Problem sa heroes 3

poruka: 8
|
čitano: 2.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa heroes 3

Pokušavam s jednim prijateljom igrati igru Heroes 3 multiplayer i kada kliknem Join izbaci mi ovo :

"Sorry there was an error connecting to that session. Please try again".

Pogledao sam na njihovom forumu i nije mi jasno što trebam napraviti.

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=30522

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa heroes 3

Skužio sam nedostaje na njegovom računalu Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) gdje to mogu skinut da mu instaliram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa heroes 3
Gremlin144 kaže...

Skužio sam nedostaje na njegovom računalu Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) gdje to mogu skinut da mu instaliram?

Koji je operativni sustav na prvom racunalu, a koji na drugom?

Hocu screenshote network propertiesa sa oba racunala.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Problem sa heroes 3

Na mom računalu je windows 7 evo slike http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=knseuv75rt8nesq&thumb=4

A na računalu mog prijatelja je windows xp evo slike http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=quazfobwfvn85yi&thumb=4

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 17:41 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hahah imao sam iste probleme jos davnih godina :)

kod njega na kompjuteru treba otici u network devices, kliknes na ethernet / lan adapter i properties.

Onda install -protocol- i izaberi ip v4 :)

ako zafrkava preko normalnoga, idite direct ip connect. radi 100 :)

javi kako je proslo

16 godina
neaktivan
marac212 kaže...

hahah imao sam iste probleme jos davnih godina :)

kod njega na kompjuteru treba otici u network devices, kliknes na ethernet / lan adapter i properties.

Onda install -protocol- i izaberi ip v4 :)

ako zafrkava preko normalnoga, idite direct ip connect. radi 100 :)

javi kako je proslo

Probali smo instalirat ip v4 ali nema ga na popisu u probali smo s direct connect i dalje neće

15 godina
neaktivan

Na oba imas instalirano i tcp v4 i v6. Zasto imate v6? Nigdje se jos ni ne koristi. Vjerojatno heroesi imaju problema sa odlucivanjem koju verziju TCP protokola ce koristiti. Moguca rjesenja

-namjesti compability mode za heroese na windows 98 na oba racunala, to mozda pomogne

-uninstaliraj tcp v6 na oba racunala (ovo radi SAMO ako imas instalacijske diskove za oba OS-a jer bez njih neces moci ponovno instalirati te protokole ako nesto pode po zlu) To neka ti bude poslijednja opcija.

Kako Win7 ne podrzava IPX zaglavio si s TCP-om, jbg.

Stare igre na novim OS-ovima su ti uglavnom veliki "ne bu islo". Iz tog razloga ja doma imam jednu win98 masinu.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
Problem sa heroes 3

respect autoru teme.

Pored svih novih MP-a,MMORPG-a i cega sve ne,on nađe klasik za zaigrat.

Koliko sam isto tako gubio vremena na hot seatu davno.

Za problem oko konekcije nazalost nemam ideja.

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice