Warsow

poruka: 10
|
čitano: 2.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Warsow

Ovo je besplatna online pucačina. Besplatno je dobro, a kad je igra dobra igra onda je sve to skupa još bolje. Igra koristi modificirani Quake 2 engine zvan Qfusion. Ima futurističku atmosferu i na neki način kombinira dobre stvari iz Quakea i Unreala. Besplatna je, pa ju možete isprobati , a da ne izgubite novca. Isprobajte ju pa napišite da li vam se sviđa ili ne i zašto.

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Warsow

Vidim da nitko ne posjećuje temu o igri Warsow jer svi misle da besplatne igre jne valjaju.E pa s ovom igrom nije tako.Svi koji su voljeli igrati stari Unreal i Quake voljet će ju.

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Warsow

njah,radije igram stari UT Smijeh

Ken leeeee

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Warsow
kyx kaže...

njah,radije igram stari UT Smijeh

bar probaj igra je besplatna

H-MAN RULES!!!11
18 godina
neaktivan
Warsow

Metode Jehovinih svjedoka? :))

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Metode Jehovinih svjedoka? :))

ne znam ti baš ništa o njima , to je neka sekta il šta - nisam znao da oni imaju takve metode?????

H-MAN RULES!!!11
18 godina
neaktivan
Warsow

Baš probal, stvar je premrcinksa... Grafika je baš fora (cartoon like ko team fortress 2), stvar je stvarno zarazna i brza, trebam još skužiti one jumpove..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

Baš probal, stvar je premrcinksa... Grafika je baš fora (cartoon like ko team fortress 2), stvar je stvarno zarazna i brza, trebam još skužiti one jumpove..Smijeh

desni klik je dash, to treba kombinirat s spaceom i sve bu super, ja ga ne igram često pa isto još to sve ne znam
grafika je zakon

http://www.freewebs.com/horagio/
18 godina
neaktivan
Warsow

Na Windowsima imam verziju 0,42, a na Linuxima stariju, al i na ovoj starijoj je dobra grafika i ima dash tipku

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Warsow

najbolja stvar koju igram zadnja 3 mjeseca, a za jumpove pa treba malo da ih skopčaš!!! jedino je žalosno kaj ima premalo hrvata gore!!!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice