Tomb Raider: Underworld (najcesci problem- zapeli)

poruka: 4
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovako, otvorio sam temu da ljudi ne spamaju sto se tice tomb raidera znaci da ne stavlja svak novu temu ako neko negdje zapne, i naravno da vam kazem svoj problem

zvuci blesavo, ali zapeo sam na PC verziji u 2. levelu, kada udjem u onu pecinu i sad moram skakat po zidicima, kad preskocim one tri oko kojih se lara zavrti rukama, i skocim uz onaj stub, gdje onda?!

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

No ali glavno da si ti otvoril još jednu temu o Underworldu,a već imaš 5 kartona.Čudno da još nisi suspendirani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovdje imaš super walkthrough:

http://guides.gamepressure.com/tombraiderunderworld/

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Tomb Raider: Underworld (najcesci problem- zap
toma kaže...

No ali glavno da si ti otvoril još jednu temu o Underworldu,a već imaš 5 kartona.Čudno da još nisi suspendirani.

imash li neshta protiv, jesi ti mozda procitao sva pravila i upute na forumu,

ma koliko god zutih kartona član imao, nece biti suspendiran jer ti ZUTI sluze da bi se odrzavao red i legala na forumu!
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice