mozete li mi preporuciti nekakvu igru s motorima ili atv_ovima.Ispricavam se ako tema postoji negdje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ovako:Moto GP serijal,Super Bike Championship i sa ATV-ovima jedna vrlo dobra igra Pure.Nadam se da sam ti pomogao!
Nadam se da nije off topic možete li mi preporučit neku igru s autima ali da se auti mogu oštetit i da se može nadograđivat motor gume... samo da nije flatout.
Nadam se da nije off topic možete li mi preporučit neku igru s autima ali da se auti mogu oštetit i da se može nadograđivat motor gume... samo da nije flatout.
Race Driver:GRiD auto se od jednog udarca ozbiljnijeg slomi i gotov si.NFS:Prostreet isto kao sa GRID-om samo se tu moze nabrijavati auti.
Fuel ste zaboravili
mozete li mi preporuciti nekakvu igru s motorima ili atv_ovima.Ispricavam se ako tema postoji negdje..
MX vs. ATV, starija igra ali je predobra, imaš razne Cross motore od 50-500 cc, a ujedno možeš birati i ATV-ove....osim toga ako sve otključaš imaš i Buggy-e i Monster Truckove...
uglavnom igra je predobra...
pozdrav
a jel ima neš onak kao utrke po prirodi i tako slične stvari najbitnije mi je da se auto može oštetit i bilo bi dobro da gorivo i ulje mogu curit uglavnom da je što realističnije
pure sam igrao budem probao super bike championship - ostali ako vas zanima postajte u ovoj temi onda
sto se tice auta grid i nfs prostreet, nije los flatout 3
Meni je jako dobar NFS: Undercover, ne radi gameplaya nego zbog grafike i oštećenja...jedina zamjerka kod oštećenja je da se nakon svake utrke automatski poprave, meni je to ok, ali nekom možda nije....
Undercover ti je moja preporuka jer su oštećenja realistična...
Juiced 2 što se tiče auta, fuel motorstorm i motorstorm pacifik te pure za motore/atv-je.
Imam undercover ali meni treba nešto jako dobro prije sam vidio neke igre u kojim se auti mogu pregrijat može curit ulje gorivo explodirat motor otpast kotači i takve stvari ako se neko sjeti nečeg takvog nek posta
Kako ste uspjeli zaboraviti?Pa kako niste spomenuli Burnout Paradise.Auto se razbija na 1000 komadica svaki udarac u zid je pravi uzitak za gledanje u slow-motionu.Igra je za svaku preporuku!
Imam undercover ali meni treba nešto jako dobro prije sam vidio neke igre u kojim se auti mogu pregrijat može curit ulje gorivo explodirat motor otpast kotači i takve stvari ako se neko sjeti nečeg takvog nek posta
Colin Mcrae DiRT