evo ga upao sam pa ako je tko online mozemo odigrati koji timski
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da,ali kod nekih aviona kada npr imam opciju da
staviti bombe i jace gunove.Svaki put moram platiti sa lionsima.
Neznam da li je to nekakav bug ili sta.
Uvijek ces placati ako stavis nove stvari na avion samo jednom osim bombi.
Da,ali kod nekih aviona kada npr imam opciju da
staviti bombe i jace gunove.Svaki put moram platiti sa lionsima.
Neznam da li je to nekakav bug ili sta.
normalno kad ti se otključavaju novi gunovi da ih trebaš kupit, samo ako ih hočeš, al kad ih jednom kupiš sve, nemaš više kaj kupovat osim municije i popravka
evo ga upao sam pa ako je tko online mozemo odigrati koji timski
mogu ja...isti nick kao na forumu...
Probao konačno ovu igru. Prvi dojam je jako dobar, izgleda preljepo, jako dobro radi i vrhunski optimizirano za razliku od wargamingovog World of Warplanes koji mi ima duplo manji fps, a i gore izgleda.
Nigdje link za registriranje, pa evo ga : http://warthunder.com/en/registration?r=7563530
Nigdje link za registriranje, pa evo ga : http://warthunder.com/en/registration?r=7563530
Prikazala ti se poruka na ekranu da ćeš dobiti 50 golda za svaku registraciju preko tvog refferal linka, jel'?
Prikazala ti se poruka na ekranu da ćeš dobiti 50 golda za svaku registraciju preko tvog refferal linka, jel'?
I ja kad sam vidio, umro sam od smijeha, kakva klinčurda :)))
Pokušavam nabiti golda, ali čak i preko registracije par ljudi ništa nisam dobio^^
Jedna od maloprije
FW 190 A5/U3 bez suspenzija, znaci ima standardno naoruzanje
Link na vece:
Kako ovi Beaufighteri ubijaju na nižim levelima pa to je strašno. Jedan rafal i ode mi krilo ili motor.
Najgore mi je kad mi dode neki avion sa 6 mitraljeza iza leda i nemogu mu nista, jer pokusava biti u mrtvom kutu, a moj gunner kaze da je on u deadzone, odem na gunnera nemogu gadati nigdje, vjerojatno neki bug.
Najgore mi je kad mi dode neki avion sa 6 mitraljeza iza leda i nemogu mu nista, jer pokusava biti u mrtvom kutu, a moj gunner kaze da je on u deadzone, odem na gunnera nemogu gadati nigdje, vjerojatno neki bug.
Ako sa gunnerom uopće ne možeš pucati, tada je vjerojatno ostao bez municije, ili mu je mitraljez zaštekao radi pregrijavanja...
Evo sad mi se opet dogodilo, znaci ako okrenem gunnera na 45° lijevo-desno onda mogu pucati, ali njegov kut jako blizu kraju pa sam puno ogranicen, znaci u razmaku od 90° lijeve i desne strane skupa nemogu pucat uopce.
Koji avion?
Kako ovi Beaufighteri ubijaju na nižim levelima pa to je strašno. Jedan rafal i ode mi krilo ili motor.
ako ide na tebe head on head ili ako ti se nadje na repu a da ga ne skuzis.. neces dugo.. ali lako ga izmanevriras ..dosta je trom u zaokretanju..
Koji avion?
He 111 H-3
Normalno, ostavi se bombera jer se neces usrecit, pogotovo sa njemcima, jedinog kojeg bi ti preporucio je ju88 jer dosta dobro manevrira, ostali su ko od papira ako ti na vrat sjedne neki lovac...govorim ti sve iz iskustva.
Znam da njemci imaju jadne bombardere, a ameri najace, onaj njihov flying fortress je stvarno fortress.... nema šanse da ga ubiješ 1v1 :) Ali treba doći do toga, ja samo igram sa njemcima.
Znam da njemci imaju jadne bombardere, a ameri najace, onaj njihov flying fortress je stvarno fortress.... nema šanse da ga ubiješ 1v1 :) Ali treba doći do toga, ja samo igram sa njemcima.
pa i nije bas nesto, jedva sam ceko da ga otkljucam i kad na kraju jesam vecinu vremena dozivim da mi par rafala u motor odvali krilo i sl., tako da me zasad nisu odusevili (naravno da ima onih panjeva koji ti se namjeste tocno iza repa, no to se rijesi u sekundi )
ili samo igram lose?
nevidim video
nevidim video
lol, to sam tako stavio razmak bezveze
Malo sam zaigrao na max lvlu, uglavnom nesmiješ ići blizu AA kao inace jer ces se tresti, nesmijes se spustati velikom brzinom jer ces se tresti, a kad se treseš nema šanse da išta pogodiš :) Da ne spominjem koliko čekam za arkadu, ako je uopče i dočekam. Razlika između lvl 5 aviona i lvl 20 je brzina igranja. Jednostavno avioni imaju jace oruzje,brzi su 2 puta, imaju 3 puta vece ubrzanje i teško je naciljati neprijatelja, osobito figher vs fighera :)
Evo počeo sam igrat ovu igru pa ako ima neka dobra duša da me malo uputi u avione taktike i sve ostalo :)
Kako da stavim rakete na štuku? U tutorialu imam rakete, ali u bitkama samo bombe?
Vjerojatno trebaš uraditi upgrade.
Sve što mogu uraditi je staviti bombu od 500 ili 1000 kg. Na netu nema ništa. Ne znam šta da radim.
Možda su 2 razloga:
1. Imaš krivi model aviona
2. To je samo tutorial :) Stavili su rakete zbog tutoriala vjerojatno.