Kad sam jučer malo igrao (i prvi puta sa randomima završio Stolen Signal!) sam vidioo da je u igri countdown za novi Global Event.
Ako je točan, počinje sutra popodne.
Iako, nisam našao neku službenu obavijest za to.
Me moze neko dodat na uplay nick je blue_pill ja igram ovu igru vise od 200h i dalje neznam te setove kako sloziti itd fakat bi pomoc dobro dosla od nekog ko je hrvat isto neda mi se yt tutoraile gledati
http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Pitaj Thomsona, on je hrvat.

Ja igram povremeno. Nju i 7 Days to die.

ja nisam dugo igrao, al razmisljam da napravim novog lika s obzirom na to koliko nove opreme su dodal pa da pocnem isponova
Već drugi put na istoj misiji doživim da mi se igra zamrzne. Također se to isto događa potpuno random. Jednostavno se zamrzne, i ne gine mi Task Manager -> Gašenje igre i onda sve ponovno.
I to se sve krenulo događati otkako sam stavio 1.7 patch. Verificirao sam sve fajlove i opet je isto.
Već drugi put na istoj misiji doživim da mi se igra zamrzne. Također se to isto događa potpuno random. Jednostavno se zamrzne, i ne gine mi Task Manager -> Gašenje igre i onda sve ponovno.
I to se sve krenulo događati otkako sam stavio 1.7 patch. Verificirao sam sve fajlove i opet je isto.
oces igrat sutra?
oces igrat sutra?
Nzm iskreno, ako se riješi taj problem. Imam nešto sitno GEa tako da bi igro taj Global Event.
Pozdrav, jel moguče dobiti clasified iteme u undergroundu?
Pozdrav, jel moguče dobiti clasified iteme u undergroundu?
Postoji šansa da ti padne od Open world bossova, pa tako i od svakog bossa u igri, pa makar i u Undergroundu. Također postoji šansa da padne u Cache-u koji dobiješ za XP, kao i Underground cache-va.
Ima tko da igra the division sa nekom ekipicom ili solo pa da se udružimo? Treba mi geara a i lakše je ove challenging i heroic misije pičit s nekime :D
IGN:Xcellzor
netko za igranje skupa
uplay:marin1151
nabavio igru na rasprodaji.
Prvi dojam:
-ovo je igra tipa ¨diablo¨ grindanje.
- Velika Atmosferičnost.Ovakvu depresivnu atmosferu mi je jedino pružao stari dobri Stalker. osobno od mene veliki plus.
- osjećaj samačke bespomoćnosti u survival modu.Odlično.
- raznovrsan gameplay. Čitao sam mnoge negativne review-ove ne razumijem šta su ljudi očekivali? Modernog Witchera?
- soundtrack na razini hans zimmer kvalitete.
The Division | Best Weapons in Patch 1.8 | In Depth Analysis
EDIT:
Update 1.8 releases next week.
https://twitter.com/TheDivisionGame/status/936296240681246721
Patch 1.8 navodno samo što nije, tj. treba doći sutra:
The Division | 1.8 Patch Notes Overview & Analysis
Patch Notes Overview 1.8 (The Division)
Upravo mi se downloada patch. Težak je 10gb. Budemo vidjeli šta su sada napravili. Igra je došla do 50gb već.
Ja sam malo prošetao po novoj zoni, probao solo Resistance (ne isplati se solo), te probao promijenjeni Underground.
Underground promjene mi se (za solo) još najviše dopale.
Skrimish još nisam probao, ali sve u svemu mi se čini OK patch. Doduše, kada idući tjedan bude Global Event pa ljudi počnu kompletirati novi Predator set, bojim se da će biti puno plakanja oko jačine tog seta u PvP-u.
nabavio igru na rasprodaji.
Prvi dojam:
-ovo je igra tipa ¨diablo¨ grindanje.
- Velika Atmosferičnost.Ovakvu depresivnu atmosferu mi je jedino pružao stari dobri Stalker. osobno od mene veliki plus.
- osjećaj samačke bespomoćnosti u survival modu.Odlično.
- raznovrsan gameplay. Čitao sam mnoge negativne review-ove ne razumijem šta su ljudi očekivali? Modernog Witchera?
- soundtrack na razini hans zimmer kvalitete.
Pitat cu te za nekih 20 sati grindanja dal ti valja
ja sam jučer kojih 4 sata utukao i najviše u novi underground i mogu rec da igra super djeluje sad, makar bilo nas je 2 pa je to malo pre malo za DZ ali sve u svemu meni se sviđa..
Tom kad te vidim u igri zovem pa možemo zajedno bulaznit po underground misijama ili DZ ..
ja sam jučer kojih 4 sata utukao i najviše u novi underground i mogu rec da igra super djeluje sad, makar bilo nas je 2 pa je to malo pre malo za DZ ali sve u svemu meni se sviđa..
Tom kad te vidim u igri zovem pa možemo zajedno bulaznit po underground misijama ili DZ ..
KK, mada mislim da budem tek idući tjedan zasjeo jače, zbog Global Eventa (bar sam negdje pročitao da bi trebao biti idući tjedan)
Baš je fora sad kad te napadnu Hunteri u Undergroundu