World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Kepolas kaže...

mislim da ce WOTLK izdržati taman dok ne izadje njihov novi mmo.. na kojem navodno rade! I onda vjerojatno sve ispocetka...

Ne rade oni ništa, jer im je ponestalo lorea
16 godina
neaktivan
u k r a d e n a c h e l p

molim ko mi može pomoći!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?

od 09.08.2008 ne mogu više pristupiti svom accauntu na WOW-u

posla san onaj dio što se tiće e-maila

zanima me imali ko iskustva s tim - za koliko stiže odgovor ili

treba još nešto učiniti?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

možete me slobodno kontaktirati na telefon

021/772-836

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Kepolas kaže...

mislim da ce WOTLK izdržati taman dok ne izadje njihov novi mmo.. na kojem navodno rade! I onda vjerojatno sve ispocetka...

Rade na novom next gen MMOu nevezano uz ista sto su dosad imali dakle potpuno novi svijet i story...Bio je negdje soruce di sam to procitao ali nemogu se sjetit sada tocno...Sve u svemu Blizzard uz WOTKL, D3 i SC2 rade na next gen MMO koji ce biti potpuno novi svijet. Kako je blizz poznat po tome da ima jedan od najjacih timova za art i pisanje prica i tih stvari sigurno ce napravit nesta dobro

A sto se tice lorea za WoW toga ima jos dosta, stvarno dosta, a i uvijk mogu napisati jos
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Dkc kaže...
Kepolas kaže...

Rade na novom next gen MMOu nevezano uz ista sto su dosad imali dakle potpuno novi svijet i story...Bio je negdje soruce di sam to procitao ali nemogu se sjetit sada tocno...Sve u svemu Blizzard uz WOTKL, D3 i SC2 rade na next gen MMO koji ce biti potpuno novi svijet. Kako je blizz poznat po tome da ima jedan od najjacih timova za art i pisanje prica i tih stvari sigurno ce napravit nesta dobro

A sto se tice lorea za WoW toga ima jos dosta, stvarno dosta, a i uvijk mogu napisati jos
 i to će izać za 5 godina...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne znam, samo vidim da smo se i ja i još neki frendovi vratili iz Conana u WoW dok ne ispeglaju Conana (barem do zime negdje). U WoWu moram još 2 lika dopelat do 70-tke (sad su oko 60tke) i vidjet još instance TBCa koje nisam stigao prije. Kad čitav WoW 'probavim' idem natrag u AoC, a nakon toga će polako dolazit novi i zanimljivi naslovi (da ne spominjem i dobre single playere koji dolaze na jesen tipa Fallout 3 i CoD 5 Belji se)

Sve u svemu nema suše za nas gamere!    (da je samo više slobodnog vremena za gaming..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: u k r a d e n a c h e l p
fonevoda kaže...

molim ko mi može pomoći!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?

od 09.08.2008 ne mogu više pristupiti svom accauntu na WOW-u

posla san onaj dio što se tiće e-maila

zanima me imali ko iskustva s tim - za koliko stiže odgovor ili

treba još nešto učiniti?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

možete me slobodno kontaktirati na telefon

021/772-836

Jedan do dva mjeseca.
Dado_ZG78 kaže...

Ne znam, samo vidim da smo se i ja i još neki frendovi vratili iz Conana u WoW dok ne ispeglaju Conana (barem do zime negdje). U WoWu moram još 2 lika dopelat do 70-tke (sad su oko 60tke) i vidjet još instance TBCa koje nisam stigao prije. Kad čitav WoW 'probavim' idem natrag u AoC, a nakon toga će polako dolazit novi i zanimljivi naslovi (da ne spominjem i dobre single playere koji dolaze na jesen tipa Fallout 3 i CoD 5 Belji se)

Sve u svemu nema suše za nas gamere!    (da je samo više slobodnog vremena za gaming..)

U WoW-u nitko živ više ne raida. To je postalo glupo. PvP only. A i to je dosadnjikavo.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
RE: u k r a d e n a c h e l p

"Glupo" je rec da niko ziv ne raida kad nije tocno, ima dosta ljudi koji to vole i koji to cine.

Bez obzira na S** setove iz PvP-a jos se raida.... ma sta ti god napisa Šutim

madafaka
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Onda postavimo to ovako: od 6 high-end raiding guildova, 6 se raspalo i stvorio 1 koji raida. :)

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Onda postavimo to ovako: od 6 high-end raiding guildova, 6 se raspalo i stvorio 1 koji raida. :)

Upravo iz razloga što svaka budala može imati brutal bez pol muke koja je potrebna za raidove. Zato su to i napravili kako bi olakšali pristup top gearu i time dovukli više ljudi da što više zarade.
A ljudi koji su po defaultu lijene bube su to objeručke prihvatili. Što bi se on mjesecima patio po instancama kad se može expresno opremiti i glumiti afk pred bankom u ogriju da ga se gleda..
17 godina

Mislim da wow polako umire, postane dosadno kada imaš manjake koji igraju 24/7 te im nitko nemože ništa. A što se tiče PvP-a već se zna tko će pobjediti u kojoj areni.

Za dvije godine bit će manje od  1 milijun predplatnika, pazite što sam rekao.

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

izašla ona animacija, cinematic trailer

http://www.worldofwarcraft.com/wrath/intro.xml

fail

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Postavimo to ovako: 2791 raiding guildova ima progres u SW kaj je high-end game, a pošto su sad bili praznici taj broj se bude povečal za još recimo 10%.
17 godina
momak kaže...

Mislim da wow polako umire, postane dosadno kada imaš manjake koji igraju 24/7 te im nitko nemože ništa. A što se tiče PvP-a već se zna tko će pobjediti u kojoj areni.

Za dvije godine bit će manje od  1 milijun predplatnika, pazite što sam rekao.

U svakoj igri imaš nolajfera koji igraju 24/7 kojima nitko nemože ništa. A što se tiče PvP-a ne znam s kim si ti igral i ko te sve gazil ali nije sve crno bijelo.
Za dvije godine bit će isti broj pretplatnika.
17 godina
Morgoth kaže...
 Upravo iz razloga što svaka budala može imati brutal bez pol muke koja je potrebna za raidove. Zato su to i napravili kako bi olakšali pristup top gearu i time dovukli više ljudi da što više zarade.
A ljudi koji su po defaultu lijene bube su to objeručke prihvatili. Što bi se on mjesecima patio po instancama kad se može expresno opremiti i glumiti afk pred bankom u ogriju da ga se gleda..
 Ne može svaka budala imat brutal pogotovo ne shouldere i weapone. Za PvP gear se mora odigrat bezbroj partija battlegrounda jer ti treba honor i arena jer ti trebaju arena pointsi.
Instance nisu ništ teže i s pravim igračima se farma za dva mjeseca a ti u dva mjeseca s prosječnim ratingom u areni možeš kupit 3 itema.
Jednom kad je instanca na farm ljudi u dva tjedna svoje altove opremaju u Full Tier gir dok ja da bi opremil alta moram mjesecima drkat bg's i arene.
17 godina
Svi sam wajnate i serete a do prije dva mjeseca se niste skidali s wow-a.
Igra je ok, nije savršena ali je balans postignut u nekoj mjeri pošto svako nekej wajna i teško mu je udovoljit.
Igra je puna kretena i dečurlije ali u toj svoj silnoj masi postoji dovoljan broj normalnih ljudi kojima ako si okružen igra je gušt ko i prvi dan kupnje.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

WoW je najjača MMORPG igra koja je izašla i bit će tako dok blizzard ne izda neku novu. Sve ove igre tipa Age of Conan , Guild Wars , LOTR i slične su bar meni ,a koliko čujem od ostalih, bez veze. Pokušavaju napraviti kopiju WoW-a ne bi li privukli više ljudi i napravili približnu zaradu kao blizzard. Dosta ljudi se vraća sa AOC-a na WoW jer kažu da je pun bugova, instance nisu nešto , jedino valja borba. Po meni WoW će ostat jako dugo još #1, pogotovo kad izađe Lich King uskoro , jer i oni koji su prestali igrati zanimat će ih šta ima novo u svijetu , nove instance , 10 man raidovi, death knight, siege weapons i još brdo toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
crash11 kaže...

WoW je najjača MMORPG igra koja je izašla i bit će tako dok blizzard ne izda neku novu. Sve ove igre tipa Age of Conan , Guild Wars , LOTR i slične su bar meni ,a koliko čujem od ostalih, bez veze. Pokušavaju napraviti kopiju WoW-a ne bi li privukli više ljudi i napravili približnu zaradu kao blizzard. Dosta ljudi se vraća sa AOC-a na WoW jer kažu da je pun bugova, instance nisu nešto , jedino valja borba. Po meni WoW će ostat jako dugo još #1, pogotovo kad izađe Lich King uskoro , jer i oni koji su prestali igrati zanimat će ih šta ima novo u svijetu , nove instance , 10 man raidovi, death knight, siege weapons i još brdo toga.

Si ti zdrav? AoC da je kopija wow-a, gluposti. Pa AoC je najinovativniji MMORPG dosada izdan.
A što se tiče usporedbe AoC-a i WoW-a preporučam da pogledate
... Cool

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
momak kaže...
crash11 kaže...

Si ti zdrav? AoC da je kopija wow-a, gluposti. Pa AoC je najinovativniji MMORPG dosada izdan.
... Cool

Baš zbog te grafike kakvu wow ima  je zabavan i bolji od AOC-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 10:09 (crash11).
17 godina
crash11 kaže...
momak kaže...
crash11 kaže...

... Cool

Baš zbog te grafike kakvu wow ima  je zabavan i bolji od AOC-a.

Šta odma nisi rekao, nisam znao da si pobornik loše grafike i umjetnog okoliša. Ako hoćeš ekstremno uživanje u toj vrsti igara preporučam tetris, živa legenda koja uvjek iznova nalazi svoju publiku Belji se

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav svima. :)

@mislav: Stari, krenuo si ostro i onda se povukao. Nije problem da netko kaze sto misli, no ako pocne izlaganje sa izjavom da je netko na koga se on nadovezuje napisao glusposti, onda to nije iznosenje svog misljenja, nego pljuvanje tudjeg. da se razumijemo. I u skladu s tim, ja postujem tvoje misljenje, kao i od svih koji su postali ovdje, ukljucujuci naravmno i naxeem-a i npr. NEW_MAN-a.

Moje osobno misljenje je da se jako puno ljudi nije zasitilo WoW-a, da jos uvijek jako puno novih ljudi dolazi, no da ce pasti broj, hoce. Nece na milijun, kako je netko izjavio, nece ostati isti broj, no igracka populacija ce biti jos uvijek jako brojna. Glede brojnosti, @Dkc, samo u Kini ima 3,5 milijuna igraca, tako da mi nije bed reci da ima blizu 10 milijuna ljudi koji igraju WoW. Sigurno negdje ima tocan broj, no ne da mi se traziti. I da, naravno da ce jednog dana WoW, em zastariti, em postati dosadan(ono, tako ej sa svima, rijetko tko slusa gramofonske ploce i gleda filove na videokazetama ili pak igra SimCity 1), no to ce se jedng dana dogoditi svim igrama. Cemu strka? ;)

Ma, zapravo treba reci da ima vise multiplayera, i to je dobro, uvijek je konkurencija dobra, sto zbog kvalitete, sto zbog cijene. Svatko bira sebi svoje i nitko ne bi smio reci za nekog drugog da je glup ili ovakav ili onakav, jer je odabrao nesto sto se onom drugom ne svidja. Ja voim igrati s magom, ponekad budem frustriran, jer me skrshe samo tako, no ponekad(a pogotovo kad imam hilera) frustriram druge. :) Puno se raida(vjerojatno je brojka raid guildova razlicita ovisno o serveru), dobra je atmosfera, i ja uzivam.

Isto zelim i vama, bilo koju igru igrali. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
glas_razuma kaže...

Pozdrav svima. :)

@mislav: Stari, krenuo si ostro i onda se povukao. Nije problem da netko kaze sto misli, no ako pocne izlaganje sa izjavom da je netko na koga se on nadovezuje napisao glusposti, onda to nije iznosenje svog misljenja, nego pljuvanje tudjeg. da se razumijemo. I u skladu s tim, ja postujem tvoje misljenje, kao i od svih koji su postali ovdje, ukljucujuci naravmno i naxeem-a i npr. NEW_MAN-a.

Moje osobno misljenje je da se jako puno ljudi nije zasitilo WoW-a, da jos uvijek jako puno novih ljudi dolazi, no da ce pasti broj, hoce. Nece na milijun, kako je netko izjavio, nece ostati isti broj, no igracka populacija ce biti jos uvijek jako brojna. Glede brojnosti, @Dkc, samo u Kini ima 3,5 milijuna igraca, tako da mi nije bed reci da ima blizu 10 milijuna ljudi koji igraju WoW. Sigurno negdje ima tocan broj, no ne da mi se traziti. I da, naravno da ce jednog dana WoW, em zastariti, em postati dosadan(ono, tako ej sa svima, rijetko tko slusa gramofonske ploce i gleda filove na videokazetama ili pak igra SimCity 1), no to ce se jedng dana dogoditi svim igrama. Cemu strka? ;)

Ma, zapravo treba reci da ima vise multiplayera, i to je dobro, uvijek je konkurencija dobra, sto zbog kvalitete, sto zbog cijene. Svatko bira sebi svoje i nitko ne bi smio reci za nekog drugog da je glup ili ovakav ili onakav, jer je odabrao nesto sto se onom drugom ne svidja. Ja voim igrati s magom, ponekad budem frustriran, jer me skrshe samo tako, no ponekad(a pogotovo kad imam hilera) frustriram druge. :) Puno se raida(vjerojatno je brojka raid guildova razlicita ovisno o serveru), dobra je atmosfera, i ja uzivam.

Isto zelim i vama, bilo koju igru igrali. :)

Europski + Američki wow ima otprilike 70 ak realmova (jel tako?) prosjek online igrača je oko 1 000 do 2 000, znači u isto vrijeme igra oko 105 000 ljudi, ajd sad tu nađi aktivnih 7,5 milijuna Izlanuo se

Nitko ne komentira onaj intro za wotlk, po meni sranje, uopće ne prestavlja igru,
17 godina
Intro je bez veze isto ko i za tbc.
Prvi origigi intro je najbolji jer ima akcije.
17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Ma, LOL. U AoC-u je samo dizajn instanci, grafike, proporcija bossova, svega, jednostavno puno, puno bolji nego u WoW-u. U WoW-u je sada sve glupa kopija jednog te istog susreta, pogotovo u posljednje vrijeme.
Borba s bossovima je, za razliku od WoW-a, dinamična, brza i zahtijeva daleko veću agilnost tima i mijenjanje uloga, dok su u TBC-u većina borbi statične i toliko dosadne da je najbolje jesti sendviči gledati TV (što sam ja redovito i radio).

17 godina
neaktivan
glas_razuma kaže...

Glede brojnosti, @Dkc, samo u Kini ima 3,5 milijuna igraca, tako da mi nije bed reci da ima blizu 10 milijuna ljudi koji igraju WoW. Sigurno negdje ima tocan broj, no ne da mi se traziti.

Europa: 2,7 milijuna
USA: 4 milijuna

Likova, ne accounta. Što misliš, koliko likova level 10+ (samo te se broji) ima po accountu? 2? 4? 6? - Najmanje 2-3. Dodaj da u Aziji ima cirka 5 milijuna, da budeš miran. To je otprilike (5+4+2,7) / 3 = [_] ?
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
glas_razuma kaže...

Glede brojnosti, @Dkc, samo u Kini ima 3,5 milijuna igraca, tako da mi nije bed reci da ima blizu 10 milijuna ljudi koji igraju WoW. Sigurno negdje ima tocan broj, no ne da mi se traziti.

Europa: 2,7 milijuna
USA: 4 milijuna

Likova, ne accounta. Što misliš, koliko likova level 10+ (samo te se broji) ima po accountu? 2? 4? 6? - Najmanje 2-3. Dodaj da u Aziji ima cirka 5 milijuna, da budeš miran. To je otprilike (5+4+2,7) / 3 = [_] ?
 Realno wow ima 3-4 milijuna aktivnih igrača Neodlučan To im je propaganda da imaju 10 milj
17 godina
neaktivan

Onda AoC realno nema ni pola onog sto kazu da imaju, isto tako propaganda, ako cemo tom logikom, tko ce to znat? Kakve se danas reklame furaju ne bi me ni cudilo!

Nu uglavnom da se pohvalim, jucer dobio mali za WotKL BETA :-) danas cu poskidat taj klijent i sigurno preko 1GB patcha pa da i ja vidim taj WotKL...Eo nemogu vjerovat da sam dobio, prijavio se eto tek tak, bez ikake nade ili neke prevelike zelje za time a dobio invitation, fino mi je uljepsalo jutro :-)

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Onda AoC realno nema ni pola onog sto kazu da imaju, isto tako propaganda, ako cemo tom logikom, tko ce to znat? Kakve se danas reklame furaju ne bi me ni cudilo!

Nu uglavnom da se pohvalim, jucer dobio mali za WotKL BETA :-) danas cu poskidat taj klijent i sigurno preko 1GB patcha pa da i ja vidim taj WotKL...Eo nemogu vjerovat da sam dobio, prijavio se eto tek tak, bez ikake nade ili neke prevelike zelje za time a dobio invitation, fino mi je uljepsalo jutro :-)

ja sam igrao wotlk prije 2 mjeseca, ako ne vjeruješ pogledaj starije stranice, još od alphe, mada nisam na blizzovim serverima ^^
ne, AoC je dao svoje podatke 800k prodanih primjeraka igre, 440k aktivnih igrača (ima aktivno bon ovaj mjesec), solidno za jedan mmo
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Pa AoC ima sve što kažu. Huh?! Btw WotLK je razočaranje... barem meni bilo. Čista reciklaža hrane za one koji tek dolaze u igru.. za stare igrače živa dosada.

17 godina
neaktivan

Tako sam i ja cuo za WotKL da nije postigao onaj dobar stari feeling...Vidit cu...Meni je samo nevjerojatno da sam ja dobio beta invitation, bas kad sam se prijavljivo reko ma nema sanse di cu ja igrat betu i jos k tome WotKL a kad ono evo ti emaila :-p

A ovo za AoC, mislio sam ubiti rec, ako je broj pretplatnika u WoWu umijetan, tj. samo reklama (ona cifra od 10miliona) ko ce garantirat da ne pricaju bajke i sa AoC ili su oni pak iznijeli prave i realne podatke za razliku o pricama oko WoWa...Neko laze a neko govori istinu tu, e sad mene zanima ko :D

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo trailer na youtubeu:

ovaj ingame...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice