Portal Prelude

poruka: 39
|
čitano: 3.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Portal Prelude

Za one koji ne znaju...radi se o neslužbenom prequel-u za poznatu igru Portal koja je izašla paralelno s HL2 Eposode 2.

Radnja će se odvijati u prošlosti u odnosu na originalni Portal.

U to vrijeme "pokusne kuniće" su pratili realni Aperture znanstvenici. Ali pošto je njihov posao bio mukotrpan,otegnut i ponavljajući

odlućili su konstruirati robot s visokom umjetnom inteligencijom koji bi ih mogao u potpunosti zamjeniti i koji bi se mogao nadmetati

sa superiornošću Black Mesa-e....

Igra je besplatna i dostupna za download....uživajte i napišite dojmove. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 18:08 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Portal Prelude
Jerkenovski kaže...

Za one koji ne znaju...radi se o neslužbenom prequel-u za poznatu igru Portal koja je izašla paralelno s HL2 Eposode 2.

Radnja će se odvijati u prošlosti u odnosu na originalni Portal.

U to vrijeme "pokusne kuniće" su pratili realni Aperture znanstvenici. Ali pošto je njihov posao bio mukotrpan,otegnut i ponavljajući

odlućili su konstruirati robot s visokom umjetnom inteligencijom koji bi ih mogao u potpunosti zamjeniti i koji bi se mogao nadmetati

sa superiornošću Black Mesa-e....

Što mislite?

Za radnju u Portalu mi se živo fućka, glavno je da su zagonetke dobre. Nadam se da će staviti još neke osim onog portal-guna
Mišljenje je kao šupak, svatko ga ima!
16 godina
neaktivan
Portal Prelude

Neka konkretnija prića povezana s dobrim zagonetkama...zašto ne?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

ovo se skida čim izađe!  samo da traje malo dulje nego prvi Portal....

Aperture > Black Mesa

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Portal Prelude

http://www.portalprelude.com/

Pogledajte 2. post i odjeljak Download. Djeluje kao da je igra dostupna, no nije. I mene je prevarilo...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 12:55 (HappyD).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Portal Prelude

Lijepo piše da igra postaje dostupna za download oko 10-og...još par dana se strpite.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Portal Prelude

Portal Prelude je izašao!!

Upravo mi se skida, as we speak, jedva čekam!

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HappyD kaže...

Portal Prelude je izašao!!

Upravo mi se skida, as we speak, jedva čekam!

LOL! Meni istoooo!!!!!!!! Jedva čekam!!!! LOL!
People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 19:15 (Shady).
16 godina
neaktivan
O da!

Došao je i taj dan...skidajte djeco skidajte...ima ga i na torrentima ako koga zanima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Portal Prelude

Pitanje: Nemam originalni Portal, ali imam originalni HL2 EP1. Mogu li nekako igrati Prelude sa EP1 umjesto sa Portalom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Pitanje: Nemam originalni Portal, ali imam originalni HL2 EP1. Mogu li nekako igrati Prelude sa EP1 umjesto sa Portalom?

Nažalost ne možeš...prequel radi samo s portalom...bio on originalni ili piratski.
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

JUPIII!!! Idem odmah to skinut!

EDIT: Ne kuzim! Jel to besplatno il sta? Ja imam Portal, jel sad samo ovo jos skinem s te stranice i igram ili kako?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 15:36 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Assassin kaže...

JUPIII!!! Idem odmah to skinut!

EDIT: Ne kuzim! Jel to besplatno il sta? Ja imam Portal, jel sad samo ovo jos skinem s te stranice i igram ili kako?

Skineš to sa stranice, pokreneš i to će ti se instalirati automatski u Steamov SourceMods direktorij. Zatim restartaš Steam tako da učita Prelude, odeš pod tab My Games, pokreneš i igraš! As simple as that! :)
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Ali ja nemam Steam! Ja sam Portal skinuo sa torrenta!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Nije mi jasno  nesto u ovome sto je Jerkenovski reko HappyD-u (ovo sto si mi poslao na PP). Sto ja to trebam kopirati? Ja sam sada s interneta skinuo samo jedan exe file! Njega ne mogu overwrite-ati! Pomozite!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Trebaš samo instalirati Steam a zatim pokrenuti taj .exe file i kad se instalira, odeš u direktorij gdje si instalirao Steam, pa u /steamapps/SourceMods/portalprelude (mislim da se tako zove, nisam siguran) i zatim sve to iskopirati u direktorij gdje si instalirao Portal, overwritati i onda radiš shortcut itd., to ti piše sve. Kod ovoga postoji jedan problem. Moraš se oprostiti sa Portalom, ili ga nakon ovoga instalirati opet u zaseban direktorij. Pozz!

17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Evo uspio sam, ali sada se javio novi problem! Kad pocne ucitavati igru izbaci poruku "out of os paged pool memory". Taj problem sam imao i na Portalu i sad se ne mogu sjetiti kako sam ga rjesio!

EDIT: na googlu sam trazio ali svi odgovori ukljucuju mrdanje po registriju, a ja sam 100% siguran da nisam tako rjesio problem sa Portalom!

EDIT2: nije problem u memoriji jer imam 2 GB, to bi trebalo biti dovoljno!

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 17:33 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probaj ovako:
Control Panel > System > tab Advanced > pod Performance, gumb Settings (najviši) > tab Advanced > pod Virtual Memory (najniže) > Change

U ovom prozorčiću namjesti paging file za C:

Ako ni to ne radi, moguće je da je particija C:, na kojoj je stranična datoteka, popunjena tako da ti se stranična datoteka smanjuje što manje ima prostora.

17 godina
protjeran
Portal Prelude

Imam problem. Sve sam napravio kako treba i kada pokrenem Prelude, pokaže mi se error. Slika priložena.

Koji je vrag ovo gore? Koji je vrag ovo gore?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Portal Prelude

Zna itko??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Imam problem. Sve sam napravio kako treba i kada pokrenem Prelude, pokaže mi se error. Slika priložena.

Nikad nisam vidio tako nesto! Stvarno cudno!
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Probaj ovako:
Control Panel > System > tab Advanced > pod Performance, gumb Settings (najviši) > tab Advanced > pod Virtual Memory (najniže) > Change

U ovom prozorčiću namjesti paging file za C:

Ako ni to ne radi, moguće je da je particija C:, na kojoj je stranična datoteka, popunjena tako da ti se stranična datoteka smanjuje što manje ima prostora.

BRAVO! Sad kad si to rekao sjetio sam se da sam tako rjesio problem prije s Portalom! Sad cu to probat pa se javim!
EDIT: A na koliko trebam namjestit taj paging file? Pokusavao sam razne kombinacije ali nikako da uspije!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 21:16 (Assassin).
17 godina
protjeran
Assassin kaže...
BRAVO! Sad kad si to rekao sjetio sam se da sam tako rjesio problem prije s Portalom! Sad cu to probat pa se javim!
EDIT: A na koliko trebam namjestit taj paging file? Pokusavao sam razne kombinacije ali nikako da uspije!
 Thx lol :)
Probaj staviti na vrijednost koja ti na dnu tog zadnjeg prozorčića piše: Recommended ili Maximum.
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
Assassin kaže...
 Thx lol :)
Probaj staviti na vrijednost koja ti na dnu tog zadnjeg prozorčića piše: Recommended ili Maximum.
 Probao sam ali ne radi! Ali zanimljivo je da mi je Portal javljao istu tu gresku i onda sam ja namjestio neku vrijednost toga i onda je sve radilo, ali sada kad namjestim tu istu vrijednost Prelude ne radi i javlja istu onu gresku!
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Jel bas nitko ne zna?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Dal je netko isprobao igru? Ja ću ju danas ili sutra počet igrat pa... Dovršio sam Portal, sad krećem na ovo.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zagonetke su puno puno teze i po meni malo previse ovise o sreci al ok je. Nije mi dobro kao portal doduse al nije lose...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Portal Prelude

Evo ja sam ju uspio nekako pokrenut i ne svidja mi se bas. Portal je bio puno puno bolji! Ovdje je sve stvar vjestine i nema bas nekog "mozganja"! Nakon sto mi je pocelo sve ono gorit i kad su me pustili da odem u skriveni onaj narancasti dio odustao sam jer stvarno ne znam kako onu hrpu robota prec u onoj narancastoj prostoriji kad se popne kroz onaj otvor! Potpuno razocarenje!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Evo ja sam ju uspio nekako pokrenut i ne svidja mi se bas. Portal je bio puno puno bolji! Ovdje je sve stvar vjestine i nema bas nekog "mozganja"! Nakon sto mi je pocelo sve ono gorit i kad su me pustili da odem u skriveni onaj narancasti dio odustao sam jer stvarno ne znam kako onu hrpu robota prec u onoj narancastoj prostoriji kad se popne kroz onaj otvor! Potpuno razocarenje!

Tako je. Istina jest, ova dva tulipana koji sad govore su mi malčice simpatičniji od GlaDOSa na početku, ali to Čudo od robota je fenomenalno u zadnjem testchamber, tj. bijegu. A tek dok pjeva, stvarno bolesno.
Deal with the facts and live with them.
16 godina
neaktivan
Portal Prelude

Stvarno su pretjerali u težini...portal je puno bolji...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice