koja je zadnja svemirska simulacija,a da je dobra?
postoji li neka da ima prostranstva poput prastare Elite,a da ima svu najmoderniju grafiku?
ima li kakva da se moze letiti i iznad planeta?
koja je zadnja svemirska simulacija,a da je dobra?
postoji li neka da ima prostranstva poput prastare Elite,a da ima svu najmoderniju grafiku?
ima li kakva da se moze letiti i iznad planeta?
Imaš igru Dark Horizon,pa si pogledaj...
Ja inace ''mocim gace'' na svemirske simulacije i sve vezano uz letanje po sistemima svakojakim(igram freelancer jos uvijek lol) ..koliko ja znam imas zadnji x3, mislim da se zove terran aliance..ako netko zna vise i meni bi dobro dosla informacija pokoja
Babylon 5: I've Found Her ti je dosta dobra svemirska simulacija. Nije najnovija, ali ima pristojnu grafiku i zanimljive misije i dosta je teška za svladavanje (ali ne preteška), bez tutoriala ti preporučujem da ne započinješ misije. A k tome, još je i besplatna!
ja sam izvukao slijedece
i neshto shto me potpuno zbunilo jer sam procitao negdje taj nastavak nece nikad izac ali filmici neakvi postoje
a dal se u kojoj leti i iznad planeta,il josh takva svemirska simulacija nije izashla?
Mislim da takve svemirske simulacije nema.
Cuo sam i ja nesto u vezi freelancera 2 al nis detaljno,ove filmice sam vidio ima jos jedan ili dva slicna.
Nisam jos igrao freelancera, mislim da bih trebao probat!
Imas star drek bridgecommander(shit grafika, jako staro), ali ak stavis kobayashimaru na razini je današnjih igara.
Ima i ne tako slobodna igrica star drek legacy , ali ima nesto bolju grafiku (2006-07 god.)
freelancer je odlicna igra, ali daleko je od simulacije, vise arkadna rpg svemirska pucacina..prije dvije godine je imala odlicnu online zajednicu, sada je u opadanju nazalost :( ..sto se tice freelancer 2, mislim da nista od toga..
a dal se u kojoj leti i iznad planeta,il josh takva svemirska simulacija nije izashla?
X-Beyond The Frontier. Najbolja igra na foru elite ikada. Igra je izašla u 1999. al koga briga za grafiku
SpaceForce : Rogue Universe - hrvatska igra izašla prošle godine. Odlična grafika i solidna igrivost.
Independence War 2 - Teška, ali bolesno dobra igra.
thnx svima :)