2.1 wirelles (bluetooth) zvučnici

poruka: 7
|
čitano: 8.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
2.1. wireless (bluetooth) zvučnici

Kako mi je već lagano dosta silnih kablova po kući, odlučio sam se uzeti neki wirelles (bluetooth) 2.1 sistem.

Za oko mi je zapeo ovaj ovaj model.

Šta vi mislite o tome? Ima netko iskustva sa bežičnim zvučnicima, koliko je to uopće pouzdano, te naravno da li se isplati dati tolike novce za koje se može uzeti nešta puno bolje?

Naravno, svaka preporuka drugih modela u tom cjenovnom rangu (poželjno što jeftinije) je dobrodošla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 20:54 (Xash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nema tu kod nas nešto izbora što se tiče takvih zvučnika. Ja ti ne bi preporučio kupnju takvih zvučnika jer su preskupi i ne nude dovoljno.Takvo je moje stajalište.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pobrali su vrlo dobre recenzije vani, uzmi u obzir da je non-wireless model duplo jeftiniji. Vrijedi li dati zaista 500kn više poradi 2,3 kabla što te živciraju? Mislim da ne. Ali S2 svakako solidan 2.1 set od Creativea, među boljima u klasi.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 2.1 wirelles (bluetooth) zvučnici
Ok, hvala. Mislim da će to onda ipak pričekati neku drugu priliku.
12 godina
neaktivan

Znam da se ovdje misli na zvučnike za komp al ja trebam zvucnik za mob a nemogu nac topic nigdje na netu pa bi vas pitao za savjet jer se opce nerazumijem u audio opremu.
Ovako treba mi neki zvucnik koj je prenosan ono da ga mogu nosit sa sobom onak kad negdje idem sa društvom ili malo navecer da se cuje da smo na plazi ili jednostavno da se cuje glasnije od onog ugrađenog zvucnika u mobu. Za oko su mi zapela ova dva modela http://www.philips.hr/c/audio-proizvodi/vrhunski-12-w-sb7300_12/prd/ (cjena ofc skrivena) i ovaj iz chipoteke http://www.chipoteka.hr/artikl/102126/prijenosni-zvucnik-za-mob-mp3-kng-fsp6-black i naravno ostaje vjecno pitanje koji je bolji? Puuuno hvala na odgovorima :)

0 0 hvala 0
16 godina

Može koja preporuka bt zvučnika sa Gearbesta (imam 30-tak dolara u plusu).

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo i mene zanima.

Da li netko od vas ima bluetooth zvucnik, koji model i da li ste zadovoljni s njime?

Razmisljam o JBL Flip 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice