ima negdje za kupit Steam key? naletio sam na nekim stranicama na key, ali samo Retail i piše da se nemože aktivirati na Steamu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa sta nije bolje uzet ovak key? steam i origin acc-ove i ovak i onak stalno haxaju... mom kolegi vec 2 shebali...
netko voznju veceras??? javite se na fejs ivan stifler basta :)
Moze veceras ak vam odgovara? oko 9 pa na dalje. Stanac
sta nema jedan server? pa jedan server jeeee....nema ih vise.... ja sam ingame u 9, pola 10... stanac tebe imam dodanog pa ce mo se nekako nac u igri... ;)
a to se zna desit... nisam neki ekspert za TDU2 pa necu govorit zasto nestaju igraci... al s obzirom na to kolko je bilo problema sa serverom i opcenito razno raznih bugova u igri, ja se cudim da serveri jos uvijek funkcioniraju :)
Evo radim neki update 28 mb ! Mogli bi sutra prekosutra navece odraditi koji cruise.
Moze veceras ak ste za...
Ima li igdje kupiti igricu Test Drive Unlimited 2 u Hrvatskoj povoljno?
Je li skuplja od 200 kn?
Može li se nabaviti key i igrati na piratskoj igrici?
Bi li to bilo povoljnije?
pričekaj akciju na steamu i kupi ga za 5€
Ima li igdje kupiti igricu Test Drive Unlimited 2 u Hrvatskoj povoljno?
Je li skuplja od 200 kn?
Može li se nabaviti key i igrati na piratskoj igrici?
Bi li to bilo povoljnije?
kupi ebay, ja sam dao 100kn za original dvd sa keyem...sve stima
bok svima ja sam novi na forumu...imam jedan problem sa online igrom..kupio sam orginal igricu samo radi online igranja...i kada napravim sve acceove koje traze (na tdu2 stranici,atari.com) sve sam napravio i kada napravim online profil u igri pocne mi ulazit u igru i na ono loadingu prije igranja mi pise invalid product key i onda me prebaci na offline profil..molim vas pomozite mi da nisam uzalud bacio 350 kn..(igricu sam kupio cim je izasla na nase trziste i odtada se muci s tim) please help!!
bok svima ja sam novi na forumu...imam jedan problem sa online igrom..kupio sam orginal igricu samo radi online igranja...i kada napravim sve acceove koje traze (na tdu2 stranici,atari.com) sve sam napravio i kada napravim online profil u igri pocne mi ulazit u igru i na ono loadingu prije igranja mi pise invalid product key i onda me prebaci na offline profil..molim vas pomozite mi da nisam uzalud bacio 350 kn..(igricu sam kupio cim je izasla na nase trziste i odtada se muci s tim) please help!!
Bok!
Ja sam kupio TDU2 kad je izasao i registrirao sam se na službenoj stranici tj. napravio sam account tamo i pod istim korisničkim imenom sam se registrirao u igri i to je to.
Čime vozite,gamepad,tipkovninca,volan?
jel mi mozes poslat link od sluzbene stranice da vidim jel to ona gdje sam se ja registrirao...hvala unaprijed
jel mi mozes poslat link od sluzbene stranice da vidim jel to ona gdje sam se ja registrirao...hvala unaprijed
http://www.testdriveunlimited2.com/
To ti je to :)
Hvala probat cu opet :)
evo napravio sam acc na sluzbenoj stranici...sada samo trebam otici i napraviti online profile...daj molim te reci gdje si ti sta upisao da nisam ja slucajno pogrijesio?!?
Hvala probat cu opet :)
Ako se ne varam korisničko ime na igri bi trebalo biti isto kao i na toj službenoj stranici.
oprosti ako te zamaram sa pitanjima ali zanimam me sta znaci activate key...upiso sam onaj 16-znamenkasti broj i onda me trazi neki 14-znamenkasti broj a neznam gdje je to ni sta je to...
oprosti ako te zamaram sa pitanjima ali zanimam me sta znaci activate key...upiso sam onaj 16-znamenkasti broj i onda me trazi neki 14-znamenkasti broj a neznam gdje je to ni sta je to...
Nisam imao taj problem.
Probaj na službenoj stranici naći neko rješenje, ako ništa drugo kontaktiraj Atari/Eden i objasni problem.
Daj mi recite gdje mogu skinuti nove aute za tdu1 i tdu2?
Daj mi recite gdje mogu skinuti nove aute za tdu1 i tdu2?
Tdu-central, tdu-forums i imaš hrpu ruskih stranica, malo proguglaj i sigurno ćeš naći :)
Itko ???
Pa u stickers shopu,samo moraš naknadno skinuti naljepnice....mislim.