The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.027.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
fanaticni gejmer kaže...

Meni osobno perfomanse su sada shit, stutter se pojavljuje :/

Mislim da su problem sugavi beta driveri (15.5) od amd, dakle nemojte ni slucajno da skidate. Sljedeca kartica ce bit nvidia koliko god da kostala. 

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64

Na sluzbenom nema nista jos. Gdje si ih skinuo?

BTW od pocetka igranja (imam nekih 30tak sati, tek dosao u Novigrad) niti jedan jedini glitch ni crash! Verzija igre steam, gpu amd 290, driveri 15.4.

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
11 godina
The Witcher 3

Stvarno divna igra <3

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Danas kada sam igro sam samo istražibo mapu bez rađenja sidequestova... Toliko toga ima za preći i istražit da je to smješno!!

Iako je loot ugravnom bezveze, iskustvo minimalno, dobra strana je šta se mogu vidjet zbilja odlične lokacije i skupit materijal za kraftanje...

Ali i slučajno nabasat na quest... Sve sam ostavio i krenuo u skupljanje resursa za Griffin Armor..

A quest se je trigiro čitanjem knjige na mjestu pod upitikom...

Obavezno kupuj mape za upgrade Griffin, Ursine i Felline armora, prodaju ih armorsmithi i blacksmithi, procitas ju u inventory-u i zapocne quest, jer kad nades dio upgrade opreme na slijepo, quest ti se ne trigira, a svaki od tih armora možeš upgradeat 3 puta, ja za sada imam enhanced Griffin i Felline opremu, a journalu imam questove za superior i mastercrafted.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 22:39 (Raoul).
12 godina

Dobar video. Sorry ako je već bio.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 22:33 (DeniZg).
14 godina
neaktivan
lazy_punk kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Meni osobno perfomanse su sada shit, stutter se pojavljuje :/

Mislim da su problem sugavi beta driveri (15.5) od amd, dakle nemojte ni slucajno da skidate. Sljedeca kartica ce bit nvidia koliko god da kostala. 

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64

Na sluzbenom nema nista jos. Gdje si ih skinuo?

BTW od pocetka igranja (imam nekih 30tak sati, tek dosao u Novigrad) niti jedan jedini glitch ni crash! Verzija igre steam, gpu amd 290, driveri 15.4.

Ma to je on diga neke drivere s guru3d stranice.Izdani su dan prije izlaska Witchera. Generalno ih nitko ne preporuca za instalaciju, a on necita pa ka seljo instalira.

17 godina
The Witcher 3

Ako ste na konju te krene borba držite tipku X na gamepadu i vrijeme će se usporit; "bullet time" ilitiga "sword time"

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da ocu igrat na gamepadu igra bi super maria. Par postova prije je lola istu stvar navea.

Moj PC  
7 4 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ako ste na konju te krene borba držite tipku X na gamepadu i vrijeme će se usporit; "bullet time" ilitiga "sword time"

Za normalne ljude - lijevi klik.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
The Unforgiven kaže...
doktor1 kaže...

Šta onaj tko igra ovu igru na PCu sa gamepadom nije normalan!?

Koji kurac se preseravate...

13 godina

gamepad i pc...joj

jedna od najvecih prednosti pc-a je miš i tastatura. lakoca i kontrola kamere + sve pri ruci na tastaturi...

12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
The Unforgiven kaže...
doktor1 kaže...

Šta onaj tko igra ovu igru na PCu sa gamepadom nije normalan!?

Koji kurac se preseravate...

alooo razj***li ste doktora

btw ja također igram ovu igru gamepadom,neznam nekak mi je bolji "filing" 

17 godina
DeniZg kaže...

Dobar video. Sorry ako je već bio.

Sa današnjim updateom iga je dobila lagani boos u prezentaciji na PCu...

Bolji DOF efekti i poprilično kvalitetniji foliage

A čini mi se da su i efekti magle nešto kvalitetniji i magla je gušća nego prije; to za maglu nisam siguran, ali ovo gore je došlo sa novom zakrpom

14 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

gamepad i pc...joj

jedna od najvecih prednosti pc-a je miš i tastatura. lakoca i kontrola kamere + sve pri ruci na tastaturi...

Slažem se s tobom, ali ja koji sam prvi protivnik gamepada, podržavam doktora i ostale koji igru na njemu jer je jednostavno bolje/lakše, prirodnije.

EDIT: i ovo da su RPG igre ko stvorene za tastaturu su gluposti, evo Witcher 3 dokazuje da nisu baš sve. Vremena se mjenjaju, svaka godina je drukčija, danas jedno, sutra drugo, a gunđat oko toga je glupo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 23:01 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ajd ne s*rite sad KB+Mouse bla bla bullshit,kakve veze ima tko kako igra glupost i nema veze sa temom uopce....

Doktore hvala na SweetFX settingu skinuo sam odlican je,takodjer i hvala za tip za mounted combat. A ove "pametne" pusti nek pisu gluposti koliko god hoce.

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Rocinante2112 kaže...

gamepad i pc...joj

Slažem se s tobom, ali ja koji sam prvi protivnik gamepada, podržavam doktora i ostale koji igru na njemu jer je jednostavno bolje/lakše, prirodnije.

EDIT: i ovo da su RPG igre ko stvorene za tastaturu su gluposti, evo Witcher 3 dokazuje da nisu baš sve. Vremena se mjenjaju, svaka godina je drukčija, danas jedno, sutra drugo, a gunđat oko toga je glupo.

Ne samo witcher probaj igrati Dark Souls na tipkovnici...

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
15 godina
protjeran
robert1995 kaže...

kakvi su i5 4590 i 280x za w3 

Proc je nebitan u witcheru, sa 280x se lijepo igra, 40-60fps (ultra osim foliage dist. high i frizeraj off naravno).

13 godina
Moloch kaže...

Sve 5 za odluke u  dizajnu igara. Osim toga, nikad se neće udovoljit svakom.

Za rendering - uopće ne pričam o tome nego sam koristio kao (očito loš jer ga nisi shvatio) primjer. Da si pogledao recenziju vidio bi da se lik žali da:

- ne može postaviti lika na poziciju koju hoće jer igra sama napravi dodatan proizvoljan korak ili 2 i sl.

- ne može upravljati likom kako želi nego to igra radi umjesto njega, odnosno avatar će završiti "tamo negdje u onom smjeru, cca"

- na što sam ja dao komentar koji si ti izvadio iz konteksta, a koji se odnosio da su nekad igre iz tehničkih ograničenja uvodile limit na mogućnosti kretanja i akcije likova. Mogao sam dati i naprimjer mogućnosti kretanja likova u 8bit igrama samo po osi x i y (0, 90°) ili x+y smjeru (45°) ili bilo koji od milijun tehničkih ograničenja neke platforme / igre / štogod. Taj je moj komentar zapravo nebitan u cijeloj priči i nema smisla naklapati dalje oko toga.

Ono što je bitno, je koliko se loše kontrole osjete u igri. Iskreno, ovo me najviše i brine jer i Witcher 2 mi je imao podosta "clunky" kontrole (iako mu je veći grijeh što mi je bio poprilično dosadan). S druge strane, igre koje pamtim kao vrlo zabavne - Crusader: No Regret i No Remorse imale su valjda najgori kontrol setup u povijesti third person/isometric shootera pa su mi i dalje bile zakon. Iako, ruku na srce, nikad nisam prestao psovat te kontrole. Ako je Witcher3 dovoljno dobra igra da mogu preći preko usranih kontrola, preći ću, a vidim da ste vi većina happy tako da očito nije toliko veliki problem. Ili je Mack kao i ja, stara picajzla.

Pisao sam ja neki dan ovdje o nekim minusima koje sam dao igri, među njima sam spomenuo i kontrole. Mora se priznati da su kontrole loše i što duže igraš više te živcira. Pretpostavljam da ljudi koji se inače igraju i na konzolama to ne primijete toliko koliko ja koji od konzola bježim kao vrag od tamjana. Kontrole su konzolaške, često te živciraju time što se ne možeš postaviti kako treba, run toggle je meni neupotrebljiv jer ima delay i zbog njega praktički ne možeš tempirati neke preciznije korake. Zato samo hodam ili sprintam.

Meni se igra sviđa, nisam požalio što sam je kupio i utući ću u nju sigurno 100-150 sati, ali da su kontrole savršene - jebiga, nisu. Da ne govorim da lik zapinje na svaki klinac koji viri iz zemlje, da su kretnje trzave i da je FOV u zatvorenim prostorijama očajan. Combat? Meh, ništa posebno, ali ima prolaznu ocjenu. Možda još dobije na dinamici i raznolikosti kako budem otključavao nove abilityje, tek sam lvl 9.

12 godina
The Witcher 3

lol smanjim foliage visibility range sa ultra na high i dobijem 15FPSa..

uvjerljivo graficka opcija koja najvise kosta

zatim hairworks

sve ostalo minimalne razlike u FPSu izmedju high i ultra

cak i izmedju SSAO i HBAO+

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 0:14 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

Skinuo sam patch 1.04 i prvo što sam skonto je da sad igra izgleda bolje što se boja tiče, tekstura također, foliage da ne pričam, ali postoji kao film grain efekt odjednom, neznam kako bih opisao. Drugačije jednostavno sve izgleda, nije da se žalim, ali svakako se primjeti. (Digo sam texture na ultra).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

E3FX - Simulated 2013 Trailer Graphics MOD

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 0:20 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fanu kaže...

zatim hairworks

istina  "foliage visibility range" je overkill za grafu,,,i ja sam se sad malo igrao s postavkama i da razlika je cca 15 fps-a...hmmm ali kad je na high nevidiš onu travicu u daljini što se njiše s druge strane obale  

12 godina
lazicki88 kaže...
Fanu kaže...

zatim hairworks

istina  "foliage visibility range" je overkill za grafu,,,i ja sam se sad malo igrao s postavkama i da razlika je cca 15 fps-a...hmmm ali kad je na high nevidiš onu travicu u daljini što se njiše s druge strane obale  

opcenito igra ima problem sa LOD distance

npr na 20m sam od seljaka koji štija bascu

vidim kako uredno radi bez motike

priblizim se na 10m od njega i motika se magicno pojavi u njegovim rukama ^^

ima li negdje u config fileu da se poveca malo taj distance?

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja zamalo pa max outam igru na 270-tki i imam 30fps lock (bez hairworksa). Ako spustim sve na low ne dobijem vise od 45 fpsa. Igra je cudna, al lijepa i stabilna.

By the way taman sam kresnuo onu vjesticu. 

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 0:28 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja zamalo pa max outam igru na 270-tki i imam 30fps lock (bez hairworksa). Ako spustim sve na low ne dobijem vise od 45 fpsa. Igra je cudna, al lijepa i stabilna.

By the way taman sam kresnuo onu vjesticu. 

Ja na 270ki igram u 40 fps bez problema, sve na high samo field of depth na low/ugasen nema potrebe za tim realno. 
Da, clockni grafu dokle moze ima osjetne razlike ^^

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ono što me najviše u Witcheru privlači je donošenje teških odluka. Sad radim quest 'Woodland Beast' i nikako da odlučim što da napravim.

Ako poštedim elfove, istrijebe ih ionako kad se javim nazad kapetanu, a kasnije čak i zasjedu rade jer sam ih 'izdao'.

Ako ih odmah počistim, imam njihov loot i kapetan da nagradu, ali kaže na kraju da će smaknut svakog 10og elfa civila da ih dovedu u red.

Nema ispravne odluke..

Probao sam sa X360 kontrolerom igrat, i puno bolje se snalazim u borbi sa mišem i tipkovnicom. Lakše je zaokretati kameru i mijenjati signove.

0 0 hvala 0
17 godina
Magibagi kaže...

Skinuo sam patch 1.04 i prvo što sam skonto je da sad igra izgleda bolje što se boja tiče, tekstura također, foliage da ne pričam, ali postoji kao film grain efekt odjednom, neznam kako bih opisao. Drugačije jednostavno sve izgleda, nije da se žalim, ali svakako se primjeti. (Digo sam texture na ultra).

Istina...

Maknuo sam SweetFX jer foliage sa novim patchom netreba više oštrine od Normal sharpening opcije unutar igre.

I DOF efekt su mrvicu pojačali.

Ova izgleda odlično i atmosferično!

*osim šta je Geraltu propala ljeva noga

Jedna slika "u boji"...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 0:51 (doktor1).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Rokam sve na ultra u 1080p (osim hairworksa)...stabilnih 55-60fps ali trava izgleda odvratno. jel to samo meni ili?? e i jel mi netko moze objasniti onaj cromatic aberation?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 0:58 (rjanko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rjanko kaže...

Rokam sve na ultra u 1080p (osim hairworksa)...stabilnih 55-60fps ali trava izgleda odvratno. jel to samo meni ili?? e i jel mi netko moze objasniti onaj cromatic aberation?

http://en.wikipedia.org/wiki/Chromatic_aberration

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Magibagi kaže...

Istina...

Maknuo sam SweetFX jer foliage sa novim patchom netreba više oštrine od Normal sharpening opcije unutar igre.

I DOF efekt su mrvicu pojačali.

Ova izgleda odlično i atmosferično!

*osim šta je Geraltu propala ljeva noga

Jedna slika "u boji"...

Kako najlakše deaktivirati/aktivirati tvoj sweetfx efekt? Samo izbrisati sweetfx folder pa ga kasnije vratiti ako zatreba?

17 godina
The Witcher 3

Dodavanjem ove linije se dobivaju dosta bolje teksture!!

*u user.ini datoteku pod My Documents/Witcher 3

[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true

OFF ---- ON

OFF ----ON

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2015 8:39 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice