WoW Acc

poruka: 3
|
čitano: 915
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WoW Acc

Vozdra ljudi, bit ću kratak i jasan, idem sa starcima na godišnji u Češku na dva tjedna tako da neću biti u mogućnosti igrati WoW, eventualno ću se ulogirati tu i tamo na pet minuta. Znači dajem account na retailu da netko igra dok me nema da mi farma honor poene za heirloome, imam lv19 pallya na Twisting Netheru, znači ostanete u tom bracketu, exp gaining je disablean, samo spamate WSG i skupljate poene, u jednom bg-u bez problema mozete dići 100-150 poena ovisno o tome je li horda pobijedila ili izgubila. Znam da zvuči malo glupo, farmate poene za nekoga drugoga ali jbg igrate đabe na retailu. Nek mi se jave ne PM samo ozbiljni i iskusni igrači koji hoće malo na retail. Sve ćemo se dogovorit preko PM-a, eventualno preko TS-a ako vam je draze, ako vidim bilo kakve sumnjive radnje nakon sto vam posudim acc mjenjam šifru i gubite pristum accountu s obzirom da ne znate password od maila niti tajno pitanje za account ne postoji način da mi uzmete account stoga se ne isplati pokušavati. Ako ima zainteresiranih, pošsaljite privatnu poruku pa ćemo se dogovoriti. P.S. Pogledao sam pravila foruma i tema ne krši ni jedno pravilo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WoW Acc

svi vi kojima se igraju low level battlegroundi, možete ih i igrati sa besplatnim trial verzijama koliko želite na svojem accountu, naravno do levela 20 samo ali ovom ponudom ne bi niti više dobili... 

Po tome tvoja ponuda nema nikakovga smisla, iskorištavanje ljudi {#}

I ne kužim u čemu ti je fora farmanje honora na lvl 19 characteru ako dobiješ MNOOOOOOOOOOOOGO više sa max level characterima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WoW Acc

Sto se tice trial accounta nemoj pricat gluposti, napravi trial acc pa igraj, pa nije Blizzard daleko najprofitabilnija kompanija bez veze, trial account je prakticiki neigriv, on ti je samo da probas igru i vidis dali ces platiti za dalje ili ne, ne znam od kud da pocnem, od toga da nemozes preko 20 lvla, od toga da nemozes lootat vise od 10 golda, od toga da nemozes nikoga invite u party, da se nemozes pridruzit ni jednoj guildi ili od toga da ne mozes pmat ljude, lista je beskonacna. Mojom ponudom dobivaju full wow retail content mogu igrat po cijele dane, mogu i svoje likove kreirat i lvlat  nemoraju biti na mome twinku stalno ali je uvjet da farmaju honor poene, ne zanima me kako i na kojem charu. Moja ponuda je odlicna, prije nego sto sam ja presao na retail, dok sam bio na moltenu guze bi dao da mi netko da   da igram na retailu i radim sta hocu a da zauzvrat skupljam hp koje ionako dobijes jer je bg odlican izvora expa i zabave. A sto se tice high lvl charova stvar je u tome sto sam par 85ica i nekoliko mid twinkova oko 50-70 obrisao prije cca 3 mjeseca kada je zavrsavala skola jer je bilo gusto i mislio sam da cu quitat pa mise opet pocelo igrat i nemam vecih lvla nazalost. Prema tome, ne sumnjam da si imao najbolju namjeru ali tvoje izjave ne drze vodu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice