Četiri high-res skrinsa ultimativne makine:
LINK: Test Drive Unlimited 2: Aston Martin One-77 skrinsi
Mišljenja?
Predobro izgleda.Jedva čekam da izađe ,pa da zaigram sa Logijom G25.Već mi je lagano dosadan prvi test drive.
Nažalost, ništa od TDU-a 2 ove godine:
LINK: Test Drive Unlimited 2 odgođen za 2011.
Bit će jedino beta
Nažalost, ništa od TDU-a 2 ove godine:
LINK: Test Drive Unlimited 2 odgođen za 2011.
Bit će jedino beta
pa zar ne traje već beta?
pa zar ne traje već beta?
Mislim da ne
Onda bude možda neka druga beta ili bude javna - ili možda produžena zbog odgode...
Bumo znali ovih dana
Vidio sam sad da mi je jučer došao mail sa Registration Key-em za betu. Woohoo :)
Vidio sam sad da mi je jučer došao mail sa Registration Key-em za betu. Woohoo :)
meni još nije... čekam 100 god xD
Trenutno traje jedan stress-test pa se može igrati. Uploadao sam 30 SSova u Najbolji Screenshotovi Iz Igara, evo link:
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/najbolji-screenshotovi-iz-igara/21478.aspx?page=189&jumpto=1302620&sort=asc&view=flat
Nemogu vjerovat,manje više svi oko mene igrali su TDU2 beta a ja ne zna li se izlazak full verzije?
Dali može LINK...gdje se može naručit taj beta key....Hvala!!!!!
Nemogu vjerovat,manje više svi oko mene igrali su TDU2 beta a ja ne zna li se izlazak full verzije?
da. kad izlazi igra??
Vi koji ste dobili serial za BETU koliko ste čekali nakon slanja aplikacije? i koliko vam dugo vrijedi taj serial? HVALA!
P.S.
Dali može LINK...gdje se može naručit taj beta key....Hvala!!!!!
Evo ti kolega LINK,sva polja moraš ispuniti,i moraš upisati e-mail s kojim si registriran na TDU2 offical stranicu.Onda se nadaj i čekaj kao ja.Čak sam ja možda i dobio taj serial i obrisan mi taj e-mail,jer sam sve iz neželjene pošte obrisao,možda mi je tamo prebacilo.
Imam jedno poveče pitanje,dali taj jedan serial za betu može raditi na 2 računala a da je jedna osoba npr.iz dubrovnika a jedna iz osijeka? ako može bi li koja dobra duša bila a toj duši da radi serial pa da igram zajedno s tom osobom? bio bih jako jako zahvalan.
kako se to prica, kao da svaki prijavljeni dobije key.... prijavio sam se i ja i to otkad, osobno, mislim da imam dovoljno dobru masinu za vrtnju na high detaljima, dovoljno vremena za igranje i dovoljno afiniteta prema voznjama pa me nisu primili. to frickin lutrija.
Vi koji ste dobili serial za BETU koliko ste čekali nakon slanja aplikacije? i koliko vam dugo vrijedi taj serial? HVALA!
Ja sam se prijavio za BETA-u početkom 6. mjeseca ove godine, a dobio sam key sad u 9.om mjesecu. Ne znam koliko dugo vrijedi key.
kako se to prica, kao da svaki prijavljeni dobije key.... prijavio sam se i ja i to otkad, osobno, mislim da imam dovoljno dobru masinu za vrtnju na high detaljima, dovoljno vremena za igranje i dovoljno afiniteta prema voznjama pa me nisu primili. to frickin lutrija.
Istina, oni su to i sami rekli: "Many will apply, few will be accepted."
Dobio i ja svoj key, ali mi igra ne ulazi -.-'' upali se u procesima i ugasi :D a nema veze...
pogledam sada i vidim da sam dobio ključ.juhuhuhuhuhuuhh :D
Čekam da mi se igra ažurira zahvaljujući xDinichx on mi je dao key i neznam kako da mu zahvalim.HVALA!
Čekam da mi se igra ažurira zahvaljujući xDinichx on mi je dao key i neznam kako da mu zahvalim.HVALA!
a vidi ga :D rekao sam ti nema problema
A das onda I meni key, PLS. Bas sam skinuo betu. PLS PLS
Nemam više ovaj sam slučajno imao dupli... a ovaj svoj nedam...
Nemam više ovaj sam slučajno imao dupli... a ovaj svoj nedam...
E imam isti problem kao i ti odem na onu ikonicu na desku i dvoklik i checking file i provjeri imam onaj zeleni iznad i play stisnem play i pc kao nešto radi i prestane.Skida mi se sada onaj što oni imaju.
A evo stvarno neznam više :S
Sad radim ISO sliku betine instalacije možda bude tako htio?
a probaj ništa te ne košta... meni je čudno sve to jer sam preko torrenta skinuo i stavio svoj serial... e sada preko noći ću staviti skidati neku drugu verziju pa ću vidjeti...
a probaj ništa te ne košta... meni je čudno sve to jer sam preko torrenta skinuo i stavio svoj serial... e sada preko noći ću staviti skidati neku drugu verziju pa ću vidjeti...
Moram sačekat da se ažurira,obriso sam bio igru.
Sad sam registrirao i cekam kad cu dobiti key, jel netko zna kad ce pojavit email za mene? xD