Problem sa misijom u GTA IV

poruka: 6
|
čitano: 2.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Imam problem sa GTA IV misijom kod Vlada. Naime, misija se zove clean getaway, a trebam uzeti auto i odvesti ga na odredjenu destinaciju. Kod auta me cekaju dva lika, a kada se obracunam sa njima, ili jednostavno odvezem auto, dodjem do odredista na mapi, tj. pred jednu garazu, ali vrata su zatvorena. Navodno bi trebao dobiti poziv od Vlada da auto odvezem u autopraonicu, medjutim nista se ne desava. Nadam se da cete mi pomoci..

Hvala unaprijed

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je zaštita u igri kad si stavio patch 1.0.2.0, naime trebas nabaviti i onaj drugi programcic kad instaliras patch...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam problem s jednom misijom koja se zove I'LL TAKE HER...Radi se o tome da odem kod Gerry-ja u zatvor i nakon toga moram zvat Packie-a koji mi da upute da moram ić na internet kako bi dobio informacije o Gracie koju moram oteti.Nakon što odem na internet,pogledam mail i uđem u policijsku bazu i nađem nju ne događa se ništa,pogledao sam još neka imena koja su povezana s njom ali apsolutno ništa.Nemam pojma di treba ić,kako doć do nje itd.Molio bih nekog za pomoć da mi objasni što točno moram napravit,kako da pređem misiju.Još jednom molim vas za pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa misijom u GTA IV
hrki kaže...

Ja imam problem s jednom misijom koja se zove I'LL TAKE HER...Radi se o tome da odem kod Gerry-ja u zatvor i nakon toga moram zvat Packie-a koji mi da upute da moram ić na internet kako bi dobio informacije o Gracie koju moram oteti.Nakon što odem na internet,pogledam mail i uđem u policijsku bazu i nađem nju ne događa se ništa,pogledao sam još neka imena koja su povezana s njom ali apsolutno ništa.Nemam pojma di treba ić,kako doć do nje itd.Molio bih nekog za pomoć da mi objasni što točno moram napravit,kako da pređem misiju.Još jednom molim vas za pomoć.

ak se dobro sjecam kad otimas Gracie, moras otic na net, bilo u stan ili u internet caffe i onda na one oglase za aute

tamo pronadjes njen auto, mislim da je ruzicasti

tamo ce bit njen broj telefona, koji ces nazvat da se dogovorite kada mozes doc vidjet auto, jer si kao zainteresiran da ga kupis

kad se nadjes s njom, provozas ju mal i onda znas sta treba napravit Namigiva

"Prediction? Pain."
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa misijom u GTA IV
detonator kaže...
hrki kaže...

ak se dobro sjecam kad otimas Gracie, moras otic na net, bilo u stan ili u internet caffe i onda na one oglase za aute

tamo pronadjes njen auto, mislim da je ruzicasti

tamo ce bit njen broj telefona, koji ces nazvat da se dogovorite kada mozes doc vidjet auto, jer si kao zainteresiran da ga kupis

kad se nadjes s njom, provozas ju mal i onda znas sta treba napravit Namigiva

sve je dobro rečeno, samo se pazi kad ju otmeš pokušat ce te zbuniti, oduzeti ti volan iz ruku, tako da ces naglo gubiti kontrolu nad autom. ali sve ce to prestati nakon nekog vremena, kad ju automatski onesvjestiš!

16 godina
neaktivan

e hvala vam puno,nadam se da mogu opet računat na vašu pomoć ako šta zatreba.Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice