Dakle ,
dali imaju neke igre koje se mogu igrati sa gamepadom a da su za PC (vožnje-auti, motori, sport)?
Imam PES2010 koji se igra istim.
Hvala!
Dakle ,
dali imaju neke igre koje se mogu igrati sa gamepadom a da su za PC (vožnje-auti, motori, sport)?
Imam PES2010 koji se igra istim.
Hvala!
imaš Mashed igra je dosta zabavna kad igraš s frendom,grafika nije baš nešto zato što je igra dosta stara,možeš ju nabavit za 50-ak kuna
NBA 2k10 ...........ekstra
Ako želiš igrati neku igru koja ne podržava gamepad, možeš uzeti emulator koji će se pri pritisku tipke na gamepadu "pritisnuti" tipku na tipkovnici.
Za tu namjenu preporučam JoyToKey (zadnja verzija je 3.7.9). Možeš ga skinuti ovdje, ovdje ili ovdje (program nema službenu stranicu nego kruži internetom pa za slučaj da prvi link ne radi uploadao sam program na još dva hosting servisa).
Ako program ne radi podesi Compatibility postavke na Windows XP.
Assassin's Creed
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Two Thrones
...
Dirt2, Mirrors edge, Need for speed:Shift, Street fighter 4, praktički svaka igra napravljena od kada postoji Games for windows - Live. Jedino što dobro dođe da imaš ili x360 kontroler ili neki kompatibilan (ja imam Logitechov) pa ti ga sve igre automatski prepoznaju i podese kao na Xbox360 konzoli.
Eh, zaboravio sam reći igru.
Trackmania podržava gamepad, i besplatna je.
ovo kaj su ti rekli +
Devil May Cry serijal svakako
Silent Hill serijal - da dobiš osjećaj plejke :)
Tomb Raider serijal
+
GRID
DiRT 1
NHL, NBA, Virtua Tennis, PES, Fifa
Street Fighter 4