Saw game

poruka: 108
|
čitano: 34.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Saw game

kombinacija je 437....................

sajo
15 godina
neaktivan

Pa one 3 prve ides od onoga malog gdje se okrice tockic a kod onoga zadnjeg ides od onoga koji se ne okrice.............tako je najbolje...........

sajo
15 godina
neaktivan
kombinacija je 437...........
sajo
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Proradila mi igra...Ali nema zvukaNeodlučan

** The solution for the no sound problem **
For Windows XP:

Right click on the my computer icon and select properties.
Select the Hardware tab and click the Device Manager button.
In the device manager go down to Sound, Video, and Game controllers and click the plus sign next to it.
Look for any devices that reference a Modem or Unimodem sound device.
Right-click on this device and select disable. This device should now be disabled.
and now the sound should work well!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
Saw game

Evo i za vistu

** Sound solution for VISTA **
Go to Control Panel
The click on ?Hardware and Sound?
Click on ?Sound?
Doble click on ?speakers?
go to the Advanced tab
Set the default format to ?24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)?
Thats it!

za windows 7 nema još rješenje zvuka osim ubacivanja x3dsound1_5.dll u root folder

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saw game-Chapter 3-2...................

"Mozeli mi itko pomoci oko chaptera 3-2 treba mi kombinacija od 3 broja u onoj sobi puni+oj crveni brojeva,ako je ko to presao nekami se obrati i pomogne mi da predjem i da idem dalje..........unapred hvala......................"

sajo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Saw game-Chapter 3-2...................
Scoprion kaže...

"Mozeli mi itko pomoci oko chaptera 3-2 treba mi kombinacija od 3 broja u onoj sobi puni+oj crveni brojeva,ako je ko to presao nekami se obrati i pomogne mi da predjem i da idem dalje..........unapred hvala......................"

i ja sam do tog dijela dosao...nezz kako dalje :|....ako ima neko tko je rijesio neka javi kombinaciju :S

15 godina
neaktivan
Saw game

kombinacija je   435 .

Rokajte dalje :) Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saw game

INSTALIRAM IGRICU,NA KRAJU MI SE NE POJAVI FINISH,NEGO SAMO IZADJE IZ INSTALACIJE......KREKUJEM,NE MOZE DA UDJE U IGRICU......ZNA LI NEKO U CEMU JE PROBLEM,DA LI JE DO DISKA ILI.......?A NEMA NI AUTORUNA.....

nm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta ti izbaci koju poruku?

15 godina
neaktivan

E bas ti hvala ja cu sad nastaviti igrati...............pozz

sajo
15 godina
neaktivan
Saw game

Kako da namjestim grafiku u toj igri.Mogu samo postaviti osnovne postavke npr. rezoluciju,i details. Kako da postavim one druge postavke kao antialiasing,....

Inače imam ATI Radeon karticu i Intel Core 2 Duo procesor.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saw game

Pozdrav ,nabavio sam igricu saw kad ju pokusam pokrenuti javlja mi error XAPOX1_2.dll ,probao sam naci na interenetu nema nista vidio sam da je netko imao isti problem pa me zanima kako to rijesiti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

To je vjerojatno problem u Direct-x u. Prvo instaliraj nanjnoviji LINK. Ako ne pomaže skini ovo LINK

Ovdje ti je tutorial kako instalirati dll fileove LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan

Sad imam novi problem kad pokusam uci u saw nista se ne desava kao da nisam nista kliknuo ,probam opet ,opet se nista ne desava jel netko zna u cemu je problem ?

PPS.Ipak sam skuzio zasto nije htijelo trebao sam instalirati physx i sad sve radi ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 10:33 (cro_denis).
15 godina
neaktivan
Saw game

ja imam sljedeci problem instalirao sam igru crackiro,i pokrene ju ucita sve ljepo.odjednom mi se samo pokaze kao neki tip onako tamno dosta i izade mi iz igre i napise mi ovo:

[img]http://img221.yfrog.com/img221/4951/bugl.png [/img]

koristim windovs 7. i usput slika mi nije bas preko cjelog ekrana,nego recimo 2 cm onako je crno sa desne strane.hvalaCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 16:44 (tepih).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saw game

moze netko ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saw game

Tema je stara ali sad sam počeo igrati ovu igricu pa da ne otvaram novu temu  što treba pritisnuti kad traži key 3 ili 4 brojevi na tipkovnici ne rade

kad treba pritisnuti broj 1 stisnem ljevu tipku miša i to je to kad treba pritisnuti broj 2 onda desnu tipku miša ali nema nikakve šanse pritisnuti 3 ili 4

šta god stiskam neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice