The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.115
|
čitano: 968.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
The Witcher 3

akcijski rpg?! witcher?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

BOARD GAME

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ima li ovde šta novo? Neki info?... Skrin?... Šta mislite kakvi će zahtevi da budu?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3
Comi123 kaže...

Ima li ovde šta novo? Neki info?... Skrin?... Šta mislite kakvi će zahtevi da budu?

tribali bi bit slicni kao u drugom witcheru buduci da je skoro pa isti engine, jedino je pitanje oko te mehanike bez loading screen-a, odnosno da li ce zahtjevat jaci procesor nego prije. a witcher 2 je trazio intel quad ili amd ekvivalent. dok je minimalno trebalo intel core duo 2.2 ghz ili amd ekvivalent.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
Obi Wan kaže...
Comi123 kaže...

tribali bi bit slicni kao u drugom witcheru buduci da je skoro pa isti engine, jedino je pitanje oko te mehanike bez loading screen-a, odnosno da li ce zahtjevat jaci procesor nego prije. a witcher 2 je trazio intel quad ili amd ekvivalent. dok je minimalno trebalo intel core duo 2.2 ghz ili amd ekvivalent.

bome da,witcher 2 je fakat cpu hungry. sjecam se na svom starom sve je trzalo (radilo se o phenom II x4 na 3.8 ghz). ali nije mogao progutati to (doduše star je bio i tako to). na fxu radi super

nadam se da s trojkom nece pretjerat,meni iskreno ništa nefali withcer 2 grafici ,pa i da narednih 3 godine igre tak izgledaju sve 5! samo da nam daju ono što kao RPG igrači hoćemo i igra ce bit hit kao i prosla 2

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Witcher 2 predivno izgleda. Sve se bojim objave zahtjeva za Witcher III, ali nadam se da su Poljaci pametni pa će to optimizirat kak spada. Jer koja im korist napravit igru koju nitko ne bude mogao igrati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

witcher 2 je bio dobro optimiziran, jedino di sam naisao na veci lag je bilo tijekom bitke za vergen (act 2, iorveth path)

sto se tice trice, verzija koja je bila zatvorena za javnost je bila neoptimizirana, ali to je bilo krajem prosle godine, tako da ima i vise nego dovoljno vremena za optimizaciju. na kraju su i likovi iz cdprojekta rekli da su oni svjesni toga tako da nemojte brinit previse o tome.

mozda da porade na velicine save file-ova. kad sam prvi put presao witcher 2 save game file mi je bio tezak 600 mb. (da se razumi, ne jedan file nego svi file-ovi). mislim da to utjece na performanse igre, ne previse, ali dovoljno.

12 godina
odjavljen
The Witcher 3

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:22 (Comi123).

0 5 hvala 0
12 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
Comi123 kaže...

Daj Bože da si u pravu, ali ja mislim da si definitivno u krivu... Grafika Witchera 3 doslovno rastura. Ja još nemogu da verujem da jedna RPG igra može onako izgledati... Ima da traži i Procesor i grafičku i rama do grla... Za neko normalno igranje sa dosta dobrim detaljima i rezom 1080p, mislim da se ispod GTX 660/HD7850 ne sme ići, 8 GB rama i Intel I5 Quad preko oko 4 GHz... Kada se na novim konzolama vrti u 30 FPS-a, hej bre!

16 godina
Comi123 kaže...

Otkud ovaj deo Witchera 3 u ovom videu, ja ne znam, ali nije fake 100%... Nadam se da nije bilo, pa pogledajte...

Nakon šta završe Creditsi u Witcheru 2 krene taj video... Tako da....

I to je CGI nikakva brutalna grafika i ponašanje likova...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 17:32 (doktor1).
12 godina

sve što je vidjeno u tom videu je budimo realni apsolutno nepotrebno za dobru igru.

i da,ono nije gameplay,ono je cinematic. ilitiga CGI.

ali iskreno,koga briga za grafiku i njihanje kose i šumu i slicne pi*darije?

16 godina
Comi123 kaže...

Daj Bože da si u pravu, ali ja mislim da si definitivno u krivu... Grafika Witchera 3 doslovno rastura. Ja još nemogu da verujem da jedna RPG igra može onako izgledati... Ima da traži i Procesor i grafičku i rama do grla... Za neko normalno igranje sa dosta dobrim detaljima i rezom 1080p, mislim da se ispod GTX 660/HD7850 ne sme ići, 8 GB rama i Intel I5 Quad preko oko 4 GHz... Kada se na novim konzolama vrti u 30 FPS-a, hej bre!

odakle ti informacija da se na novim konzolama vrti na 30 fps? link bi bio pozeljan

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa sigurno je 30 i manje. Ne mogu konzole ni Witchera II prožvakat, a kamoli 3 u većem FPS-u od 30...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 18:06 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nemojte pisat gluposti. nidge nema nikakvih naznaka kako ce witcher 3 izgledati na konzoloma sto se tice performansi jer nigdje nije ni prikazan witcher 3 na konzolama, nego samo na pc-u i to prosle godine, u pre-alpha stanju.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imaš pravo.

Ali i ako dođe na konzole radiće na 30 fps-a skoro pa sigruno, na medium high detaljima. I naravano na nižoj rezi od full hd, bez aa itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Praetorian1 kaže...

Imaš pravo.

Ali i ako dođe na konzole radiće na 30 fps-a skoro pa sigruno, na medium high detaljima. I naravano na nižoj rezi od full hd, bez aa itd.

mislis na current gen ili next gen?

mislim da je polica next gen sistema da ce apsolutno svaka igra raditi na 60 fps.

uglavnom,i dalje nekuzim zas me neko downvotea kad kazem da grafika i te pi*darije nisu bitne. ak je to vama bitno (svi na forumu) onda mi je i drago što je gaming industrija ovakva kakva je. sa strasno malo contenta i lijepom grafikom. igru igras 3 dana (ako i tolko) i to je to.

high quality non content. da sam htio gledat film gledo bi film,a ne cutscene i qte u 90% danasnjih igara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 19:10 (Rocinante2112).
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Praetorian1 kaže...

Imaš pravo.

mislis na current gen ili next gen?

mislim da je polica next gen sistema da ce apsolutno svaka igra raditi na 60 fps.

uglavnom,i dalje nekuzim zas me neko downvotea kad kazem da grafika i te pi*darije nisu bitne. ak je to vama bitno (svi na forumu) onda mi je i drago što je gaming industrija ovakva kakva je. sa strasno malo contenta i lijepom grafikom. igru igras 3 dana (ako i tolko) i to je to.

high quality non content. da sam htio gledat film gledo bi film,a ne cutscene i qte u 90% danasnjih igara.

Na next gen. Pa već ti se neke igre vrte na 30 fpsa na PS4 tako da...

I meni je bitna grafika kao i većini, samo što neki ni sami ne znaju šta hoće.

Tamo kukaju kak Rambo igra jadno izgleda a nikome nije bitna grafika, ajde ne serite...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 19:45 (Praetorian1).
12 godina

zato su nam igre danas kakve i jesu

većinom šrot. u svim zanrovima.

ja bez problema danas igram igru staru 5-10 godina bez *ebemti. ako ima ODLICNU mehaniku i stvarno mocan gameplay grafika ti postane samo šlag na torti. a ne cijela torta.

samo da se više odljepe od toga kako stvari sad sve kompanije rade jer nije dobro. kad ste zadnji put igrali igru kojoj nije trebao patch? koja je bila dobro optimizirana? koju ste igrali duze od 3-4 dana (a da je singleplayer)

ja se ne sjecam.

sve su poluproizvodi

malo je contenta,sve je marketing marketing i samo marketing. grafika ne prodaje igru,a cisto i sumnjam da ljudi igraju igre zbog grafike. ono u wow crysis ja idem kroz lišće ono se miče. ma daj bjezi. ja bi radije dobar level design,zanimljivu pricu,odlican gunplay (npr kod fps-a) i odlican multiplayer (balansiran) nego ovo što danas imamo u svim aspektima pc i konzolaških igara. klonovi napadaju.

fuj

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ljudi te downvoteaju jel misle da stvari idu u dobrom smjeru valjda. Rofl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

a šta bi im ja :)

kuzim da je popularno u zadnje vrijeme igrat igrice,kad sam ja bio manji em je bilo manje računala i opcenito svega na izbor em je općenito bilo manje ljudi koji igraju.

danas sve više starije populacije igra i ima puno casual igrača koji su se tek nasli u svem tome,zato u psljednjih ajmo reć 5-6 godina igre trpe zbog toga. zato jer je to industrija koja strelovito raste u svim dijelovima svijeta,sve više trzista ima,tehnologija je jeftinija i naprednija...pokusava se ugoditi sve široj populaciji sa svakom igrom.

to je neosporivo. evo pogledaj samo bilo koju igru koja izadje ...pa to petogodisnjak prokuzi kako se igra za 10 minuta. sve je pojednostavljeno,oćeš od rpg-a pa do ovih konzolaških brawler igara i opcenito akcijskih igara (batman,assasins creed),pa te igre imaju combat koji je lošiji od nekog Prince Of Persie (warrior within) koji je izasao 2003 čini mi se.

i onda metnes '' next gen'' grafiku,fiziku u igru,tak da moras komp kupit novi jer ti ovaj od prije 2 god nije dosta,pa ni ne dovrsis igru kak spada pa odma na launchu ima problema dok se nešto ne patcha,pa memory leakovi pa ovo pa ono.

opcenito sve je pozureno da izadje odma van,u kakvom god stanju samo da se zaradi.  htjeli il ne gaming industrija je postala kurwa.

kakve veze ovo ima s witcherom 3 neko bi si pomislio? pa ,cd projekt red je jedan od rijetkih publishera i developera koji ovise sami o sebi i koji cini mi se pametno trose pare (recimo witcher 2 je napravljen za onaj iznos koji COD godisnje potrosi na marketing). a to je impresivno.

u ovom moru losih izdavača i developera oni mi uz mozda jos 2 studija drze neku nadu,svijeću u mraku... Samo da i oni ne pokleknu kao i ostali koji su nekoć bili veliki. (ubisoft tebe gledam ma*er ti je*em).

živi bili pa vidilI!

16 godina

sasvim je jasno da grafika nije presudna da igra bude izvrsna, narocito rpg igra. ne razumim zasto se uopca rasprava vodi o tome. 

glavna tema je bila recommended requirements, to znaci da igru mozes vrtit na medium/hig bez vecih problema i laga. naravno da moras imat jaci stroj ako zelis imat sve na max i da ti fps ne padne ispod 60, odnosno 120 fps, ovisno o tome kakav imas monitor.

12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

a šta bi im ja :)

kuzim da je popularno u zadnje vrijeme igrat igrice,kad sam ja bio manji em je bilo manje računala i opcenito svega na izbor em je općenito bilo manje ljudi koji igraju.

danas sve više starije populacije igra i ima puno casual igrača koji su se tek nasli u svem tome,zato u psljednjih ajmo reć 5-6 godina igre trpe zbog toga. zato jer je to industrija koja strelovito raste u svim dijelovima svijeta,sve više trzista ima,tehnologija je jeftinija i naprednija...pokusava se ugoditi sve široj populaciji sa svakom igrom.

to je neosporivo. evo pogledaj samo bilo koju igru koja izadje ...pa to petogodisnjak prokuzi kako se igra za 10 minuta. sve je pojednostavljeno,oćeš od rpg-a pa do ovih konzolaških brawler igara i opcenito akcijskih igara (batman,assasins creed),pa te igre imaju combat koji je lošiji od nekog Prince Of Persie (warrior within) koji je izasao 2003 čini mi se.

i onda metnes '' next gen'' grafiku,fiziku u igru,tak da moras komp kupit novi jer ti ovaj od prije 2 god nije dosta,pa ni ne dovrsis igru kak spada pa odma na launchu ima problema dok se nešto ne patcha,pa memory leakovi pa ovo pa ono.

opcenito sve je pozureno da izadje odma van,u kakvom god stanju samo da se zaradi.  htjeli il ne gaming industrija je postala kurwa.

kakve veze ovo ima s witcherom 3 neko bi si pomislio? pa ,cd projekt red je jedan od rijetkih publishera i developera koji ovise sami o sebi i koji cini mi se pametno trose pare (recimo witcher 2 je napravljen za onaj iznos koji COD godisnje potrosi na marketing). a to je impresivno.

u ovom moru losih izdavača i developera oni mi uz mozda jos 2 studija drze neku nadu,svijeću u mraku... Samo da i oni ne pokleknu kao i ostali koji su nekoć bili veliki. (ubisoft tebe gledam ma*er ti je*em).

živi bili pa vidilI!

Vidim nisam jedini :D

12 godina
odjavljen
The Witcher 3

U novom broju časopisa Edge pojavilo se nekoliko vrlo interesantnih informacija o sledećoj igri u The Witcher serijalu, a koje možda sugerišu da sledeća generacija konzola nije moćna koliko smo mislili.

Razvojni tim smatra da ni PS4 ni Xbox One nisu dovoljno snažni za prikaz 60 frejmova u sekundi, pa već sad nema sumnje da će PC verzija igre ujedno biti i najlepša. Evo i najvažnijih novih informacija koje smo saznali:

- Nema klasičnog tutorijala, mehaniku ćemo upoznavati usput
- Uvedeno je izbegavanje napada
- Geralt može da ubije ili poštedi bandite, ali u oba slučaja može ih opljačkati
- 30 fps na konzolama
- Geralt menja svoj borbeni stav u zavisnosti od toga koliko protivnika ga napada
- Dodat je “Witcher sense” koji je nalik na Batmanov “Detective mode”
- Glavna priča uzima 40-50 sati
- Nema kvestova u kojima glumite dostavljača
- Vaši izboru utiču na čitav svet
- Priča vuče gejmplej, ne forsira se tumaranje prostranstvima

5 1 hvala 1
12 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

odakle ti informacija da se na novim konzolama vrti na 30 fps? link bi bio pozeljan

Mislim na next-gen konzole. Za link, proguglaj malo Witcher 3 na novim konzolama i svakako ćeš naći da je to tačno. Izjavili su programeri "nove konzole su slabe za Witcher 3 ali igra će se vrteti u stabilnih 30 frejmova". Gledao sam da je nedavno rađen neki test za realno njihanje krzna kod životinja, neka nova nVidia tehnologija, gde se i GTX Titan mučio ali je ipak konačan rezultat bio dobar i izvukao je tih 60 frejmova, naravno ostale grafičke od po dvesta i kusur evra gledale su slajd-šou, pa se igrači nadaju da će nVidia dodatno optimizovati ovu tehnologiju. Ovako nešto se neće ni dobiti na konzolama. Samo komentarišem i dajem informacije, nije da mi je grafika na prvom mestu, ali da će igra tehnički da rastura, rasturaće i to jako.

16 godina
protjeran
Comi123 kaže...

- Nema kvestova u kojima glumite dostavljača

{#}

Mala revolucija u RPG igrama.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
The Witcher 3

{#}

"In Slavic mythos, you don’t need to venture to far away lands to experience adventures – something really amazing can live in a nearby forest or hide deep in the cave you pass by when you travel. We populate the world with adventure and this glues everything together," Szczesnik said.

http://www.examiner.com/article/the-witcher-3-will-have-stories-around-every-corner-says-cd-projekt-red

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...
Obi Wan kaže...

Mislim na next-gen konzole. Za link, proguglaj malo Witcher 3 na novim konzolama i svakako ćeš naći da je to tačno. Izjavili su programeri "nove konzole su slabe za Witcher 3 ali igra će se vrteti u stabilnih 30 frejmova". Gledao sam da je nedavno rađen neki test za realno njihanje krzna kod životinja, neka nova nVidia tehnologija, gde se i GTX Titan mučio ali je ipak konačan rezultat bio dobar i izvukao je tih 60 frejmova, naravno ostale grafičke od po dvesta i kusur evra gledale su slajd-šou, pa se igrači nadaju da će nVidia dodatno optimizovati ovu tehnologiju. Ovako nešto se neće ni dobiti na konzolama. Samo komentarišem i dajem informacije, nije da mi je grafika na prvom mestu, ali da će igra tehnički da rastura, rasturaće i to jako.

ne zelim traziti preko google-a jer me konzola ne zanima, samo me interesira taj podatak. i zato bih volio vidjet gdje je to spomenuto, a ne da ja moram trazit informacije za koje netko tvrdi da ih je vec nasao. zato sam i trazio link. i naravno preferiram informacije od cdprojekta, a ne od neki tamo likova koji se bave nagadanjem.

ako mislis na ovaj clanak sa edge.com ja tu nigdje ne ni trag od 30 fps za konzole.

16 godina
The Witcher 3

Ima tu intervju sa Balázs Török programerom u CDu gdje se spominje nova generacija i 30 FPSa

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
The Witcher 3

Pa opce je poznato da su danasnje konzole, kako ih vi zovete "nex gen", slabe. 

Imaju nativne rezolucije igara od 720p i 900p te se te rezolucije rastezu na 1080 samo da bi mogli stavit spiku da su 1080p igre.

Samo pogledaj NFS rivals. Igra je lockana na 30 fps na konzolama, a port za PC takoder. Ako se igras s FPSom na PCu igra postaje neigriva jer se brzina tvog auta povecava razmjerno FPSu. Znaci ako lockas FPS na 60, ti si duplo brzi od protivnika. Nedaj boze da igras na 120 ili 144 fps.COD, BF4 i ostale igre su isto lockane na 30 fps. Srecom PC verzije nisu.

Sto se tice hardvera Xbona i PS4 o nje u rangu nekog slabijeg APIa s osredgnjom grafom 7790. Probaj s tim hardverom igrat Witchera 2 na 60 fps s osrednjim detaljima. Mozes na to zaboravit.

Witcher 3 ce bit lockan na 30 fps, to ti s sigurnoscu mogu rec.

Evo ti mali video o NFS: Rivals

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Ima tu intervju sa Balázs Török programerom u CDu gdje se spominje nova generacija i 30 FPSa

eto vidite kako drug doktor fino stavi link... +1 za doktora

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice