The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Zašto o zašto mi se skida kad imam disk?!

Dakle ako imate kutiju kad upišete key postaje vam steam igra i počinje download.

Zaustavite ga i izbrišite local content..

Nakon toga ponovno pokrenite DVD i krenut će normal instalacija..

Nakon instalacije morate skinuti update, ako vam nema progressa, stisnite pause pa continue..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 10:29 (NightShadow).
17 godina
NightShadow kaže...

@Tiby: kaj si naručio od GMC-a?? Jesu li ti poslali mail da je igra poslana?

UPRAVO DOŠAO!!

GMC FTW!!

ja nisam dobio nikakav mail,na koji broj da zovem jer sam probao ovaj 30 40 040 i nitko mi se ne javlja

BF3:crna_bandera
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

ja nisam dobio nikakav mail,na koji broj da zovem jer sam probao ovaj 30 40 040 i nitko mi se ne javlja

Ja sam im poslao mail, sve igre su jučer poslali i danas bi trebale stići..

Za mailom potvrde smatraju da nema potrebe jer se igre tako šalju..

14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

@Wolf88 zovi na 3040021

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ovi iz sophoslaba su digli cijenu na 400 kn {#}. I sad sam izvisio za skyrim, a kartice nemam da si umem na game.co.uk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Mitsuoka kaže...

mene igra nije niti malo dojmila... razocarao sam se pomalo... {#}

Zašto?

Očekivao sam bolje mimike lica, pokreti su ostali na razini Obliviona po ovome sto sam malo igrao, izbornici su očajni, tab me vise zivcira, grafika me razocarala, je da nije previse bitna i dok igras ni ne ides za tim, ali kad su najavljivali neke spektakle.. razočaranje, previse sam ocekivao od ovoga.... to je zasad sami pocetak, vise nisam stigao ni igrat ali trenutno mi nije ni prioritet... sad mogu 3 dana ucit elektrotehniku bez tuge sto ne mogu igrat skyrim

Očekivati nešto previše nije dobro tako i u stvarnom životu obično onda podbace očekivanja, makar u moru raznih FPS-ova ovakvoj igri trebalo bi dati šansu.

Veliki sam fan Morrowinda i Falout mi je dosta dobro sjeo pa se nadam kako će me Skyrim oduševiti.

Kad će više taj City Express.

Očekuje se puno jer ima dobre ocjene, ssovi su bili ludilo, trailer, sve... 

i onda ovo... mislim igra nije losa, ali nije to to. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
marko778 kaže...

Ovi iz sophoslaba su digli cijenu na 400 kn {#}. I sad sam izvisio za skyrim, a kartice nemam da si umem na game.co.uk.

U algoritmu 300kn {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan

Ev ako oce neko krast...savjet

13 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Jel ima ovog u igri?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GMC mislim da je još 249kn, ali moraš kliknuti "u košaricu" za tu cijenu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 11:26 (NightShadow).
14 godina
neaktivan

Pa dajte pobogu recite kako se vrte stvari u inventoryju!?

It is I, trackmanijak
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
besi kaže...

i kakav je skyrim, jel najbolji dio serijala ili je ipak morrowind jos uvijek kralj elder scrolss fransize?

Druga su to vremena bila, meni je zbog nostalgije za tim nekim starim igrama teško više uopce donijeti objektivni sud. Ono sto cu rec za Skyrim, da je ugođaj savršeno pogođen, atmosfera je jednostavno odlicna, imersivan svijet, vrlo imersivan. A sad ako uspoređujem sa Morrowindom, ne znam mislim da je blizu. Nisam još daleko došao ali odmah u startu imam više Morrowind nego Oblivion ugođaj, a i ono dragons > oblivion gates. Sve u svemu dostojan nasljednik serijala. I danas kada ovakvih igara više nema puno, vrijedno zlata.

Htio bih još samo dodat nešto u vezi s menijima.

Da, 100% i očito je tu na djelu omraženi konzolitis. ALI, ALI nakon prilagodbe jednostavno letim kroz menije. Sve sa wasd kombinacijom tipki, lijevom rukom vrlo brzo šaltam kroz menije, oruzija, armor, spelove. Isto tako ima taj neki "favorite" sistem gdje se mogu "zapamtiti" omiljene kombinacije oruzija i spelova i i zaru borbe lako prebacit ko u svakom RPGu. Dakle usudio bih se reci da je ovo jedan od onih menija koji su na prvu uzasni, ali nakon prilagodbe zapravo ne tako loši. Ono što mene iritira u citavoj prici je da mi PC igraci ipak znamo šta je meni, inventory u RPG igrama, da volimo one kockice sa itemima, portret lika i tako. Pa bi bilo dobro da to omoguce, kad bi bio nekakav mod za to ako je uopce moguce.

Nostalgija je opaka stvar, meni neće ništa biti bolje od starog GTA:Vice Citija i WoW:TBC ( prva ekspanzija koju sam igrao ). Također, prvo sam igrao Oblivion, pa Morrowind i Oblivion mi je bio dosta bolji, vjerojatno će tako biti i za Skyrim.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
traktorista kaže...

kad im stavis kante na glavu, da li se to racuna kao kradja, tj da li ti se povecava skill sa takvom "kradjom"?

17 godina
traktorista kaže...

Sada mu idem opelješit cijeli dućan {#}

Taman mi je dao pare za onaj Golden Claw... Sada ga uzet nazad pa prodat drugome {#}

ššššš - možda su u šumi
13 godina
odjavljen
formula1live kaže...
dv14 kaže...
Uff mislim da cu ija skinut.
Nadam se da ce biti pristojan fps na mom kompu.

Igra će ti ići normalno. Ja ti na svojem kompu vrtim na rezoluciji 1440x900 sve na ultra, AA 4x, AF 8x, + dodatno sam postavio sjene na High, uključio FXAA i uključio sve reflekcije i igra ne pada ispod 28 fps-a.

Saamo da nadodam, igra je zarazna kao i Oblivion, jedino što me trenutačno malo zasmetalo je da unatoć tome što sam promjenio komande za lika, kretanje po meniju je ostalo na defoultnim postavkama.

Video sam tvoj PC. Slicni su samo sto je meni CPU: AMD Athlon II X4 630 (2.8 GHz), graficka nam je ista ATI Radeon HD 4850 (moja ima 1GB)... Samo mi molim te reci posto ti igras na 1440x900 na ULTRA, sta ja mogu ocekivati na 1280x1024? Ili ako bilo ko od vas zna jer vidim vi je vec igrate a ja pocinjem tek veceras.

14 godina
neaktivan
Zdravek2008 kaže...

kad im stavis kante na glavu, da li se to racuna kao kradja, tj da li ti se povecava skill sa takvom "kradjom"?

ne znam dal je isto i u Skyrimu, no krađa je kad god uzmeš nešto što ima tuđi ownership (u Oblivionu je bila crvena ruka za takve stvari)

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
Markus Dignus kaže...

Pa dajte pobogu recite kako se vrte stvari u inventoryju!?

Ovdje se vidi kako bi miš trebao radit, (na 0:09.....) Znači da funkcionira konstantno, dok meni radi samo kada odaberem određenu opciju sa tastaturom....

Sada, dali je to do piratske verzije, ali jako puno ljudi se žali na taj problem na službenom forumu......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 12:30 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Vidim da doktor 1 kaže da je igra bolja od Witchera 2  njemu, onda samo mogu reći jedva čekam zaigrat ovu igru.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Vidim da doktor 1 kaže da je igra bolja od Witchera 2  njemu, onda samo mogu reći jedva čekam zaigrat ovu igru.

bolja je i meni... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Reko si da ti nevalja Skyrim, i sad ako kažeš da ti je bolja od Witchera2 znači da ti ni on nevalja, tako da se po tebi ne mogu ravnat ovaj put....

Meni je Witcher 2 fenomenalan, a znam da je i doktoru,i ako on kaže da je Skyrim bolji od njega onda zbilja se ne mogu dočekat zaigrat igru.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Reko si da ti nevalja Skyrim, i sad ako kažeš da ti je bolja od Witchera2 znači da ti ni on nevalja, tako da se po tebi ne mogu ravnat ovaj put....

Meni je Witcher 2 fenomenalan, a znam da je i doktoru,i ako on kaže da je Skyrim bolji od njega onda zbilja se ne mogu dočekat zaigrat igru.

ja nisam rekao da nevalja, ali sam rekao da nije ono sto sam ocekivao... procitaj opet moje postove. osvrnuo sam se na pokrete, mimiku, etc. a ne na atmosferu koja te guta unutra. Pogotovo nakon sto je malo dulje igras (ono je bilo 5 minuta, samo bjezanje od zmaja, to sam i napomenuo). Jutros sam krenuo i jednostavno nisam mogao prestat, dok me nije ubilo na jednom dijelu, pa sam se otisao spremat za kolokvij... 

15 godina
neaktivan

Skida mi se Syrim i čekam La Noire pa sam uzbuđen, pa sam nabrzinu prelisto postove. Sve 5.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Miš radi i u meniju i svugdje!!! I rotira objekte u inventoriju!!! {#}

Kriv je loš pirat, (e pirat, stvarno si loš {#}), ali sam to riješio!!! Bilo mi je malo čudno da treba samo sa tastaturom trčat po meniju i mapi, ali sada je sve na svome mjestu!

Prije:

Posle

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Sreća pa se na BOL-u ne bi trebali spominjati,reklamirati ili iznositi piratizirane verzije softvera. A svi redom "skidaju" ili su igru već instalirali, naravno, ilegalno. Joj,joj...

Cemetary gates
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

@doktor1

A na koji nacin si to rijesio? Kupnjom orginala? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 13:06 (anarchyST).
14 godina
neaktivan

I mene također zanima kako se to riješi s mišom?

Battlefield 3 - HRUint08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thedream kaže...

Sreća pa se na BOL-u ne bi trebali spominjati,reklamirati ili iznositi piratizirane verzije softvera. A svi redom "skidaju" ili su igru već instalirali, naravno, ilegalno. Joj,joj...

Šta ću pisat one pi*darije kao "imam jogurt verziju", "do jogurta je" i slične nebuloze? Niti dajem linkove niti savjete kako to riješit samo kažem da je kriva loša PIRATSKA verzija igre!! Kao i šta su rekli da nema hotkeyeva! Ljudi vide, popljuju i glavni krivac je Bethesda jer "ne radi miš" i nema "hotkey" elementa. Pa sve to je glavna tema i na službenim forumima, pogotovo jer su neki ljudi nesposobni snimiti piratsku verziju pa tamo pljuju na veliko i malo kada ih igra izbaci iz glavnog menija i jer je Bethesda stavila samo teksture male rezolucije...!!

Svima je bilo jasno da jučer u pet popodne raja ne igra original verziju igre!!

Hotkey u akciji, vjerovali ili ne.......... oružja, magija..... samo treba malo znati i pročitat ako već neide drugačije.

I btw. napokon sam popravio sjene......

normalna oštra sjena, a ne ka da je iz rata pobjegla normalna oštra sjena, a ne ka da je iz rata pobjegla

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 13:21 (doktor1).
15 godina
neaktivan

Znam ali to napominjem čisto zbog upozorenja i radi dobrobiti forumaša, sleti li F1-IVO ili netko peti, ili deseti, može se desiti da ima svoje tumačenje. Briga mene osobno tko ima kakvu igru, ja ću uzeti original iz poštovanja prema trudu programerima, jer imam i Morrowind GOTY i Oblivion, pa da nastavim.

Čisto kažem, da ne bude sankcija kasnije, i drukčijih tumačenja.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sve super ali zasto za ime svemira šugavi Steam, ja ubacim DVD a on mi pocne skidati igru sa neta, pa sad ne mogu igrati dok ne skine WTF.

Jel se to može kako srediti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Objašnjeno ti je to nedavno u ovoj temi...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice