinity NANO usb pc tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dvb-t usb tv-driveri

sta nitko nezna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dvb-t usb tv-driveri

Moze pomoć oko drivera?

Dakle, imam mini dvb-t usb stick na kojeg prikljucujem sobnu antenu. uz njega sam imao instalacijski cd koji sam izgubio, tada mi je radio na win 7.

Sada, kad imam sedmicu, kad skinem onaj videoBlaze i kad mi krene skenirati programe zamrzne se svaki puta.

Nemam pojma ni dali hvata uopće antenu jer ne reagira i zamrzava se.

Ima li ikakvog načina da se nesto poduzme?

Evo print screena sta kaze kad odem u computer/menage i kad kliknem na usb port gdje je ustekan stick s antenom, te kad krenem trazit automatsko downloadanje softvera s neta:

http://i145.photobucket.com/albums/r219/marko_osk/Untitled-1_zps252abc5e.jpg

Molim da odgovorite, jer, vidim da nitko nije odgovarao na ovaj prošli upit od prije 3 godine....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dvb-t usb tv-driveri
MarkoDj kaže...

Moze pomoć oko drivera?

Dakle, imam mini dvb-t usb stick na kojeg prikljucujem sobnu antenu. uz njega sam imao instalacijski cd koji sam izgubio, tada mi je radio na win 7.

Sada, kad imam sedmicu, kad skinem onaj videoBlaze i kad mi krene skenirati programe zamrzne se svaki puta.

Nemam pojma ni dali hvata uopće antenu jer ne reagira i zamrzava se.

Ima li ikakvog načina da se nesto poduzme?

Evo print screena sta kaze kad odem u computer/menage i kad kliknem na usb port gdje je ustekan stick s antenom, te kad krenem trazit automatsko downloadanje softvera s neta:

http://i145.photobucket.com/albums/r219/marko_osk/Untitled-1_zps252abc5e.jpg

Molim da odgovorite, jer, vidim da nitko nije odgovarao na ovaj prošli upit od prije 3 godine....

Skini drivere s neta,ako ne znaš model stika, otvori hardware manager,desnim klikom na stik, properties, odaberi details tab i u meniju odaberi Device Id's i prepiši što vidiš ovdje ili napravi SS

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice