Važnost grafike u igrama

poruka: 49
|
čitano: 6.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

koliko vam je važna grafika u igrama? mora li sve biti na max? mislite li da bi sve igre trebale slijediti crysis što se tiče grafike?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Najvažniji elementi su mi igrivost, atmosfera, kontrole, fizika, a tek onda grafika. Ne želim reći da nije važna, ali postoje važnije stvari u igrama od toga. Svejedno, igre bi morale slijediti Crysis jer grafika pridonosi atmosferi.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Nemora mi sve bit na very ultra uber high.Moze i medium al igra mora bit zarazna da me zadrzi pred monitorom.Naravno ako je mogu potegnut na high to je samo dobrodoslo ali nije uvjet.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Važnost grafike u igrama

Dobra igra (pored igrivosti naravno)mora imati i dobru grafiku.

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Važnost grafike u igrama
Grafika je jedna od važnijih stvari, jer ne želim igrat igru kojoj se vide kockice.
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
16 godina
protjeran
Važnost grafike u igrama

meni je 800*600 dovoljno najvažni  mi je gameplay

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Grafika mi je skoro pa i nevažna. Nove igre imaju za mene zadovoljavajuću grafiku i na low i 800*600, čak i 640*480, s tim da ih teško pokrećem na high pa se i ne zamaram grafikom.

Igrivost i zaraznost me najviše privlače kod igre.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Mah kakva grafika...to je zadnji segment igre koji ocjenjujem..i svi koji tvrde da je grafika najvaznija, nemaju pojma o zivotu..

uzmite npr.. Diablo I i II...pixele mozete prebrojati na prste, ali ipak satima ostanem pred racunarom, i nisam jedini koji to radi..

gameplay,story,kontrols :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Garfika je kao šećer na kraju

Meni je grafika srednje bitna a negdje nevažna npr. Far cry 2 koji uopče ne igram zbog igrivosti

došao sam do nekih 30% i već mi je dosadna!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Grafika mi je skoro pa i nevažna. Nove igre imaju za mene zadovoljavajuću grafiku i na low i 800*600, čak i 640*480, s tim da ih teško pokrećem na high pa se i ne zamaram grafikom.

Igrivost i zaraznost me najviše privlače kod igre.

Slazem se, ja vecinu igrica igram na 640x480 (neke i 800x600) i sve na minimumu, pa opet uzivan, netreba sve bit na max, ni medium, dovoljno je min.
16 godina
protjeran
Važnost grafike u igrama

ja ču radije na 800*600 da ne zapinje nego 1280*1024 da zapinje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

već dok pričamo o rezolucijama ja igram sve na 1024*768 i većinom na medium detaljima jedino ako je igra jako zahtjevna (primjer: crysis) igram na low.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije sve u grafici...

Predator
17 godina
Važnost grafike u igrama

Nije mi toliko bitna, ali nema veceg gusta nego kad kupis kompjuter od cca. 15000 i vise kuna i onda opicis detalje i rezoluciju na maximum to jednostavno nema cijenu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Ne mogu reci da mi nije vazna, ali svakako nije najvaznija.

Volim igre sa dobrom grafikom posto sve jos mogu koliko toliko pokretati na medium/high detaljima, ali isto tako igra me mora privuci igrivoscu i pricom.

Spreman sam igrati i igru lose grafike, ako je igrivost dobra.

- Be a Minimalist. It's the least you can do ... -

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Važnost grafike u igrama

igram sve na rezoluciji 1680x1050 osim ako je igra zahtjevnija poput crysis na manjoj.

grafika mi je važna ali nije i najvažnija, tako da obično igram na high ili very high ali nisam baš sada neki detail freak

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grafika je puno vazna!

Moze se reci i da je najvaznija!

Slažem se!
17 godina
Važnost grafike u igrama

grafika je gotovo pa nevazna.kao sto je ranije spomenuto najvazniji je gameplay.imate danas hrpu igara koje se ne oslanjaju toliko na grafiku nego imaju dobar gameplay.savrsen primjer je WOW.

danas se guraju igrice sa dx10 samo zato da bi se kupile nove graficke kartice,a samim time moras kupiti i sve ostalo novo.

a u biti na prste se mogu nabrojati igre koje imaju podrsku za dx10 a koje su vrijedne igranja.cak ni taj crysis kojeg su digli do Boga nije nest posebno,samo hrpa lijepe grafike a gameplay los.

a s druge strane call of duty4 gameplay jako dobar a grafika na dx9,i 5-ica ce biti na istom engine-u i siguran sam da ce biti veliki hit.

ma dx9 moze jos gurati jedno 3-4 godine bez problema,samo da se potrude malo poboljsati gameplay ,a ne se samo izvlaciti na grafiku, to je najlakse.Cool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

a cuj vaznost grafike ? glupo bi bilo reci da grafika nije bitna stavka kod igara normalno da je jer sigurno da je bolje i ugodnije igrat igru sa dobrom grafikom nego neku u kojoj likovi i stvari izgledaju kao razlivena boja po ekranu ali zasigurno grafika nije ni najvaznija stavka koja cini dobru igru .

Po meni su tu igrivost i prica igra prije grafike ne znam za ostale .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
meni je dosta vazna grafika, i na srecu za sad sve mogu igrat na max
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Prvo igrivost pa tek onda grafika.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Meni je grafika uglavnom nebitna bitno je samo pristojna reza da bas ne vidim sve piksele a sve ostalo je dodatni plus.Najbolje igre nisu one s najboljom grafikom.Uglavnom sve igre vrtim na max pa stoga ni nemam nekih problema al da imam smece komp kao sta sam ga nekoc imao ne bi mi smetalo ni na min, jedino ako je igra takvo remek djelo da je moras vidjeti na max da dozivis sav uzitak. (iako bih mogao reci za sebe da sam freak modder igara jel inace sate provodim optimizirajuci igre i uljepsavajuci ih no samo zato sta me nervira u novim igrama kad nema AA,odredenih opcija i efekata,shadera, i toga pa jednostavno moram to popravit jel mi smeta, ako je ko uspia u stalkeru SOC namistit AA na ati kartici nek se javi :D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2008 21:30 (CCCP).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Važnost grafike u igrama

Igrivost je naj važnija

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Igrivost je naj važnija

Moj covekNamigivaI meni je igrivost najvaznija
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
16 godina
neaktivan

Igrivost je najbitnija ali je i grafika jako bitna.

Kad bi biro izmedju toga dvoje odabro bi igrivost.

Po meni sve igrie za godinu dana ce bit teze pokrenut nego novi crysis.

q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 20:51 (robert).
16 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Igrivost je naravno na prvom mjestu...odmah iza nje je fizika koja ovisi o engine-u...dakle grafika je tek na trećem mjestu...zbog toga obožavam Half Life 2...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Meni grafika nemože biti bitna sve i da hoću da mi bude bitna.Smijeh. Pogledajte grafičku karticu u potpisu i sve će vam biti jasno. Naravno da volim da je grafika što ljepša, kao i svi. To smatram kao jedan lijepi dodadni plus igri. A općenito nema mi baš točno jedne stvari koja mi je najvažnija u igrama, nego je zapravo kombinacija raznih elemenata igre. Cijenim dobru priču (glavnu radnju), dobru atmosferu i igrivost. U nedostatku bilo kojeg od ta tri elementa igru svrštavam kao prosječnu. Npr. može igra imati dobru atmosferu i dobru igrivost al to meni jednostavno nije to ako je priča teški shit. Odigrat ću je, i možda reći da je dobra, al ću reći i da se nisam mogao u potpunosti uživit u nju. Ja sam onaj tip gamera koji voli pogledati svaku cut-scenu, pamtiti detalje iz priče do najmanjih detalja itd.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Nije mi najbitnija definitivno jer i dan danas igram Duke Nukem 3D, ali ako je igra loša u nekim drugim aspektima grafika joj naravno pomaže tj. želim reć da sam naletio par puta na lošu igru koja je imala dosta dobru grafiku pa sam je odigrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Svima onima koji imaju ili žele imat dobre graficke kartice, itekako je važna grafika u igrama, a takvih je 99%.

To se vidi i po broju prodanih novih kartica jace klase cije trziste neprestano raste. Tako danas vecina gejmera ima min 8800gt, ili neku jacu, a zbog cega drugog nego zbog novih igara sa naprednom grafikom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Važnost grafike u igrama

Osrednje važna.

Svi mi volimo malo napastiti oči ljepim efektima, ali nikad nebi htio da igre žrtvuju igrivost i ostale djelove igre (priču, muziku, inovativnost) samo zbog killer grafike... (jel to neko pomislio na crysis? :)))

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice