U ovoj temi cemo razgovarati o svim dijelovima Tomb Raidera od prvoga dijela pa do zadnjeg, isto tako ako nekome treba pomoc ili je zapeo u nekoj misjiji moze se obratiti u ovoj temi.
Presao sam skoro sve Tomb Raidere i igra mi je postala omiljena među najboljim. Tomb Raider Chronicles je jako dobar dio ali sa slabom grafikom, Legend je po meni najlaksi dio od svi Tomb Raidera, presao sam ga u malom vremenskom roku. Krenuo sam prelaziti Anniversary, došao sam do 33 zapeo i poslije par dana istekla licenca pa tako moram ga ponovno instalirati pa da ga pređem ( sacuvao sam save game ) inace anniversary ima dobru grafiku i avanturu u njemu vas ocekuje uvijek nesto novo. U svim dijelovima Tomb Raidera ocekuju vas razne zamke, zagonetke, uglavnom trebate mnogo razmišljati . Pojedinici govore kako je Tomb Raider nevelja, zašto? zato što nisu igrali igru uopce ili su krenuli igrati pa negdije zapeli ( ne govorim za sve ali za vecinu koji tako misle ).
@moderatori tema nije dupla, u ovoj temi se govori općenito o Tomb Raideru dok u ovoj Tomb Raider samo o Tomb Raider Underworld.
Hvala na razumjevanju!