The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.854
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
doktor1 kaže...
skank666 kaže...

Par glava manje

Baš mi sočno djeluju ti finišeri!

Kada im tjelo rasparaš po pola i slično, zvuk je totalno pogođen!

Ako netko nije, neka u opcijama finišere stavi na manual umjesto automatik!

A Novigrad je ogroman! Ja mislim da Skyrimove sve gradove skupiš nebi zauzeli 50% Novigrada...

Jedna razlgednica iz Novigrada

skank666 kaže...

Meni je na auto. U čemu je fora sa manual? Možeš birat koji dio tijela ćeš mu odsječ?

Pretpostavljam da moraš stisnuti nešto za finisher, a ovako je automatski kad god može.

17 godina
The Witcher 3

Za one dosade drownere u vodi kad plivas/ronis ima rjesenje: headshot samostrelom, nisam znao do jucer, proletilo mi u tutorialu na pocetku, pa ko nije znao eto.

2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
H4X0R kaže...

Za one dosade drownere u vodi kad plivas/ronis ima rjesenje: headshot samostrelom, nisam znao do jucer, proletilo mi u tutorialu na pocetku, pa ko nije znao eto.

Kako uopće koristiš samostrel? Kojom tipkom?

14 godina
Tonči kaže...
H4X0R kaže...

Odabereš ga koristeći "tab" i onda middle mouse botun pucaš. To su defaultne kontrole

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
The Witcher 3

Ako netko nezna u Novigradu ima mjenjačnica za promejnit orens i flornis valute u crowns...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 11:22 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
quickr kaže...
Tonči kaže...
H4X0R kaže...

Odabereš ga koristeći "tab" i onda middle mouse botun pucaš. To su defaultne kontrole

I držiš middle za ručno ciljanje.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina

Omg kakva su to pitanja,kako se koristi samostrel?

Pa jel vi uopce prodjete kroz options meni i kontorle prije neg počnete igrat il šta?

17 godina
The Witcher 3

Baš gledam, igra ima 3 chaptera, (Act 1, 2 i 3)

Ja sam nakon 48 sati na nekih 50% Act 1 djela sa glavnom pričom, da ne spomminjem monster i treasure hunt questove...

Pa šta su oni ovo napravili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 11:53 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
sinoc dobijem upgrade za griffin sword i gledam sta treba za craftanje i skontam da trebam onaj lrvi mac isto a ja ga prodo idiot...a nemogu ga ponovo craftat...jel ga mogu kako nabavit opet ili sam ispusio sad mac?
VenAtoR#2231
17 godina
The Witcher 3

Nova dva DLCa su vani...

U igri se može odabrat izgled za Yennefer

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 12:12 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jocommb kaže...
sinoc dobijem upgrade za griffin sword i gledam sta treba za craftanje i skontam da trebam onaj lrvi mac isto a ja ga prodo idiot...a nemogu ga ponovo craftat...jel ga mogu kako nabavit opet ili sam ispusio sad mac?

Vrati se onome kome si ga prodao, imat će ga :) Ja sam u Novigradu skužio da mi je oklop u kovača i vratio se danima nakon i kupio ga nazad (za bijesne novce :( ).

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

nasao forgotten vran sword i cini se da je broken.. mislim da ima 100% chance to stun premda pise 10%. 

pitanje u vezi potion of respec; znam gdje kupit no hoce li ga trgovac ponovno imat ako ga kupim, ili je samo jedan?

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 12:31 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ah taj novi patch.. bio je jesan screen freez...hmmm

sad sam dosta toga stavio na ultra i FPSI su mi oko 105 stalno..jos mi je dosta toga isključeno u postprocses... 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

nasao forgotten vran sword i cini se da je broken.. mislim da ima 100% chance to stun premda pise 10%. 

pitanje u vezi potion of respec; znam gdje kupit no hoce li ga trgovac ponovno imat ako ga kupim, ili je samo jedan?

nakon nekog vremena potion se obnovi.. mozes ga ponovno kupit.. imas tamo kod one Kire ili kao se vec zove onaj vištica.... košta ti 1000 tako da...

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ajde ljudi dajte neki dobar skill build... sta vam se cini najbolje ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
14 godina
neaktivan
E da...kolki udar na performanse ima sweetfx il nesto od ovog iznad navdenog?

Sry na dp, nema edita ba mobu..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
odjavljen

Sve to ima udarac, ovisi što mijenjaš... SweetFX također, iako manje jer je postprocess efekt (odnosi se na već renderiranu 2D sliku) samo što opet ovisi o tome što radiš.

17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Baš gledam, igra ima 3 chaptera, (Act 1, 2 i 3)

Ja sam nakon 48 sati na nekih 50% Act 1 djela sa glavnom pričom, da ne spomminjem monster i treasure hunt questove...

Pa šta su oni ovo napravili?

Ja sam na odigranih 30 sati prešao 10% igre (prema GOG Galaxy računanju), što znači da bih ovo čudo mogao igrati 300 sati.

Istina, u to je uključeno dosta reloada ali ipak je to 300 realnih sati.

Da se malo osvrnem na pohvale i kritike: primjetio sam da su kritike usmjerene prvenstveno tehničkoj izvedbi i to prema stvarima koje se mogu ispraviti u slijedećim patchevima. Meni je najbolji pokazatelj da li je igra kvalitetna što svaku minutu slobodnog vremena koristim na igranje Witchera. Prije njega sam igrao GTA 5 i nije me toliko vuklo, koliko je kampanja bila kratka toliko mi je na kraju bilo drago da je završila. Dobro, da još nije izašao Witcher vjerojatno bih još ganjao auta po Los Santosu.

Sistem skilova u Witcheru mi je u početku bio zbunjujući ali sad kad sam ga skužio mislim da je ovo najbolji sistem kojeg sam vidio. Možda se to nekome neće svidjeti, ali možeš si ga prilagoditi kako želiš. Npr. sretneš bandite koji u pozadini imaju strijelce, odeš u izbornik skilova i aktiviraš onaj koji ti omogućava da se mačem braniš od strelica. Ili možeš u letu promijeniti da li će ti Igni raditi na valove ili u mlazu. Genijalno!

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kako je Witcher trebao izgledati kada se krenulo sa produkcijom! Malo historije i čak u to vrijeme ovo meni sjajno izgleda, ali mi je naravno draže da su izabrali drugačiji put.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...

Sistem skilova u Witcheru mi je u početku bio zbunjujući ali sad kad sam ga skužio mislim da je ovo najbolji sistem kojeg sam vidio. Možda se to nekome neće svidjeti, ali možeš si ga prilagoditi kako želiš. Npr. sretneš bandite koji u pozadini imaju strijelce, odeš u izbornik skilova i aktiviraš onaj koji ti omogućava da se mačem braniš od strelica. Ili možeš u letu promijeniti da li će ti Igni raditi na valove ili u mlazu. Genijalno!

Odličan mi je skil sistem! Baš fantastičan...

Inače, igra ne koristi isto osvjetljenje u cutscenama i gameplayu; evo gdje je zakasnilo osvjetljenje sa prebacivanjem u "cut scena mod", (na maču i tipu u pozadini se najbolje vidi; ma svugdje se vidi) i normalno osvjetljnje korišteno u cut scenama.

Igra u gameplayu koristi ovu prvu, ružniju varijantu..

Baš ću vidjet dali komanda ForceCinematicModeOn=true radi razliku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 14:07 (doktor1).
16 godina
odjavljen
The Witcher 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
jastreb kaže...
doktor1 kaže...

Da se malo osvrnem na pohvale i kritike: primjetio sam da su kritike usmjerene prvenstveno tehničkoj izvedbi i to prema stvarima koje se mogu ispraviti u slijedećim patchevima. Meni je najbolji pokazatelj da li je igra kvalitetna što svaku minutu slobodnog vremena koristim na igranje Witchera. Prije njega sam igrao GTA 5 i nije me toliko vuklo, koliko je kampanja bila kratka toliko mi je na kraju bilo drago da je završila. Dobro, da još nije izašao Witcher vjerojatno bih još ganjao auta po Los Santosu.

LOL Pa ako je tebi 30 sati kratka kampanja za TPS, ja ne znam šta da ti kažem, a koliko čujem i wild hunt ima oko 30h glavne priče, pa to što si rekao ima još manje smisla.

17 godina
Alex Mercer kaže...

LOL Pa ako je tebi 30 sati kratka kampanja za TPS, ja ne znam šta da ti kažem, a koliko čujem i wild hunt ima oko 30h glavne priče, pa to što si rekao ima još manje smisla.

Wild Hunt ima oko 50 sati glavne priče..

25 sati je deveoper speedrun sa prekskanjem razgovora

16 godina
doktor1 kaže...
Alex Mercer kaže...

Wild Hunt ima oko 50 sati glavne priče..

25 sati je deveoper speedrun sa prekskanjem razgovora

HLTB kaže 37 sati.

16 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
jastreb kaže...

Odličan mi je skil sistem! Baš fantastičan...

Inače, igra ne koristi isto osvjetljenje u cutscenama i gameplayu; evo gdje je zakasnilo osvjetljenje sa prebacivanjem u "cut scena mod", (na maču i tipu u pozadini se najbolje vidi; ma svugdje se vidi) i normalno osvjetljnje korišteno u cut scenama.

Igra u gameplayu koristi ovu prvu, ružniju varijantu..

Baš ću vidjet dali komanda ForceCinematicModeOn=true radi razliku.

Slike se razlikuju jer je u ovoj "lošijoj" lampa upaljena čovjeku u lice, a u "ljepšoj" nije. Ako cinematic mode gasi svjetla, valjda postoji razlog za to?

17 godina
Tonči kaže...

Slike se razlikuju jer je u ovoj "lošijoj" lampa upaljena čovjeku u lice, a u "ljepšoj" nije. Ako cinematic mode gasi svjetla, valjda postoji razlog za to?

Čovjek je reko da je "zagličala" scena.. Nikakva lampa, krenula je cut scena i nakon dvije sekunde je dobila "normalno osvjetljenje"

Gerlat ispred lampe u cut sceni

Gerlat ispred lampe nakon cut scene

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 14:43 (doktor1).
15 godina
Tonči kaže...
jocommb kaže...

Vrati se onome kome si ga prodao, imat će ga :) Ja sam u Novigradu skužio da mi je oklop u kovača i vratio se danima nakon i kupio ga nazad (za bijesne novce :( ).

a izgleda da cu nac malo morgen.... mozda sam ga i salvage-o.... oooo jesam tuka

VenAtoR#2231
13 godina
The Witcher 3

Ja mislim da je 99% ljudi to napravilo (prodalo starter gear). Jer ono, nemas pojma da ce sluziti kao baza za pol recepata u igri, a uobicajeno je prodat/ bacit newbie opremu. Pogotovo kad nemas stash i trebas ju drzati sa sobom stalno :S To mi malo nema smisla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice