The Elder Scrolls IV:Oblivion-prijevod i questovi

poruka: 12
|
čitano: 6.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ljudi evo da postavim nesto po meni zanimljivo. Vec odavno sam poceo sa prevodom svakog lika na Oblivion-u i vec sam ih dosta preveo sto znaci kada pocnete igrati igru svim likovima ce biti prijevod na "nasem" jeziku. Osim toga zelja mi je da napravim i nove questove, pa cak i nove gradove, koji bi imali nazive po nasim gradovima (Zagreb, Sarajevo, Beograd i td.) u tim gradovima bi bili novi questovi i novi likovi. Kada bih sve ovo zavrsio pokusao bih ubaciti i u potpunosti nas jezik, sto znaci da bi likovi cak pricali na "nasem" jeziku. Zelio bih pitati sve Vas na forumu sta mislite o ovome? 

Ovo su neke slike iz samoga pocetka.

slike i prijevod iz samog pocetka slike i prijevod iz samog pocetka
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 14:50 (CoLdPlay).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
RE: The Elder Scrolls IV:Oblivion-prijevod i quest
odlična ideja...
bilo bi zanimljivo vidit tako šta
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
17 godina
neaktivan

Ne.

U igri ima toliko voice actinga da bi ti trebalo najmanje 20 ljudi+minimum 30 sati snimanja.

A za gradove, ne znam, kakvog smisla ima nazvati grad u igri drugim imenom ako je isti kao i u igri, isti objekti arhitektura, sve isto. Kao da New York preimenuješ u Duga Resa.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam ja ljude, tacnije naravno svoje jarane i mi smo vec dosta toga uradili. To za gradove, do njih bi se dolazilo vjerovatno putem magic portala i oni bi bili drugaciji od gradova vec postojecih u igru. Mislim da me nisi shvatio ne bih preimenovao gradove, napravio bih nove. Takodjer bi bile nove rase. Znam ja da ovo nije lagan posao, ali sa obzirom na to da smo vec nesto i obavili, uvidjeli smo da se moze kad se hoce, naravno.

17 godina

Ma, to je skoro pa nemoguće. Nema ti to smisla, za neki huge mod ti treba 10-15 ljudi i godinu-dvije vremena, googlaj Nehrim mod pa ćeš vidjeti. Ideja ti je super ako ćeš samo tekst prevesti u cijeloj igri. Drži se toga!

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam za Nehrim, igrao sam ga, ali ja nisam ni mislio napraviti nesto tako veliko kao oni. Mozda se mogu i sloziti sa tobom, kada bih u prvom nekom "patchu" ubacio samo prijevod i glasove. Za gradove i questove cu pokusati sa frendovima pa sta bude, ako uspijemo, uspijemo. Hvala na podrsci i prijedlogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaka cast,za sve to je stvarno potreban ogroman trud i puuuno

vremena,kad zavrsis obavezno cu isprobati :-)

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brkovi kaže...

Svaka cast,za sve to je stvarno potreban ogroman trud i puuuno

vremena,kad zavrsis obavezno cu isprobati :-)

Hvala, sa obzirom na to da imam vremena i volje i vec dugo radim trebalo bi biti zavrseno uskoro. Cim zavrsim prevod postat cu, a poslije cu i glasove i ostale stvari.

15 godina

Imam jedan velik problem zbog kojeg sam ostao bez mogućnosti instaliranja novih modova.

Namontirao sam na igru oko 30-ak modova. Za nove modove mi je trebao OBSE, a za njaega 1.2.nešta.. patch.

Sve su mi igre instalirane na D particiju diska (//D:Program Files/; itd...) pa tako i oblivion. 

Kad pokrenem patch, ne prepoznaje igru i ne može ju pronaći.   Molim za pomoć sve ljude dobre volje ili možda nekoga tko je imao ovakvo iskustvo.

Riješio bih problem kad bih obrisao oblivion i instalirao ga na default C: particiju, ali sam jedva instalirao sve te modove te te sigurno neće više moć ponoviti

Unaprijed hvala!

Tomislav Sarić

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Belmin Kozlic xDDDDDDD, a ti si jedan veliki debil cim ne znas ko sam :PPP

Keep up the good work, skidam odmah, čim je gotovo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls IV:Oblivion-prijevod i quest

Samo molim te ispravi par lektorskih i stilskih grešaka.

Primjerice prva slika. Nema potrebe naglašavati ono što subjekt govori:

"JA mislim da bi bla bla bla..."

Ne, nego pišeš ovako:

"Mislim da bi bla bla bla..."

Žišku?

A voice acting? Tu ti uvjek mogu i ja priskočiti...

Radi "sinkroniziram" nekakve gluposti, polu-neprofesionalno...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
12 godina
Ideja ti je genijalna..Oblivion nije mala stvar za prevesti...ako imas volje i zelje za tim..samo naprijed. Thumbs Up ^^ Trebali bih osmisliti program preko kojeg igru prevodis kao film...ipak drugaciji je i dojam igrati nesto na naski mislim prijevodom.Po meni engleski voice dijalozi obavezno...s nasim titlovima. ZA naš voice treba vise posla ali nije lose ideja.Ali inace kad bih nesto igrao ostavio bih engleski voice acting a stavio nase titlove.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice