Preporuka igre:motori/atv

poruka: 13
|
čitano: 7.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

mozete li mi preporuciti nekakvu igru s motorima ili atv_ovima.Ispricavam se ako tema postoji negdje..

0 0 hvala 0
16 godina

evo ovako:Moto GP serijal,Super Bike Championship i sa ATV-ovima jedna vrlo dobra igra Pure.Nadam se da sam ti pomogao!Namigiva

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nadam se da nije off topic možete li mi preporučit neku igru s autima ali da se auti mogu oštetit i da se može nadograđivat motor gume... samo da nije flatout.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Preporuka igre:motori/atv
zeroname kaže...

Nadam se da nije off topic možete li mi preporučit neku igru s autima ali da se auti mogu oštetit i da se može nadograđivat motor gume... samo da nije flatout.

Race Driver:GRiD auto se od jednog udarca ozbiljnijeg slomi i gotov si.NFS:Prostreet isto kao sa GRID-om samo se tu moze nabrijavati auti.

Batman je zakon!
17 godina
neaktivan

Fuel ste zaboravili

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
AmD kaže...

mozete li mi preporuciti nekakvu igru s motorima ili atv_ovima.Ispricavam se ako tema postoji negdje..

MX vs. ATV, starija igra ali je predobra, imaš razne Cross motore od 50-500 cc, a ujedno možeš birati i ATV-ove....osim toga ako sve otključaš imaš i Buggy-e i Monster Truckove...

uglavnom igra je predobra...

pozdrav

16 godina
neaktivan

a jel ima neš onak kao utrke po prirodi i tako slične stvari najbitnije mi je da se auto može oštetit i bilo bi dobro da gorivo i ulje mogu curit uglavnom da je što realističnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pure sam igrao budem probao super bike championship - ostali ako vas zanima postajte u ovoj temi onda

sto se tice auta grid i nfs prostreet, nije los flatout 3

16 godina

Meni je jako dobar NFS: Undercover, ne radi gameplaya nego zbog grafike i oštećenja...jedina zamjerka kod oštećenja je da se nakon svake utrke automatski poprave, meni je to ok, ali nekom možda nije....

Undercover ti je moja preporuka jer su oštećenja realistična...

17 godina
neaktivan

Juiced 2 što se tiče auta, fuel motorstorm i motorstorm pacifik te pure za motore/atv-je.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam undercover ali meni treba nešto jako dobro prije sam vidio neke igre u kojim se auti mogu pregrijat može curit ulje gorivo explodirat motor otpast kotači i takve stvari ako se neko sjeti nečeg takvog nek posta

0 0 hvala 0
16 godina

Kako ste uspjeli zaboraviti?Pa kako niste spomenuli Burnout Paradise.Auto se razbija na 1000 komadica svaki udarac u zid je pravi uzitak za gledanje u slow-motionu.Igra je za svaku preporuku!Cool

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
zeroname kaže...

Imam undercover ali meni treba nešto jako dobro prije sam vidio neke igre u kojim se auti mogu pregrijat može curit ulje gorivo explodirat motor otpast kotači i takve stvari ako se neko sjeti nečeg takvog nek posta

Colin Mcrae DiRT

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice