Wolfenstein Multiplayer (beta?)

poruka: 16
|
čitano: 5.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jedna od igara koje čekam u zadnje vrijeme je Wolfenstein rađen od strane Ravena na Doom3 engineu. Dobri traileri, SF, moglo bi biti dobro.

Prije koji dan vidim da je na internet procurila MP verzija. Skinuo sam iz radoznalosti, da vidim da li kupiti igru (stvarno kupujem igre preko Steama) tu torrent multiplayer verziju i ono...

Najgora implementacija dobrog enginea u jednu igru ikada. Što se dovraga događa u Raven softwareu???

Grafika totalna banana, teksture preloše, sustav partikla na razini 2002 godine, fizike nema (možda su izbacili iz multiplayera, ok), GDJE SU SJENEEEEEE??? ipak je to Doom 3 engine koji poznat po savršenom izračunu svijetla i sjena. Ima svega nekoliko statičnih sjena, atmosfera okoline nula.  Da nema bumpmappinga i to lošeg mislio bih da je ogra rađena na Quake 3 engineu.  Katastrofa!!!!! A tek kako je loše optimizirano, nevjerojatna sramota, smeće za 2009. godinu. 

Nadam se da će priča, igrivost, zvuk, atmosfera biti nevjerojatno dobri da bi nadoknadili ovu sramotu od tehničke izvedbe.

Pratim 3D tehnologije u igrama i mislim da ako na ovome ostane, nikakva priča, AI niti gameplay neće spasiti igru.

Stvarno se nadam da je ovo neki gadan beta.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz Gigabyte HD4870 512 MB Gigabyte P35-DS3L Windows 7 Ultimate beta
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Wolfenstein Multiplayer (beta?)
MiH kaže...

Jedna od igara koje čekam u zadnje vrijeme je Wolfenstein rađen od strane Ravena na Doom3 engineu. Dobri traileri, SF, moglo bi biti dobro.

Prije koji dan vidim da je na internet procurila MP verzija. Skinuo sam iz radoznalosti, da vidim da li kupiti igru (stvarno kupujem igre preko Steama) tu torrent multiplayer verziju i ono...

Najgora implementacija dobrog enginea u jednu igru ikada. Što se dovraga događa u Raven softwareu???

Grafika totalna banana, teksture preloše, sustav partikla na razini 2002 godine, fizike nema (možda su izbacili iz multiplayera, ok), GDJE SU SJENEEEEEE??? ipak je to Doom 3 engine koji poznat po savršenom izračunu svijetla i sjena. Ima svega nekoliko statičnih sjena, atmosfera okoline nula.  Da nema bumpmappinga i to lošeg mislio bih da je ogra rađena na Quake 3 engineu.  Katastrofa!!!!! A tek kako je loše optimizirano, nevjerojatna sramota, smeće za 2009. godinu. 

Nadam se da će priča, igrivost, zvuk, atmosfera biti nevjerojatno dobri da bi nadoknadili ovu sramotu od tehničke izvedbe.

Pratim 3D tehnologije u igrama i mislim da ako na ovome ostane, nikakva priča, AI niti gameplay neće spasiti igru.

Stvarno se nadam da je ovo neki gadan beta.

hm

bas ti nevjerujem

nemogu vjerovati da se takvo sto moze uraditi od jednom id tech 4 engine

ipak uz crysis jedini engine koji sjene potpunosti računa dinamički.

Kako je loše optiizirana? Raven je radio Quake 4 isto na Doom 3 engineu i grafika je bila bolja i optimiziranija u Q4 nego kod D3.

Neznam, nevjerujem ti jer je prema screenshotovoima djelovao vrlo solidno,.

Osobno jedva čekam igru.

Što se tiče fizike - sjećam se kad je John Carmack rekao 2000. id software potpuno zanemaruje fiziku, ai prilikom izrade engine i samo se koncetrira na grafiku.

trezan a za sebe neznam
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 20:32 (fabijan654321).
17 godina
neaktivan

Nije to nikakva MP verzija, niti beta, niti alpha...radi se o ni približno gotovoj fazi razvoja igre, tako da sve tvoje zamjerke do daljnjeg padaju u jako duboku vodu...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

Ne pricaj takve gluposti odi pa pogledaj:

http://www.gametrailers.com/game/wolfenstein/9183

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@mih:potpuno se slazem.ja odigram prvih min i pitam se jel ovo lici na igru?grafika je tako losa ko da igra iz 2000.,atmosfera losa,napucavanje jedva moze proci,mape su dosadne...nazalost u ovoj igri nista pozitivnog nisam nasao.Neodlučan

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
disco brew kaže...

Ne pricaj takve gluposti odi pa pogledaj:

http://www.gametrailers.com/game/wolfenstein/9183

Tvrdiš da je procurila up-to-date MP verzija gotove igre? Ili je moguće da se radi o nekoj verziji s početka razvoja?

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

Pricekajte finalnu ferziju ili demo pa će mo onda diskutirati.Cool

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma to iza alphu, betu, gamu il omegu izgleda tak loše da ono.... igro... šta reć. ne znam ja baš da oni to mogu izvuć nešto sad neko čudo iz toga...... a ukenjali su tako jednu igru s potencijalom da bi im ja oduzeo pravo da rade igre više... đizss... pa to je wolfenstein, trebao je biti savršen s obzirom na tehnologiju i vrijeme koliko ga rade...ali, to je samo mišljenje prema onome što sam vidio iz ove bete (jer mislim da ipak je skoro finalni proizvod), no možda se prevarim, al sumnjam.... eto ti...

1 1 hvala 0
16 godina

moje misljenje je da ova igra ne zasluzuje temu na ovom dragocjenom forumu po videnome.ukratko razocarala me necu igrati niti full verziju

Batman je zakon!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne sudi knjigu po koricama, strpite se do izlaska i onda komentirajte samu igru.

Evo u

videu mi se grafa čini skroz ok.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma ok, biti će super igra, ipak je to wolf. Ali moglo je bolje, sigurno, malo više truda je trebalo. U ovoj beti teksture su katastrofa, vjeruj, preloše je to izgledalo pa čak i za alphu, a igra iz 2009. Spašavaju ih jedino možda svjetlosni efekti, zato u većini tih videa prikazuju te šarene dijelove sa sf oružjima jer tu to dolazi do izražaja. A danas pored gameplaya, ma kako dobar bio, vizualni dojam će presuditi o uspjehu igre, nažalost, ali je tako...,

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Da malo bumpam temu

Još samo 24h sata...

Sutra nam stize Wolfenstein!

vic dana: Intel preimenovao Core i7 965 iz Extreme Edition u Expensive editon.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

daaaa, no... a gdje to stiže... ne znam jel ima to gdje za nabavit kod nas, naravno mislim legalno, sumnjam da će to i kod nas već bit, ali ako neko zna.....

15 godina
protjeran

Stiže u europu 18.8, dakle kod nas bi u algoritam trebao sitici za par dana.

Imač ga na game.co.uk preodrerat i cim bude dostupan mozes ga downlodat.

15 godina
protjeran

Igra je sluzbeno vani.

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je 18.08. (danas) launch za USA, a 21.08. launch za Europu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice