Rpg igre

poruka: 9
|
čitano: 6.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rpg

Evo zanima me naslov nekih igara poput Devil May Cry 4 , The wither i tako :)

Davno sam igrao obe pa me nesto puklo da opet zaigram nesto u tom stilu pa ako mogu naslovi nekih dobrih igara

Razer Lycosa , Logitech G5 , Steelseries Sibera 7.1 , Steelseries Quick Heavy , Samsung T200

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rpg igre

Oblivion, Fallout 3

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rpg igre

Mass Effect,Drakensang,Neverwinter Nights 1 + ekspanzije,Neverwinter Nights 2 + ekspanzije,Gothic 3 (doduše igra je puna bugova),Fallout 3,Knights of the old republic 1 i 2.Btw, igre iz serije Neverwinter nights imaju hrpu modova i to dobrih,tako da samo sa njima možeš dobro ubiti vrijeme.

Failure is never an option I'm sorry, but if I want your advice on a gaming rig, I'll ask for it. I make a quarter-million in salary, I can afford the top of the line. Poor people should not be allowed to play this game, like the guy above me.

0 0 hvala 0
17 godina
Rpg igre

Joj, ja neki dan stavio Baldurs Gate II: Shadows of the Amn. Ali prebrzo mi to sve radi, usporio sam igru, ali kada mi likovi počnu jurit po ekranu kao neki divljaci ne mogu baš uživat. Meni najbolji RPG. Ona dubina, priča, detalji, igrivost...

Kada bi bar napravili remake Baldursa pa makar i u Neverwinter II enginu ja bih bio presretan..

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rpg igre
Fable: The lost Chapters.

Nije najnovija al je zbilja odlična. :)
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Joj, ja neki dan stavio Baldurs Gate II: Shadows of the Amn. Ali prebrzo mi to sve radi, usporio sam igru, ali kada mi likovi počnu jurit po ekranu kao neki divljaci ne mogu baš uživat. Meni najbolji RPG. Ona dubina, priča, detalji, igrivost...

Kada bi bar napravili remake Baldursa pa makar i u Neverwinter II enginu ja bih bio presretan..

Izbacivo bi sjeme na to.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
doktor1 kaže...

Izbacivo bi sjeme na to.
 Zar nije bilo dosta Genocida!Smijeh
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
17 godina
Psiho246 kaže...
 Izbacivo bi sjeme na to.
 Sada bi nešto rekao, ali bi zbog toga vjerovatno dobio ban pa ću to promjenit i poslat te u *****!
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 7:28 (doktor1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice