Trebao bih preporuku za neki F2P MMORPG kojeg igra puno ljudi, di ima dost eventa, daily questova, Holiday eventa i sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Me gusta....
Pronasao sam jednu sad igru, Dragon Nest Sea, 3D Cartoon style, i bas mi se cini drustvena igra, ali sad malo pri registraciji mi je cudno, zahtjevaju indetifikaciju osobnom iskaznicom. Sto ce im, pobogu, broj moje osobne iskaznice ili biloceg drugog :S
LOTRO?
LOTRO sma vec igrao, vise bih htio nesto djecje, tipa Fiesta, 3D Cartoon stil
Dofus mozda ?
waste of time... ajd imaš pametnijeg posla :)
Pozdrav. Jedini mmorpg F2P koji igram i uvijek mu se vraćam je Runes of Magic. Odlična igra (po meni bolja od WoWa jer ima veliki broj kombinacija počevši od klasa pa nadalje) Ima item shop ali nema pay to win itema. Znači možeš igrati da ne uložiš pare. Imaju 2 EU servera. ja igram na serveru Macantacht gdje ima puno ljudi sa Balkana. Ima i veliki broj naših guild-ova. Toplo bih preporučio ovu igru. Ja sam Priest/knight lvl 53 (cap je sada na 70lvl) a još sam veliki noob što se tiče poznavanja te igre (veoma je kompleksna)
Pozdrav. Jedini mmorpg F2P koji igram i uvijek mu se vraćam je Runes of Magic. Odlična igra (po meni bolja od WoWa jer ima veliki broj kombinacija počevši od klasa pa nadalje) Ima item shop ali nema pay to win itema. Znači možeš igrati da ne uložiš pare. Imaju 2 EU servera. ja igram na serveru Macantacht gdje ima puno ljudi sa Balkana. Ima i veliki broj naših guild-ova. Toplo bih preporučio ovu igru. Ja sam Priest/knight lvl 53 (cap je sada na 70lvl) a još sam veliki noob što se tiče poznavanja te igre (veoma je kompleksna)
Počeo ja igrat, napravio stanku od mjesec dana, i kad sam se vratio, nema mi accounta...wtf?
Stvarno ne znam. ja inače igram 1 mjesec pa malo dosadi pa pauza pa se opet vratim. Uvijek mi je tako sa mmorpg :)
Evo zapravo, svida mi se ovaj Dragon Nest, ima True Action Combat borbu ( Dinamicna ) koja mi se zapravo oduvijek svidala. Jedini nedostatak svega tog je sto igra nije tipicni MMORPG koji se bazira na rjesavanju questova tipa Kill 10 Blabla mobs, vec se svi questovi odvijaju u Dungeonima sto mi se zapravo ne svida. Poznaje li tko kakav Free MMORPG koji je slican Dragon Nestu no zapravo ima klasicni MMORPG stil (Sto u prijevodu znaci Hack n Slash borba + npr. WoW stil rpga ) i volio bih da je nesto ljepsi :D
Ja bas danas idem probati DC universe online... Postao je F2P na Steamu.