Risen

poruka: 15
|
čitano: 3.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Risen

Čudno mi je kako nitko ovdje nije spomenuo ovaj RPG koji je izašao neki dan. Ekipa koja je radila Gothic 3 je, navodno, napravila puno bolji posao ovaj put. Engine je, kažu, ispoliran a klipovi izgledaju prilično impresivno. Izašao je i demo pa koga zanima nek isproba.

http://www.pcgameshardware.com/aid,696463/PC-Demo-Risen-international-demo/Download/

https://www.youtube.com/watch?v=_b2BCLYb9Ac&feature=related

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 12:55 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Risen
Joj, thx na podsjetniku.

Tu sam igru gledao prije par mjeseci. Zvuči guba!

Moram to ubost.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Risen

Gameplay fora izgleda.

Sjećam se da je Gothic 3 bio dosta bugovit, nadam se da ovaj put to neće bit slučaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Risen

Jučer poćeo malo igrati,ne dugo nekih 20 tak minuta i za sada mi se ćini ok. Prvo što mi je zapelo za oko, a da mi se nije svidjelo je stvarno ružan charachter screen Mršti se,ali to je moj osobni doživljaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakva je grafika,jel treba jaka konfa

tateK
17 godina
protjeran
Risen

Tatek, ako kliknes na prvi link u mom postu, sve ces vidjeti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igram na rezi 1680x1050 sve very high,a konfa je c2d 6750 i 8800 gt. Tako da mogu reči da je igra stvarno optimizirana.

17 godina
neaktivan

Jel postoji mogućnost da se to zavrti na mojoj grafulji? :(

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
Risen

Ova luka me podsjeća malo na luku u onom selu u Gothic 2 gdje je brod sa paladinima.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Risen

Risen System Requirements:
Required Hardware Specifications:
• CPU: 2.0 GHz
• GPU: Direct X 9.1; Pixel Shader 3.0; 256 MB (GeForce 7900 - ATI 1800)
• RAM: 1 GB
• Hard disk: ~2.5 GB

Recommended System Specifications:
• OS Win XP or Vista
• CPU: 3.0 GHz Dual Core
• GPU: Direct X 9.1; Pixel Shader 3.0; 512 MB (GeForce 8800 - ATI Radeon HD 2900)
• RAM: 2 GB
• Hard disk: ~2.5 GB

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ATI 1800? Damn, je li moguće da je ovo prva igra koju neću moći pokrenuti zbog grafičke... Vrtio sam Stalker: Clear Sky a ovo izgleda neću moći :/ Ako se uzme u obzir da je S:CS ekstremno loše optimiziran, čudi me da ova igra ima tako visoke zahtjeve... Znam da mi je grafulja davno izašla iz mode, ali ipak nisam očekivao da će uskoro doći igra koju neću moći igrati ni na low detaljima :(

Kao fana TheElderScrolls i Gothic serijala, ovo mi jako teško pada :/

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan
paintb0x kaže...

ATI 1800? Damn, je li moguće da je ovo prva igra koju neću moći pokrenuti zbog grafičke... Vrtio sam Stalker: Clear Sky a ovo izgleda neću moći :/ Ako se uzme u obzir da je S:CS ekstremno loše optimiziran, čudi me da ova igra ima tako visoke zahtjeve... Znam da mi je grafulja davno izašla iz mode, ali ipak nisam očekivao da će uskoro doći igra koju neću moći igrati ni na low detaljima :(

Kao fana TheElderScrolls i Gothic serijala, ovo mi jako teško pada :/

Dok ne probaš nećeš znati Osmijeh,ali po ovome ne.

17 godina
protjeran
Risen

Imate link za demo pa mozete isprobati, nema smisla nagadjati hoce li i kako ce vrtit'. Ja upravo instaliram pa cu javiti dojmove Cool

Btw paintbox, ostatak konfe i ne izgleda nesto lose, mislim da bi profitirao od nove grafulje i podizanja takta tog proca...uz malo ulaganja igrao bi dosta igara na high

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 14:41 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Risen

Risen zapravo je ispolirani Gothic 2; s time da uglavnom nema nekih bugova - tu i tamo koja tekstura probija, koji grm visi u zraku, ali se sa ovom standardnom inačicom igre može igra završiti bez nekih drastičnih problema.

Tako kažu na raznim site-ovima, a i user experience je takav.

Definitivno igra koju ću probati odigrati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Risen

Solidna je igra, ali kao što i kažeš, neka vrsta poboljšane kopije Gothica 2. Osjeti se utjecaj Gothica u gotovo svemu... Ipak, uz sve to prilično je zabavna i da se dosta dugo igrati.

Evo i prve hrvatske recenzje, ima dosta informacija unutra za sve vas koji ju niste još nabavili i neznate hoćete li...

RECENZIJA: Risen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice