Nema ti veze rank na casual sa rankom na ranked matchevima...ja sam upola manji, 44lvl, a rank na ranked matchevima mi je gold 3 ili 4 (w/l ratio 5.0)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema ti veze rank na casual sa rankom na ranked matchevima...ja sam upola manji, 44lvl, a rank na ranked matchevima mi je gold 3 ili 4 (w/l ratio 5.0)
Dakle ti si taj čiter sa WL preko 5.
Od 20 lvl igram samo ranked, casual nisam ni upalio otad. K/D ratio mi je 0.9, a W/L ratio mi je 1.1 jer često me spoji u tim s K/D ratio 0.5 protiv tima koji ima K/D ratio 1.0 pa popušimo žešće i to je još jedna stvar koju trebaju popraviti.
Prestao sam igrati da zadržim ratio i rank ;)
Ne znam koji se vrag desio, ali nestali su mi svi frendovi sa liste. Ostali samo poslani zahtjevi...
Ne znam koji se vrag desio, ali nestali su mi svi frendovi sa liste. Ostali samo poslani zahtjevi...
Nitko te više ne voli.
Nitko te više ne voli.
Izgleda..
Kako to? Cheateru!?
Kako to? Cheateru!?
Nemam pojma. Sinoć upalio i gru i sve je nestalo, reko bug neki. Danas ista situacija...
Kad će Operation Dust Line ?
Kad će Operation Dust Line ?
Trebao bi danas.
Još malo, pa skinuto
Još malo, pa skinuto
koja je velicina, ja tek u ponoc doma sa posla pa da vidim jel moram dugo cekat
Još malo, pa skinuto
3.98gb
Vec se vidim kako rage-am protiv blackbeard-a
Opet naravno vrhunski matchmaking.
4 tekme odigrao, sve 4 me baci u grupu igrača od 0.2 do 0.8 K/D protiv igrača sa 1.3 do 1.9 K/D ratiom i naravno sve četiri za redom pušimo.
I da to nebi bilo sve, tri od te četiri tekme igramo 4vs5.
Da smijem psovat sad bi psovao.
Koliko sam primijetio, maknuli su bombe thermite-u (sad ima flash) i c4 frostu (sad ima žicu).
Opet naravno vrhunski matchmaking.
4 tekme odigrao, sve 4 me baci u grupu igrača od 0.2 do 0.8 K/D protiv igrača sa 1.3 do 1.9 K/D ratiom i naravno sve četiri za redom pušimo.
I da to nebi bilo sve, tri od te četiri tekme igramo 4vs5.
Da smijem psovat sad bi psovao.
Koliko sam primijetio, maknuli su bombe thermite-u (sad ima flash) i c4 frostu (sad ima žicu).
KD nema nikakve veze sa rankom po kojem spaja, nego WL ratio i od kakvih igrača gubiš ili kakve dobiješ. ;)
E da i resetirali su ranked tako da sve ide od nule.
Još malo, pa skinuto
3.98gb
Meni skida 8.53gb
Ja nisam pratio non stop, samo sam pogledao na početku i pisalo je da je 3.98. Možda se kasnije promjenilo.
Još malo, pa skinuto
3.98gb
Meni skida 8.53gb
ak je 8.53 pa to je pol igre jbte... Sta su oni u to sve stavili onda
Ok i WL ratio protivničkih igrača je bio veći, čak 2.0 i 2.5 su neki imali.
Znam da su rankove resetirali ali i dalje ostaje WL, KD ratio i level.
U mojem timu je bilo likova koju su lvl 11, 20, 36.
Kako uopće lvl 11 može igrat ranked tekme?
S tako malim levelom likovi još nisu ni upoznali mape, rade pizdarije, reinforsaju krive zidove itd.
Doslovno su nas silovale protivničke ekipe.
Uvijek igram s radnom ekipom, a od lvl 20 sve tekme igram ranked.
Sad pred kraj, odnosno prije ovog update-a, matchmaking je bio recimo ok, balansiran.
Ovo što mi se sad dogodilo, podsjetilo me na početak igranja kada je uredno igralo 5 bakrenih protiv 5 zlatnih ili srebrnih.
Vrlo gorko iskustvo.
Bem ti, odigrao noćas par sati i nisam uspio naletiti na novu mapu, a kao stavili su je malo više u rotaciju.
Bitno da mi glupa jahta stalno dolazi, a čak sam je stavio u OFF na preferencama...
BTW, jel netko za da bacimo malo custom na novoj mapi da se bolje upoznamo sa njom?
Igra nakon zadnjeg patcha
Najbolje u timskoj igri ić solo...lol još kao tačer a trebaš thermitu
moj ara..
kad lik pada prestani pucat jer animacija ne prima metke par sekundi, kad padne na pod, onda jedan metak ubija.
čisto info.
Najbolje u timskoj igri ić solo...lol još kao tačer a trebaš thermitu
moj ara..
kad lik pada prestani pucat jer animacija ne prima metke par sekundi, kad padne na pod, onda jedan metak ubija.
čisto info.
Ma, ne trebaš mu na ovoj mapi
Bilo mi je bitnije malo zujati po mapi
Tu sam, hajmo igrat.