Program za snimanje videa u igri

poruka: 6
|
čitano: 2.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Koristim xfire za snimanje nekih igara zato jer on ima flashbackcapture to znaci snimi nekoliko sekunda prije nego sta sam stiska da snima e sad je problem sta on smanjuje fps  npr. kad igram bf2 sa detect xfire bude mi fps 130 ili 100 a kad bez xfire-a igram onda bude 180-210 ne spada ispod e sad zanima me jel ima neki program slican a da ne smanjuje fps poput Fraps

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

fraps je ok...i gam cam ili nesto tako

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Program za snimanje videa u igri

A je to ste u pravu Ali problem je u tome sta fraps ili gam cam nema opciju flashback capture 

15 godina
odjavljen
pariz2 kaže...

Koristim xfire za snimanje nekih igara zato jer on ima flashbackcapture to znaci snimi nekoliko sekunda prije nego sta sam stiska da snima e sad je problem sta on smanjuje fps  npr. kad igram bf2 sa detect xfire bude mi fps 130 ili 100 a kad bez xfire-a igram onda bude 180-210 ne spada ispod e sad zanima me jel ima neki program slican a da ne smanjuje fps poput Fraps

Ti primjećuješ razliku između 100 i 180 fps-ova? :)

Sorry, ali to je žrtva koju moraš prinjeti ako želiš istovremeno igrati igru i snimati ju... nema druge... to su dvije zahtjevne operacije i svaka zahtjeva svoju količinu resursa... od toga ne možeš pobjeći nikako...

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
14 godina
protjeran

pa normalno je da ti padne fps dok snimas....
Npr u cod serijama imas DEMO  ukucas u konzolu /record  i kad igras snima se demo, kad ukucas u konzolu /stoprecord  onda demo snimak je zavrsen...
i pokrenes ga s konzolom /demo demo0001   ili neki drugi broj demoa i gledas taj snimak kao da igras i mozes onda snimit s frapsom jako dobro

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Je padne fps jos vise kad sniman preko xfire ali ja govorim da fps pada bez da ista sniman to zato sta sam detecta igru u xfire pa bice nije kompaktan sad mene zanima ima li koji program slicno frapsu da ima opciju flashback capture

I da u bf2 recorddemo nemore snimat online 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice