Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.356.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
smilegirl666 kaže...

Bok svima, imam jedno pitanje pa bi molio za pomoć! Prije par dana sam kupi igricu PES 14 za PS3. Lik od kojeg sam ju kupio mi je rekao da ju je isprobao samo par puta i da ju prodaje jer nije zadovoljan. Isto tako rekao mi je da nije igrao online i da je KOD igrice neiskorišten. No, ja kad idem igrati on line mi dolazi obavijest da je KOD istrošen ili nije valjan! Zanima me da li postoji kakva opcija da provjerim valjanost koda i da li je možda do nečega drugog? HVALA

Kod je upisan, potrosen a ti si kupio Single player... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Pes fan sam jos od 1994 i njihovih serijala na supernitendu koji su u to vrijeme bili nesto nevideno sto se tice gameplay-a i grafike.

1998 izlazi prvi pes na playstationu i po meni taj gameplay je broj jedan ikad do 2009 godine su mijenjali i vracali gameplay vise puta ali uz nove dodatke pes je uvijek bio vrh za mene.

Problemi dolaze 2010 kad pes pocinje postajati fifa a fifa sve vise kopira gameplay od pesa.

Meni je to kao velikom fanu bilo nepodnosljivo ali sam na kraju presao na fifu jer mi je jednostavno bila igrivija i bolja od pesa.

2013 godine pes napokon radi promjene u gameplay i ponovo se vracam na pes i sa zadovoljstvom ga igram cijelu godinu napokon.

E sad tolike najave za 2014 novi engine unaprijeđen gameplay kontrole su dovele do toga da mi je ovo najgori pes ikad.

Da se razumimo engine je dobar i sva ta sminka ali ono najbitnije igracu(u grafici uzuvamo 5 dana u gameplay cijelu godinu) a to je gameplay su da izvinite usrali totalno a o kontrolama na jojsticku ne zelim ni trosit rijeci.

Toliko je igra postala losa sa to dvoje ukombiniranim da sam je igrao prva 2 dana kad je izasla i toliko se razocarao da vam to ne mogu pojasnit.

Znam samo da svi moji prijatelji koji je igraju sad skoro 20 godina nakon sto su probali kod mene imaju isto misljenje i ne zele cut za pes do 2015 godine.

Fifa mi je isto losa ali opet bolja od pesa.

Uglavnom ako mi se igra nogomet ostat cu vjeran pesu ali uz 2013 :D

Nadam se da ovdje ima ljudi koji imaju isto misljenje o nekad najboljem nogometu na svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 22:20 (toni1983).

1 5 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

igram Pes oduvijek, fifa mi je bila smeće oduvijek i danas ako ju upalim, ugasim ju za 3 minute jer ne vjerujem kakvo je govno.. Ove godine sam prvi puta kupio original PES zbog igranja na internetu i to je bila je.... katastrofa. Sustav sa onim Courtesy ratingom je blago rečeno nevjerojatno retardiran. Tako da uglavnom, igrica je neigriva na internetu čim nemate A Courtesy rating (kojeg jednom kada imate možete lako izgubiti, a kada ga izgubite ne postoji teoretska šansa da ga vratite). Problema sa internetom ja osobno nemam nikakvih, brza i dobra mi je veza, njihova podrška za korisnike je smiješna i abnormalno spora. Tako da ću od sada pokušati što više ljudi odgovoriti od kupnje njihovih proizvoda jer prodaju govna i uopće im nije neugodno zbog toga.. Ako barem nekom uštedim 150-200 kn, super..

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav ljudi, 

dugo nisam instaliravao patch za pes 2014 pa me zanima dali uz ovaj novi PES EDIT 2.2 treba još koj dodatak instalirati, kakav data pack ili bilo šta drugo??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pesovci kako je stanje kod Vas, igra li se ovaj pes? 

Ja nakon nekoliko godina ne igram PES(2014).  

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jeti kaže...

Pesovci kako je stanje kod Vas, igra li se ovaj pes? 

Ja nakon nekoliko godina ne igram PES(2014).  

Ja sam svoju oriđiđi kopiju  koju sam platio 395kn, zakucao u najzadnju  ladicu i napravio uninstall. Iskreno, duša me boli ali šta bi...

The King of Old Trafford
14 godina
neaktivan

FIFA 14 je kralj

10god ispred pesa

2014 preskacem,cekam 2015

samo neznam najavili su ga al za 10mj ili sad ovih par mj do ljeta

a fifa 14 next gen ajme,pa obicna fifa 14 je skoro savrsena a di tek ova next gen

kupio bi telku od metar i ps4 ili xboxone(to cu i napraviti) telka ce mi biti zamjena za monitor,imam 24incha acerov monitor fullhd al tv od metar je bolji.

previse gresaka u kodu igre ima pes 14,i ta borba 1vs1 bilo u obrani ili napadu uzas

pa ne igram boks ili ufc nego nogomet

kasnjenje komandi za saltanje igraca pogotovo u obrani

pa kasnjenje kod pucanja

golmani za kur*c

grafika kao da je moja kcer od 3.5god ju radila,ma uzas.

sve ove godine EA ameri su vjezbali usavrsavali fifu i trud i mukotrpan rad se isplatio.

a ovi iz konamija sayonara misle svake god prodavat jaja pod bubrege

samo promjene godinu u nazivu,pes 2013 je bio odlican

jbt da ne mozes sa rooneyem ili ibrom zabit golcinu sa 30m to je apsurd

ma UKRATKO OVAJ PES 14 JE UZAS!!!!

Da se razumijemo fan sam pesa igram ga oduvijek ali sta je je fifa je od fife 13 bolja od pesa,pes 2013je zadnje dobro sto su iz  konamija izbacili,cekam PES 2015

Jadni ljudi sto su kupili orginalni pes,brzo ga preprodajte

i jos taj poluproizvod kosta 350kn kak ih nije sram

i publiku na stadionu neka u 15 naprave u 3D vidio sam na youtube fifu 14 next gen  publiku u 3D

ma divota,I ne razumijem zasto su maknuli vremenske uvjete kisu snjeg,samoima noc i dan,bice da bi igra trzala da pada kisa,LOL

U fifi ima malo sa naoblakom,kisa ,snjeg,sunjara teska,kad stavis da igras teku u 15h bas se kuzi da sunce bas przi,naravno da je u opcijama ljeto stavljeno

stjepan balog bi im zapljeskao na ovom.

jedini minus nema nase repke,ali vidio na net ima cro repka patch,nisam ga installirao.

Ukratko sto ljudi kazu kralj je kleknuo da popu*i fifi,(ako jei bio kralj ovih zadnjih god..)

najbolji pesovi su bili: pes 4,pes 6,pes 2013,ostalo jao jao

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 13:39 (igor1311).
Moj PC  
8 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

TAKODJE FAN SAM PESA VEC NEKOLIKO GODINA..I NARAVNO IGRAO SAM SVE I JEDAN PES..ALI PES2014 ME RAZOCARAO..PO MENI JE FIFA 14 SRUSILA PES14 DEFINITIVNO..STA SE MOZE SAM MOGU RECI DA JE PES14 ZIVO SRANJE..I NARAVNO IMA IH DOSTA KOJI SU DALI PARE NA PES ALI SU SE I BOGAM POKAJALI..

salkic

2 3 hvala 0
14 godina

Kralj je kleknuo

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

Kralj je kleknuo

Da popuši Fifi.

11 godina
neaktivan

PES igram  1 mjesec inače sam pesovac ali može li mi neko pomoći da igram odbranu u pesu 2014 da kaže sta držati u odbrani igram igrici sa prijateljem on uzme barsu a ja Madrid i on ide sa mesijem i moji igraći bukvalno stoje  pokušavam svime i ne ide inače igricu igram preko PS-a

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam pitanje. Frend i ja na zadnjih par PES-ova igramo masterligu tako da ja izaberem klub i prolazim s tim klubom masterligu,a on je na joysticku svaki moj protivnik,
no na PES-u 2014 nemožemo prebaciti joystick na protivnički tim(data 2) nego samo da budemo 2 vs com. Prijašnjih godina smo to koristili SMOKE patch za to,no ove godine ni to ne pomaže. Ima tko kakvo rješenje/ideju/isti problem?

LS7

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

FIFA 14 je kralj

10god ispred pesa

a fifa 14 next gen ajme,pa obicna fifa 14 je skoro savrsena a di tek ova next gen

kupio bi telku od metar i ps4 ili xboxone(to cu i napraviti) telka ce mi biti zamjena za monitor,imam 24incha acerov monitor fullhd al tv od metar je bolji.

previse gresaka u kodu igre ima pes 14,i ta borba 1vs1 bilo u obrani ili napadu uzas

pa kasnjenje kod pucanja

golmani za kur*c

sve ove godine EA ameri su vjezbali usavrsavali fifu i trud i mukotrpan rad se isplatio.

i publiku na stadionu neka u 15 naprave u 3D vidio sam na youtube fifu 14 next gen  publiku u 3D

ma divota

WTF fifa ti savrsena !!!! Retardirana igra za retrade!!!!

14 godina
neaktivan
toni1983 kaže...

Pozdrav svima.

Pes fan sam jos od 1994 i njihovih serijala na supernitendu koji su u to vrijeme bili nesto nevideno sto se tice gameplay-a i grafike.

1998 izlazi prvi pes na playstationu i po meni taj gameplay je broj jedan ikad do 2009 godine su mijenjali i vracali gameplay vise puta ali uz nove dodatke pes je uvijek bio vrh za mene.

Problemi dolaze 2010 kad pes pocinje postajati fifa a fifa sve vise kopira gameplay od pesa.

Meni je to kao velikom fanu bilo nepodnosljivo ali sam na kraju presao na fifu jer mi je jednostavno bila igrivija i bolja od pesa.

2013 godine pes napokon radi promjene u gameplay i ponovo se vracam na pes i sa zadovoljstvom ga igram cijelu godinu napokon.

E sad tolike najave za 2014 novi engine unaprijeđen gameplay kontrole su dovele do toga da mi je ovo najgori pes ikad.

Da se razumimo engine je dobar i sva ta sminka ali ono najbitnije igracu(u grafici uzuvamo 5 dana u gameplay cijelu godinu) a to je gameplay su da izvinite usrali totalno a o kontrolama na jojsticku ne zelim ni trosit rijeci.

Toliko je igra postala losa sa to dvoje ukombiniranim da sam je igrao prva 2 dana kad je izasla i toliko se razocarao da vam to ne mogu pojasnit.

Znam samo da svi moji prijatelji koji je igraju sad skoro 20 godina nakon sto su probali kod mene imaju isto misljenje i ne zele cut za pes do 2015 godine.

Fifa mi je isto losa ali opet bolja od pesa.

Uglavnom ako mi se igra nogomet ostat cu vjeran pesu ali uz 2013 :D

Nadam se da ovdje ima ljudi koji imaju isto misljenje o nekad najboljem nogometu na svijetu.

Slažem se, ali i ne znam zasšzo ljudi dolaze na pes temu i pisu kako je Fifa super !!!!

12 godina
swon kaže...
igor1311 kaže...

FIFA 14 je kralj

10god ispred pesa

pa kasnjenje kod pucanja

golmani za kur*c

ma divota

WTF fifa ti savrsena !!!! Retardirana igra za retrade!!!!

Drugaciji odgovor od malisana ne mozes niti dobiti {#}

15 godina
neaktivan

Ove godine su i FIFA 14 i PES 2014 smeće, igram PES još od samih početaka odnosno kada se Roberta Carlosa guralo u napad radi šuta i brzine, kada je Ronaldu kopačka bila trokutasta- e to su bili dani! A ove godine stvarno ne znaš koja je lošija igrica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 19:18 (PlayMaker10).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ove godine su i FIFA 14 i PES 2014 smeće, igram PES još od samih početaka odnosno kada se Roberta Carlosa guralo u napad radi šuta i brzine, kada je Ronaldu kopačka bila trokutasta- e to su bili dani! A ove godine stvarno ne znaš koja je lošija igrica.

Negdje prije u ovoj temi sam napisao da je PES 2014 sličan FIFI 2014.Nije.Filfa je kakva je i bila 2013, a PES 2014 je ispao govno.Grafički i po fizici PES 2014 je miljama ispred FIFE 2014.Isprobao sam obje igre.Jednostavno je novi engine u PESU moderniji.No igrivost u PESU 2014 je katastrofalna, od vremena odziva kontroli i dodavanja krivome igraču, pa do pucanja po golu.Upropastili su igrivost, totalno.Mislio sam da če ispraviti nedostatke sa patchevima, ali nisu.

Govno je govno ma koliko ga špricao sa najfinijim parfemom.Instalirao sam patch 1.6 sa DLC 3.0 i pesedit 2.1 + smoke patch 6 i nakon svega toga, igra je i dalje govno.Patchirani PES 2013 je bio zakon, ZAKON.Igrali smo ga u društvu manje više svaki tjedan, probali smo i ovo govno 2014, i odustali nakon tri ili četri puta po dva tri sata, jednostavno izgubiš volju kad promašuješ zicer, tipa, nalaziš se šest metara od gol crte sa golmanom koji leži, a ti promašiš cijeli gol, ili rokneš prečku u sličnoj situaciji, 8 od 10 puta.Jednostavno ti ubije volju za igrom.Sve možemo pregristi, ali to promašivanje zicera, to ne.

Kad kažem da ga mi kao ekipa koja je svaki tjedan po 4 do 5 sati halala PES 2012 i 2013, ove godine uopće ne igramo.Onda znate koliko je govno ovaj PES 2014.Toliko je govno da smo čak probali i FIFU 2014, ali hebi ga FIFA nam nikada nije ležala pa ništa od toga. 

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
11 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Kad kažem da ga mi kao ekipa koja je svaki tjedan po 4 do 5 sati halala PES 2012 i 2013, ove godine uopće ne igramo.Onda znate koliko je govno ovaj PES 2014.Toliko je govno da smo čak probali i FIFU 2014, ali hebi ga FIFA nam nikada nije ležala pa ništa od toga. 

Kod mene je slična situacija...Frend sa kojim sam tradicionalno igrao svake godine, više ne zove, niti dolazi...a za FIFU neće da čuje. Jbg-a.

El CapitanO
11 godina
neaktivan

moze pomoc? dali mogu na koj nacin iskljucit  drugu ligu u master ligi???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto i tako igram ja sam.Šta ćeš, nogac mi je jedina igra koju mogu odigrat deset ili dvajst minuta.Što se tiće šuta, namjestite ga na Advanced, na Basic ili Manual slobodno zaboravite.I na advanced će te promašivati, ali ipak ne toliko koliko na basic.Što se tiče slajdera jačine udarca manje je bolje, čak i kada pucate sa dvadeset metara.Najvažnije, NAJVAŽNIJE je tko puca, pa potom kojom nogom i na kraju pozicija sa koje se puca.Eto recimo Lampardom možete zabiti sa dvadeset metara, običnim šutom, naravno, ako imate mjesta, i u trku si pravovremeno dati mali for prije samog šuta, i dakako snaga šuta neka bude nekih 30 posto (čist dosta).

Dok npr sa nekim superstar igračem tipa Messi se možete samo slikati sa dvadeset metara, nije da ne može ući i njegov šut, ali definitivno ne običan šut, može nekakva specijalka ili lob, ali teško.Jednostavno postoje u igri igrači koji mogu lupati van kaznenog prostora i večina koja ne može.Ključno je znati koji igrač što može.Ili će te biti osuđeni na brdo promašaja.

Trčanje, što reć, treba vremena da se nauči tajming, ključno je koristiti RT za naglo usporavanje i promjenu smjera tijekom trka, guranje lopte u for sa RB nemojte nikada činiti više od jednom, dakle nemojte si u trku dva puta za redom gurnuti loptu u for, jer će vas blokirati protivnički igrač koji je daleko ispred vas, ili će vas stići obrambeni protivnički igrač ako ste probili zadnju crtu obrane.Dakle, nikada si u trku davati dugački for dva puta za redom.

Finte, su lagane, naučite ih barem tri četiri, koristite RT za usporavanje i stajanje na loptu, i za specijalna dodavanja i šuteve.Koristite lob za šut po golu.IZBJEGAVAJTE, koristiti običan šut, u 8 od 10 situacija prije će uć sve živo nego najobičniji šut.Ono, situacija jedan na jedan sa golmanom, on na crti a ti na pet matara, običan šut, kažem u 8 od 10 puta golman skida, pogađaš prečku ili stativu ili promašuješ čitav gol.Situacija ista, ali ti koristiš specijalku (RT) ili lob (LB) šut slab, po sredini, golman diže ruke kao da se predaje i lopta prolazi u gol "između očiju" golmana (trupla na golu koji bi trebao biti golman).Jednostavno su tako napravili, kada pucaš unutar kaznenog prostora sa nekim iole dobrim igračem i naravno imaš mjesta i k tome još koristiš neki "neobični šut" zabit ćeš golmanu kroz oči.Dok se za šut van kaznenog prostora  mora poravnat sve, od planeta u solarnom sustavu do horoskopa igrača sa kojim pucaš.I onda su ti šanse za pogodak nekih tak tak.

Jednostavno morate znati da u slučaju šuta van kaznenog prostora imate protiv sebe proverbijalnog Spidermana, a unutar kaznenog Mr. Beana.

Dodavanje, ne srljajte, nije to PES 2013, obilno koristiti dupli pas ili barem pola duplog, kako, tijekom dodavanja držite pritisnut LB i igrač koji je dodao će nakon dodavanja početi trčati naprijed u prostor, sada imate opcije, ili odmah njemu proslijediti loptu ili dodati nekom drugome pošto će nastati rupa u obrani, a imate i opciju malo pričekati da taj igrač koji trči u prostor dođe do zadnje obrambene linije pa pokušate dodati visoku through ball (famozni LB+Y) zna i uspjeti.I zadnje, naučite barem dvije taktike, uključujete ih sa RT kada vaš igrač sa loptom uđe u određenu zonu a u donjem kutu se pojavi kockasta ikona za taktiku, a odabrati i vidjeti koji će igrač kuda nakon što uključite kakovu taktiku možete vidjeti u game planu.Taktike su jednostavno ubojite ako vaš protivnik ne zna tko će kuda.

Uglavnom PES 2014 nema nikakve veze sa starijim PESovima.Zato ga toliko i pljujemo.Jer sve ono što smo znali sada više ne vrijedi.Dakle to što ste bili uber fantastični u starijim PESovima vam ne znači ništa u PESu 2014, a learning curve je strm u pm.Da su fer i pametni u Konamiju ovom nogacu su trebali dodjeliti drugo ime, jer kako rekoh ovo nema veze sa starijim PESovima, jedina dodirna točka je što je tema nogomet, sve "ostalo" je drugačije.

Badava si vrhunski jahač ako te netko posjedne na motocikl, motocikl nije konj, i to ne bi bio problem, da ovi iz Konamia nisu na motocikl stavili naljepnicu na kojoj piše konj.Pa se sad svi mi koji znamo jahati pjenimo, jer se motocikl ne ponaša kao konj, a trebao bi, jer piše na njemu, a zna se i još na čemu piše nešto, pa nije.

PS

Ma pucanje je govno kako god da ga namjestiš, kad si okrenut prema golu još se nekako i zabije, ali kada na gol ideš dijagonalno, nevjerovatno kako je teško pogoditi.Tako da sam si šut natrag stavio na basic.Pa što bog da.Cilje mi je stvoriti što više prilika, pa od njih 10 zabiješ dvije, ponekad tri.I to je to.Više mi se stvarno ne da proučavati kako funkcionira običan šut.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:23 (Baotica).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

moj savjet svima koji ne mogu zabit zicere, tj. kad izadjete 1 na 1 s golmanom.
postoji nekoliko mogucih scenarija i svi su razlicito uspjesni, ovisno do igraca s kojim ulazite u sansu

1. slucaj
odlucujete se za udarac cim ste usli u 16m, oko vas nikog, golman taman poceo izlaziti s crte.
gadjate visoko lijeve ili desne raslje obicnim udarcem s kockom. u 95% slucajeva ovo nece biti gol, osim ako ne pucate s ronaldom, ibrom ili nekim slicnim.

puno bolja varijanta je gadjati nisko uz stativu, premda te lopte znaju zavrsiti bas na stativi ili malo pored gola. ali ako prodje, cesce bude gol.

2. slucaj

dolazite na 10 m od gola, pustite trcanje, drzite stisnuto R2/RT, malo i zacimate golmana lijevo desno analogom ako ste sigurni u sebe, i onda plasirate skroz lagano loptu po podu u gol, desnom nogom u desnu stranu, lijevom obratno, tako da lopta dobije kontra efej od golmana. prolazi u 99% slucajeva.

3. slucaj

koristenjem L2/LT i manualnog suta. ako niste primijetili, manualni sut je mnogo jaci od normalnog suta, tu vam se otvara brdo mogucnosti ali ovo je najsigurnija. znaci, udjete u 16m, nanisanite prvu stativu tj. desnjak ce gadjati desnu stranu i obratno,treba vam sto manji kut jer je to lakse pogodit nego suprotni. pojavit ce vam se strelica ispod igraca, strelicu mozete drzat skroz ravno prema golu, ali najbolje ju je malo pomaknuti prema prvoj stativi kao sto sam vec rekao, i onda napunit sut na nekih 30%. u 80% slucajeva golman ne brani, lopta ga probije, jer ne postoji skriptirana reakcija kao na normalni sut, pretpostavljam da je to razlog, nisam siguran u to.

4. slucaj

lobanje golmana s L1/LB koje je bilo OP sve do novog smoke patcha u kojem su doveli lobanje na normalnu razinu, ne prolazi vise tako jer lopta nema vise onako naglu putanju kod dizanja.

12 godina
neaktivan

Dali zna netko dali mogu ovaj novi 1.07 patch instalirati na postojeći 3.0 peseditov patch koji trenutno koristim. Inače imam orginal cd.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naručio sam Xboxov gamepad za PC, da konačno igram kak spada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Naručio sam Xboxov gamepad za PC, da konačno igram kak spada.

Sa kojim si gamepadom dosada igrao?

15 godina
neaktivan

S nekim sranjem od 70 KN, nikad do sada nisam imao pravi gamepad (doduše u PON mi stiže).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ne moze se mjeeit nitu po kvaliteti izrade, niti po komfornosti...
13 godina
neaktivan

Petlja san po onim kombinacijama, taktikama i postavama i sad mi jedan igrač iz obrane cijelo vrime stoji u napadu. I ne znan kako ga vratiti nazad.{#}{#}

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
Ne moze se mjeeit nitu po kvaliteti izrade, niti po komfornosti...

mislis u korist ps il ovog drugog?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 22:14 (Žiga82).
12 godina
Winchester01 kaže...

Petlja san po onim kombinacijama, taktikama i postavama i sad mi jedan igrač iz obrane cijelo vrime stoji u napadu. I ne znan kako ga vratiti nazad.{#}{#}

imas u set piece settings  players to join attack  pogledaj mozda si  tu jednog slucajno klikno da ti ide napred nonstop,a jel se vrati kad se branis?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice