Napokon sam nabavio novi gta i veselo ja zapocnem igru i idem si malo grafku zrihtat da nebude tak jadna i igra mi neda. Pokušam rezolucio stavit na vecu neda mi stalno se vraca natrag taj scrol tako isto i za teksture, inace imam GF8800 GTS 320 MB , Quad Core 2.4 ghz i 2 gb DDR2 rama. Pomoc ! jer neznam kaj da napravim a igra izgleda ovak užasno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedino rješenje je kupiti grafičku s više memorije. 320 MB je malo za GTA 4.
probaj reinstalll ili malo prckaj po postavkama....
Jesi li probo staviti nove drivere za grafu
Da bi povećao rezoluciju moraš žrtvovati nešto drugo. Na primjer ja sam, da bih dobio nativnu rezoluciju mog monitora 1920x1200 pixela, smanjio teksture i efekte na minimum, a imam 512 MB RAM-a na kartici. Igra ovako izgleda bolje nego da sam povećao teksture i efekte a framerate mi je podnošljiv.
Pokušao sam žrtvovat al neda mi na rezoluciju vecu od 1024×768 a i kad sve spustim i "žrtvujem" opet mi neda da povecam teksture a nativna mi je 1650x1080 drivere nove jos nisam pokušao to cu sad.
Al main problem je to kaj mi neda da povecam teksture on mi fizicki neda ja povecam ovaj spusti i tak isto za distance i za rezoluciju.
i btw imam maticnu koja podrzava dvije graficke bi mi bilo jeftinije kupit jos jednu istu ge 8800 gts za 999 kn? i dal bi to rijesilo problem?
bi mi bilo jeftinije kupit jos jednu istu ge 8800 gts za 999 kn? i dal bi to rijesilo problem?
Kupio sam gta 4 za komp (ne original), jedva ga uspio instalirat i sad kad sam uso u igricu sve m se ljulja koda sam mrtav pijan...kad udem u auto sam mi daje gas , nemrem ni zakocit, a jos k takvoj voznji sve mi se ljulja... imam GF 9800 i 2gb rama,i nije mi bas neka grafika...daj pomozite u vezi s ovim ljljanjem kamere i voznjom...hvala
Kupio sam gta 4 za komp (ne original), jedva ga uspio instalirat i sad kad sam uso u igricu sve m se ljulja koda sam mrtav pijan...kad udem u auto sam mi daje gas , nemrem ni zakocit, a jos k takvoj voznji sve mi se ljulja... imam GF 9800 i 2gb rama,i nije mi bas neka grafika...daj pomozite u vezi s ovim ljljanjem kamere i voznjom...hvala
gle gta IV ti je najzahtjevnija igrica trenutno - koji procesor imas?? (I on ti je od velike vaznosti)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.69 GHz
evo ga napokon...uspio sam ponovo instalirat i sve mi normalno radi...krekove sam malo krivo kopiro pa mi nije radilo i skuzio da mi ne radi igrica dok mi je Kaspersky ukljucen...igrica je oke, ima nekih dobrih fora al je uzasno glupo vozit auto a o motoru da i ne pricam... grafika je super imam GE9800...fala na pomoci...
1. instaliraj najnovije drivere
2. provjeri si kak ti radi grafa pod punim opterećenjem (ima li artefakata) sa nekim programčićem - najbolje ATI tool-om (nema veze kaj imaš nvidiju)
3. postavi sve grafičke postavke na minimum
4. kupi jaču grafu ak niš drugo ne upali
P.S. sad sam skužio da je bila riječ o krivom crackiranju ccccc... samo se kupci originala smiju žaliti da stvar ne radi
za postavljanje zeljene rezolucije bez obzira na memoriju graficke napravite ovo:
- otvorite novi notepad dokument, u njega napisite ''-norestrictions'' (bez '')
-sejvajte dokument pod imenom commandline.txt
-stavite ga u root direktorij igre
-kad pokrenete igru namjestite koje zelite postavke
Edit: i da, ja imam original i nemam problema (nisam ni patch jos stavio) ; ocekujte probleme sa crackiranom igrom
Ovako...ja pokrenem igricu i dođem u glavni izbornik.I cima pomaknem lijevo ili desno na opcije ili nešto on mi izađe iz igrice i ništ više.Tak stalno probo sam sve novi crack...nove drivere za grafu..ništ ne pomaže
a konfa mi je q6600-3.4 ,2 gige rama na 1000mhz 7800gt...gigabyt p35-ds4 ploca...
Ajd pomozite...hvala
to se i meni desavalo... ak se nisi registriro na sva ona srnja mozda zbog tog al je vjerojatno zbog lose kopiranog cracka
Ma igra je bugovana skroz. Kao prvo sjene izgledaju užasno pa zatim ostale stvari kao nestajanje zvuka (bar kod mene). Imam sve najbolje osim matične i igra mi se vuče kao usporeni puž
pozdrav!!imam sledecu konfiguraciju 3gb of ram,dual core procesor 4200+ 3.4ghz,graficka ati 3650,asus mb M2A-MX.e sad instaliram ja igru i sve to ali kad igram prvu misiju nedodjem ni do pola zakuca kompijuter i nemogu nista dalje.onda nekad pritisnem ESC i isto.samo mi zakucava komp.zasto molim pomoc.hvala
yo nacijo..
RAM: 1GB Kingmax 800Mhz 4X ( 4 gb rama)
Procesor: AMD Athlon 2X Dual Core 6000+
Grafa: nVidia GeForce 8600GT PCX 1024MB
Monitor: Samsung 203B 20''
oce to ic od 30-50 FPS-a? i dali cu to moci igrat na dobroj rezoluciji sa visokim detaljima?
evo da ne otvaram novu temu imam ovakav problem
kada se vozim autom ili bilo s cime znaci krecem se brze od trcanja ono pola dijela zgrade se postupno izgraduje, npr krecem se autocestom i sve je prazno kada ono ispred mene se stvori carina ali to je samo dok se brzo krecem isto mi je i u crysis!
@ Lars: kažu da jo nije izgrađen stroj koji može HTA IV pokrenuti ma maximumu, ali na medium bi mogao igrati
@ kris_marko: to ti je zato jer ti je postavka za iscrtavanje detaljnih tekstura stavljena prenisko, probaj to naći u opcijama i povećati, ako ti igre ne bude štekala nakon toga.
@ Lars: kažu da jo nije izgrađen stroj koji može HTA IV pokrenuti ma maximumu, ali na medium bi mogao igrati
@ kris_marko: to ti je zato jer ti je postavka za iscrtavanje detaljnih tekstura stavljena prenisko, probaj to naći u opcijama i povećati, ako ti igre ne bude štekala nakon toga.
mislim da mozes smanjit view distance komotno na 20-30, manje se opterecuje grafa, a to je dosta daleko da se ne vidi razlika..moguce je da ti zbog visokog view distance-a treba vise vremena da se sve loada pa vidis texture kako nastaju ispred tebe..
ja imam 9500gt 512mb ddr2 i radi mi super(dual core 2.5, 2gb ram,msi matičnu,hard od 500 gb)