leonova kampanja mi se svida al ne kuzim kak ce sve tri kompanje imat beze jadna s drugom
leonova kampanja mi se svida al ne kuzim kak ce sve tri kompanje imat beze jadna s drugom
nekakve veze ima sigurno a kakve to nam tek ostaje da saznamo.....
ej dama vas je zamolila da odete lol hahahahahahahahah
Bit ce na gamescomu za 3 dana jedva cekam vi?
A ne znam, čini mi se da ne bude najbolje, jer evo pogledao sam trailer gore iznad tvog post-a sa zombacima, i sve dobro kad odjednom zombač baca šipku!!
Mislim gdje je tu logika o zombijima, za 5 godina će i iz M16 rokati po nama, mah čini mi se da ne bu najbolje...
A ne znam, čini mi se da ne bude najbolje, jer evo pogledao sam trailer gore iznad tvog post-a sa zombacima, i sve dobro kad odjednom zombač baca šipku!!
Mislim gdje je tu logika o zombijima, za 5 godina će i iz M16 rokati po nama, mah čini mi se da ne bu najbolje...
Pa u RE5 i rokaju sa kalašima............ourroborosi, tam oni zombiji vojnici pred kraj igre, čak i ručne rokaju na tebe LOL. Da ne zaboravim one debele što te rokače sa minigunom i one sa bazookom
Pa u RE5 i rokaju sa kalašima............ourroborosi, tam oni zombiji vojnici pred kraj igre, čak i ručne rokaju na tebe LOL. Da ne zaboravim one debele što te rokače sa minigunom i one sa bazookom
To nisu zombiji, nego divljaci kojima upravlja parazit i ništa više i razmuno je da znaju kalasima baratat, ali klasični zombij da baca sjekire, trči, izbjegava tvoje pucnjeve...; nema to smisla...
To nisu zombiji, nego divljaci kojima upravlja parazit i ništa više i razmuno je da znaju kalasima baratat, ali klasični zombij da baca sjekire, trči, izbjegava tvoje pucnjeve...; nema to smisla...
Ako znaš kompletnu priču onda znaš i da su svi zombiji u RE serijalu nastali mutacijom originalnog T-Virusa iz Racoon Citya, što se odnosi i na parazite unutar Illuminadosa iz RE4 i Ourroborosa iz RE5 kojeg naravno nose i "obični zomiji". A to objašnjenje (divljaci kojima upravlja parazit ti je u najblažem smislu mlako)
Moja jedina želja bi bila ta da se reinkreniraju RE2 i RE3 u jedno sa malo više radnje u novoj 3D grafici, i samostalnim ciljanjem i ciljanjem i pucanjem u hodu... S tim da se postave kritične točke kod zombija; znači pogodak u glavu kod običnih zombija (zaraženih ljudi) odmah smrt, pogodak u vratni kralježak smrt, pogodak u predio kraljžnice (oduzimanje nogu zombija, pa onda mogu samo puzati), da zombi ne mogu trčati nego samo malo brže hodati... Ako se ima Rocket Luncher i ako s njime pogodiš boss-a gotovo je s njim, raznese ga (u tom slučaju bi bilo pametno ograničiti takva oružja), jedino ako ga fulas onda ga rani ili nešto slično, ali da boss-evi imaju neku bolju inteligenciju, a ne samo hodaju i mlataraju svojim ekstremitetima, ili imaju neke sekvence napada...
RE bi se trebao sastojati samo od zombija i boss-eva koji su mutirali u nekaj sličnog karaktera zombiju... A ne ono u RE5 neke lijane iz boseva izlaze...
Da se ograniče spremnici oružja, i da se doslovice moraš boriti za municiju i štedjeti je... Da imaš neke zadatke tipa treba naći neke dijelove da bi mogao nešto napraviti i otvoriti novi dio mape... Da bude mapa jedno 3x veća od RE3, ili još veća...
Da likovi imaju neke osnovne funkcije penjanja po objektima, i to po svim mogućima kojima se realno da penjati, da se znaju tući sa zombijem ako nemaju municije, da se bore baš za život...
Uh tu se slažem s tobom, volio bih vidjeti remake prva tri dijela RE-a, nostalgija vata štaš...........ja sam odrastao na originalnom RE, uz TR koji su tada bili 2 najkompetitivnije igre. I slažem se da bi gameplay mogao biti bolji a i setting, nešto u smislu The Walking Dead serije, koju obožavam
Resident Evil je jedno, Walking Dead je drugo. Mislim da je najbolje da tako i ostane, ništa dobro nebi izašlo iz ikakve kombinacije.
Resident Evil je jedno, Walking Dead je drugo. Mislim da je najbolje da tako i ostane, ništa dobro nebi izašlo iz ikakve kombinacije.
A zašto? Pod spojom toga dvoje nisam mislio da u igru dodaju i grupu od 10-ak ljudi koji bauljaju okolo i bježe od zombija dok ih ovi skidaju polako jedno po jedno, to ne, to bi ubilo serijal. Mislio sam više na zombije iz TWD-a, jer to su tamo prekrasno odradili.....kad se samo sjetim iz prve epizode one polovice zombija kako puže...........LOL
Ideja je u redu, vjerojatno bi i igra bila zanimljiva, ali nebi bio Resident Evil i gotovo. Da će jednom nastati nekakav serijal sličan ovome što si ti napisa, vjerojatno hoće.
Ideja je u redu, vjerojatno bi i igra bila zanimljiva, ali nebi bio Resident Evil i gotovo. Da će jednom nastati nekakav serijal sličan ovome što si ti napisa, vjerojatno hoće.
Ah ako ćemo tako, RE je prestao biti RE nakon što su se maknuli iz Racoon Citia, barem po meni
A što misliš zašto kvaliteta njihovih igara samo pada i pada?
A što misliš zašto kvaliteta njihovih igara samo pada i pada?
Slažem se, ali meni se četvorka svejedno vrlo svidjela, i da je neznam koliko loš svaki idući RE bih igrao, jer ipak je to igra moje mladosti hehe, kao i Tomb Raider. Mislim da su rekli da im je ovo zadnji RE, barem što se tiče ove priče, možda budu reboot radili.
Bio bi red da je ubiju više, s barem malo dostojanstva što im je ostalo.
Je, četvorka je bila izvrsna, inovativna, zabavna, ali se unatoč razlikama u odnosu na prethodnike osjećao onaj Resi štih, neznam bili se to održalo da koalira s WDom.
Jel se to meni čini ili PC verzija izlazi u 11 mjesecu?
sutra izlazi Resident Evil 6 joj can't wait
sutra izlazi Resident Evil 6 joj can't wait
Da, za konzole. Za Windowse je TBA

Na čemu igraš? PS3 ili XBOX?

http://www.escapistmagazine.com/news/view/119548-Three-of-Resident-Evil-6s-Multiplayer-Modes-Will-be-Paid-DLC
na kraju cemo dobit ispodprosječnu igru za 150$ sa dlcovima
samo za prave fanove;
http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-11-resident-evil-6-premium-edition-costs-817
ja vec štedim za premium a vi ? :D

R.I.P. Resident Evil
R.I.P. Resident Evil
Gle, nekoji radije gledaju druge kako igraju
Previše forsiraju cutscene i quick time evente u igrama, do te mjere da je gameplay kratka pauza među njima, a ne obrnuto...