Koristim xfire za snimanje nekih igara zato jer on ima flashbackcapture to znaci snimi nekoliko sekunda prije nego sta sam stiska da snima e sad je problem sta on smanjuje fps npr. kad igram bf2 sa detect xfire bude mi fps 130 ili 100 a kad bez xfire-a igram onda bude 180-210 ne spada ispod e sad zanima me jel ima neki program slican a da ne smanjuje fps poput Fraps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fraps je ok...i gam cam ili nesto tako
A je to ste u pravu Ali problem je u tome sta fraps ili gam cam nema opciju flashback capture
Koristim xfire za snimanje nekih igara zato jer on ima flashbackcapture to znaci snimi nekoliko sekunda prije nego sta sam stiska da snima e sad je problem sta on smanjuje fps npr. kad igram bf2 sa detect xfire bude mi fps 130 ili 100 a kad bez xfire-a igram onda bude 180-210 ne spada ispod e sad zanima me jel ima neki program slican a da ne smanjuje fps poput Fraps
Ti primjećuješ razliku između 100 i 180 fps-ova? :)
Sorry, ali to je žrtva koju moraš prinjeti ako želiš istovremeno igrati igru i snimati ju... nema druge... to su dvije zahtjevne operacije i svaka zahtjeva svoju količinu resursa... od toga ne možeš pobjeći nikako...
pa normalno je da ti padne fps dok snimas....
Npr u cod serijama imas DEMO ukucas u konzolu /record i kad igras snima se demo, kad ukucas u konzolu /stoprecord onda demo snimak je zavrsen...
i pokrenes ga s konzolom /demo demo0001 ili neki drugi broj demoa i gledas taj snimak kao da igras i mozes onda snimit s frapsom jako dobro
Je padne fps jos vise kad sniman preko xfire ali ja govorim da fps pada bez da ista sniman to zato sta sam detecta igru u xfire pa bice nije kompaktan sad mene zanima ima li koji program slicno frapsu da ima opciju flashback capture
I da u bf2 recorddemo nemore snimat online