WW2 Call of Duty uskoro?

poruka: 14
|
čitano: 2.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

Veliki sam fan dvojke i petice, dali se zna ili ako netko prati hoće li uskoro izaći novi Call of Duty na tematiku ww2 ili su zauvijek raskrstili sa tim. Ako netko ima kakve informacije ili zna, neka napiše. :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

ove godine izlazi black ops 3, smjesten u buducnosti. sto ce biti sljedeci nastavak, niko nezna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WW2 Call of Duty uskoro?

S obzirom da ljudi svrsavaju na black ops i battlefield, a da se na veliko iscekuje dolazak star wars battlefronta, tj. da je sve orjentirano na brzu akciju sa futuristickim i nadrealnim borbama koje su brze, gdje se pilotira raznoraznim vozilima, iskace iz borbenih aviona u punoj brzini, koristi tehnologije nedostupne covjeku i da je to danas jako cool, ne vidim da bi izdali jos jednu (skoro) realnu igru sa WW2 tematikom. Osim, naravno, ako uspiju ubaciti cool eksplozije u stilu Michael Bay filmova, iskakanje iz nesto sporijih lovaca, koristenje vozila i mozda ubace koji ligh saber.

Prosla su ta vremena i igre te tematike na zalost nisu postigle uspjeh ko ove "cool moderne".

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

Šteta, ja mislim da bi stari fanovi coda ibli odusevljeni da se vrati tematika WW2, jer ovo danas sto štancaju je meni bezveze.

Nešta zanimljivo našao. 

http://www.ign.com/articles/2015/06/23/e3-2015-activision-world-war-2-shooter-comeback-certainly-possible

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 14:14 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
WW2 Call of Duty uskoro?

Mislim nemoj me krivo shvatit, CoD 2 i 5 su jedini koje sam igrao, jer mi je ta WW2 tematika bila ono sto mi je leglo i osobno jedva cekam takav nastavak. Ipak, pesimisticno gledam na ostvarenje te zelje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

Nece. Djeca ispod 12 god. ( oni su im prioritet) ne bi znala gadjat sa kar98, pa bi plakali za jurisnim puskama i lmg kampom. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
WW2 Call of Duty uskoro?

Cod2 odigrano preko 5 k sati u mp i puno turnira odigrao,isto bih volio da izbace neki ww2 call of duty ali nista od toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WW2 Call of Duty uskoro?
Rhodin kaže...

Prosla su ta vremena i igre te tematike na zalost nisu postigle uspjeh ko ove "cool moderne".

Kako nisu postigle uspjeh? Pa rodile su ove moderne serijale.

Prije 15 godina ET, MoH, CoD, BF 1942... su sve odreda bile popularne i vrlo uspješne pucačine.

Kad se tržište zasitilo WW2 pucačina prešli su na moderne, kad se zasitilo modernih prešli su na futurističke, sad i tih ima previše pa ne bi bilo čudno da se vrate malo u  prošlost...

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Rhodin kaže...

Kako nisu postigle uspjeh? Pa rodile su ove moderne serijale.

Prije 15 godina ET, MoH, CoD, BF 1942... su sve odreda bile popularne i vrlo uspješne pucačine.

Kad se tržište zasitilo WW2 pucačina prešli su na moderne, kad se zasitilo modernih prešli su na futurističke, sad i tih ima previše pa ne bi bilo čudno da se vrate malo u  prošlost...

Joj nemoj spominjat Moh Bf 1942 , COD. kad se sjetim suze mi idu tolika me nostalgija uhvati. Današnje generacije nikad neće znat kakve su to bile igre i koja su to vremena bila.

12 godina
WW2 Call of Duty uskoro?

Joj kad se sjetim MOH-a, kako su to dobre igre bile. Neka naprave novi WW2 MOH. Taj serijal je uvijek i trebao ostati WW2 tematike, samo su napravili glupost sa MOH 2010 i Warfighterom

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

Fali mi ona hladna Rusija okovana snijegom, one pustinje u Libiji i Egiptu. Treba nešta kao Call of Duty 2, vjerujem da je ekipa pogotovo stara zagrijana za to. Da ne govorim o Medal of Honoru i ostalim pucačinama. Zlatna vremena. Ja se nadam i živjet ću u nadi da ce Infinity Ward izbacit CoD sa WW2 tematikom. Nek ga nagodinu izbace i ne moraju ga izbacivat narednih 5-10 godina. Žao mi je što je Call of Duty 2 izgubio podršku i sve je puno Haxera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 12:54 (razer1911).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Fali mi ona hladna Rusija okovana snijegom, one pustinje u Libiji i Egiptu. Treba nešta kao Call of Duty 2, vjerujem da je ekipa pogotovo stara zagrijana za to. Da ne govorim o Medal of Honoru i ostalim pucačinama. Zlatna vremena. Ja se nadam i živjet ću u nadi da ce Infinity Ward izbacit CoD sa WW2 tematikom. Nek ga nagodinu izbace i ne moraju ga izbacivat narednih 5-10 godina. Žao mi je što je Call of Duty 2 izgubio podršku i sve je puno Haxera.

Bas to. Zale sa kao da je sve ispucano, sve sto su napravili je iskcavanje u normandiji, americki supermeni i betmeni osvajaju bunker sa 2 njemca.. ima toliko bojista da je ovo presmijesno! Bilo bi zanimljivo da nas stave u ulogu negativca, njemca. Pun pogodak!

17 godina
WW2 Call of Duty uskoro?

Mladjariji to nije interesantno, tu je problem. Vidjam na zalost to na hrpu stvari. OK, point and click avanture se polako vracaju, dobili smo i turn base isometric view RPGove ove godine, ali sve to su crowdfunding i indie studio igre. Nema vise velikog studia koji bi iso radit slicne igre radi nas "stare garde". Poslijednja nada kod RPGova mi je bio DA:O pa su usrali dvojku, o trojci ne zelim ni pricat. Moderne igre pate od konzolitisa, specijalnih efekata, akcije i parkoura. Ne kazem da ne treba biti takvih igara, ali ocito je trziste za nas "stare garde" koji volimo neke druge stvari premalo da bi veliki studio ulupo novca u kvalitetan naslov.

Ne kazem da spomenute igre nisu lose, ali fali voice actinga, nema animacija izmedju pojedinih djelova igre, sve je nekako "old school" sa hrpom teksta koji ti opisuje dogadaje. To meni ne smeta, ali opet velim, nije za mladjariju, onda veliki studio koji prati uspjeh takve igre ne vidi dovoljnu prodaju da bi mu se samom isplatilo nesto takvo napravit.

Ne kazem da takvih igara nece biti, ali glavni konkurent CoD-u ne izdaje nista sa WW1 ili WW2 tematikom, pa mislim da ni u CoDu nece uskoro doci naslov te tematike. Mozda sam u krivu.... NADAM se da sam u krivu. Cak ne mora biti CoD, moze bilo koji serijal/studio bit, samo da je naslov kvalitetan, da ima dobru solo kampanju i kvalitetan multiplayer kako su CoD 2 i 5 imali. I tu ne mislim na igre tipa sniper elite jer mi, moram bit iskren, naslov i nije nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 14:11 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WW2 Call of Duty uskoro?

Ja mislim da će 2016. godine izaći CoD sa WW2 tematikom, imam filing. Jer poslje black ops 3 ne znam dalje šta mogu, kakve ideje imaju. Al mislim da im dalje neće imat smisla pa će se vratit na WW2

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice