Evo zanima me naslov nekih igara poput Devil May Cry 4 , The wither i tako :)
Davno sam igrao obe pa me nesto puklo da opet zaigram nesto u tom stilu pa ako mogu naslovi nekih dobrih igara
Evo zanima me naslov nekih igara poput Devil May Cry 4 , The wither i tako :)
Davno sam igrao obe pa me nesto puklo da opet zaigram nesto u tom stilu pa ako mogu naslovi nekih dobrih igara
Oblivion, Fallout 3
Mass Effect,Drakensang,Neverwinter Nights 1 + ekspanzije,Neverwinter Nights 2 + ekspanzije,Gothic 3 (doduše igra je puna bugova),Fallout 3,Knights of the old republic 1 i 2.Btw, igre iz serije Neverwinter nights imaju hrpu modova i to dobrih,tako da samo sa njima možeš dobro ubiti vrijeme.
Joj, ja neki dan stavio Baldurs Gate II: Shadows of the Amn. Ali prebrzo mi to sve radi, usporio sam igru, ali kada mi likovi počnu jurit po ekranu kao neki divljaci ne mogu baš uživat. Meni najbolji RPG. Ona dubina, priča, detalji, igrivost...
Kada bi bar napravili remake Baldursa pa makar i u Neverwinter II enginu ja bih bio presretan..
Joj, ja neki dan stavio Baldurs Gate II: Shadows of the Amn. Ali prebrzo mi to sve radi, usporio sam igru, ali kada mi likovi počnu jurit po ekranu kao neki divljaci ne mogu baš uživat. Meni najbolji RPG. Ona dubina, priča, detalji, igrivost...
Kada bi bar napravili remake Baldursa pa makar i u Neverwinter II enginu ja bih bio presretan..